![]() |
|
У темі 9 додатків
Офіс в картинках..:good:
|
|
Из "наших" потерь заметил только крокодила Гену , которого придушил Шрэк , ну и по мелочам - Чебурашке ухо подрали , Буратине нос подровняли .
Зато Мойдодыр с Громозекой со своей железной броней уже помчались устраивать блицкриг , Карлсон явно сожрал сегодня варенья больше , чем Бэтмэн , а на подходе еще и наши хоккеисты с клюшками :Yahoo!: |
А откуда это эпохальное полотно и как называется? Извините...
|
Цитата:
|
У темі 1 додатків
Швидісний спуск на санях в Альпах...:secret:
|
Цитата:
|
|
Да , весело там у вас в Одессе отжигают !
http://www.yaplakal.com/uploads/post...3520965776.jpg Все бы ничего, но на фото начальник Контрольно-ревизионного управления области... и номер тоже ее. Попалась! Жуткая месть - Приколы на ЯПлакалъ |
|
|
У темі 1 додатків
Дуже цікаві гори.Знайдіть посмішку...:secret:
|
У темі 1 додатків
Жизнь мужчины: до брака... и после брака...
|
Старі добрі часи...:secret:
Приходи гуцул до секретаря райкому КПРС і просить конче записати го в члени партії. Секретар пояснює, що так відразу не можна, спочатку треба побути кандидатом. Але гуцул вперсі: -- Або ми зараз запишете, або не запишете ніяк. -- Але ж, ґаздо, хоча б поясніть, чому Вам так спішно? -- Як ми запишете, то вповім. -- Але, ґаздо, не можу Вас записати, бо ж навіть не знаю, з якої причини. Після годинної суперечки секретар врешті погодився і записав гуцула до КПРС . -- Ну, тепер розкажіть, ґаздо, чому так нагло захтілося Вам до партії? -- Ну, тепер вповім. Прийшов єм до хати, захожу до покою, а там моя жінка в ліжку з коханцем. Ну, то пішов єм си на кухню, налив си склєнку горівки, ґольнув си, закусив вогирком і пішовєм си до другого покою. А там вижу свою доньку в ліжку з якимось хлопом. Ну то я вернувси на кухню, налив си склєнку горівки, ґольнув, закусив вогирком і кажу: "Ага, жи ви такі файні, то і я вам встиду нароблю!". |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:27. |