![]() |
|
Хто персікав Україно-Модавський кордон, той знає прискіплеве ставлення при проходженні митного контролю.:aha:
З України на Молдавську митницю вїзджає легковик Ауді-кватро. В машині сидить п'ятеро людей. Підходить митник, дивиться на багажник машини - написано "Ауді-кватро", дивиться в салон - п'ятеро людей. Ще раз на машину - читає "Ауді-кватро", ще раз в салон -п'ятеро людей. Рахує: один, два, три, чотири, п'ять. Далі думки вголос. Ауді-кватро, кватро - чотири, п'ятий - виходи. Водій: Ти чо? Чому виходи?! Митник: Ауді-кватро, кватро - чотири, пасажирів - п'ять, п'ятий виходи. Водій: Ти що - здурів?! "Кватро" - це привод на 4 колеса!!!!! Митник: Нічо не знаю, "кватро" - чотири, п'ятий виходи. Кілька хвилин безрезультатних сперечок. Митник вперся, "п'ятий виходи". Водій не витримує:"Дістав!!!! Давай начальника зміни!!!!!!!!" Митник: Нє, Він не може. Він дуже зайнятий. В нього тяжкий випадок - Фіат-уно, а три пасажири... |
Супер принтер...:secret:
YouTube - Latte Art Printing Machine |
Вовочка, запыхавшийся, прибегает домой и с порога
орет: - Папа! А у нас вчера в классе пол покрасили, так он около доски не просох. Учительница мел уронила, наклонилась и волосами к краске прилипла... Отец лениво: - Ну, отодрали? Вовочка взахлеб: - Ага! А кто успел, тот и два раза отодрал!.. *********** В воинской части ждут комиссию. Майор - замполит готовит сауну, выпивку, девок и т.д. Приехала комиссия, в сауне всю ночь продолжается оргия. Под утро, председатель комиссии - полковник, еле волоча ноги выходит на крыльцо подышать свежим воздухом, ноги не выдерживают и он валится с крыльца в кусты. Маленькая дворняжка начинает лизать ему член. Полковник смотрит на собачку мутными глазками, прищуриваясь от удовольствмя и говорит: - Ну майор, это уже чересчур! |
Кілька Закарпатських анекдотів: :D
Ужгород.Сидять три хлопи у "Кактусі". Вшиткі побиті на паздіря. Пішта каже: - Василю ти што такий побитий! Василь: - Та маву жону Таню, і колисьми ся любили повівим їй Аня. Но та доставим. А ти Митре што такий побитий? Дмитро: Та маву жону Марію, ай пса Арію і колись ми ся любили з жонов повівим їй Арія. Но та доставим, бо казала што я зоофіл. А ти Пішто што такий побитий? Степан: - Та вчора сь ме сиділи за столом. отівим жоні повісти "Я тя люблю моя міла". А замість того уповів "Ти мені вшиткоє життя спортила, скотина!" Бейло-бачі, Дюсі, ай Гобі заробили гроші на свальбі, і підкінець вирішили їх поділити. Бейло-бачі: – Се тобі, Дюсіку, а йсе мені. Се тобі, Дюсіку, а йсе мені. Се тобі, Дюсіку, а йсе мені. Тут Гобі: – Бейло-бачі, а мені што, не положено? Бейло-бачі: – Видиш, Гобі, ош положено, айбо не хватає!!! – Бийло, пак що йдеш пішки? Украли в тя біціглі? – Та нє, упознали... - Куме, пак що’сьте такі сумні? - Жона уїзжає... - Закляли бисьтеся, пак родоватися треба! - Йо, айбо кідь я буду веселий, она вообще нікуди не поїде! Іде Дюсі по Радванці позирає Зіта трепле дітвака, а той так реве. Дюсі: - Зіто пак што робиш? - Та але купилам му топанки та ци не малі йому. |
История с форума по навигаторам:
Garmin у меня. Ну разобрался я с ним, РОI сделал так, что если засада предупреждает по одному, если камера - по другому. Отвез РОI дилеру, чтобы он людям отдал для тестирования. Сегодня поехал к дилеру карту обновить. А дилер мне поведал следующее: Приходит к нему клиент. Хохочет. Рассказал историю. Едет значит он в Крым. Навигатор предупреждает, что возможна засада. Ну он, естественно, едет аккуратно. Не доезжает метров двадцать до возможной засады - останавливают гайцы. Типа проверка документов. Из машины не выходит. Окошко приоткрыл. Ну гаец в окошко голову и просовывает, типа запах услышать. Ну и тут навигатор: "ВНИМАНИЕ ГАИ!". Гаец как отпрыгнет. Тут же вернул документы и пожелал счастливой дороги. |
Ось ще кілька Закарпатських анекдотів::D
Нью-Йорк. Чоловік вуйшов із манхетенської корчми. Зупинять таксі: - В Ужгород. - Ай донт андерстент. - Ти болване я ти кажу в Ужгород. - Вот іс Ужгород. Но туй крутелик каже: - Значить так туй тобі пять тисяч баксу, їдеме в Унгвар, а вадь нє. Таксішта побзерав на нього і звідать: - А куда на Радванку, чи на Шахту. Приходить чоловік після п’янки дому, швидко відкриває двері, і доки жона на кухні, тяжко завалюється в спальню, раздягається, бере найбільшу за розміром книгу, яку лишень знаходить, лягає в ліжко і читає. Заходить жона: - Скотино, упят’исся напив!!!!!! - Шо дурноє говориш, вічно ти лем палинка в голові, не видиш, же читам? - Дурню!!! Покладь чемодан гет, та лягай спати!!! Заходить покупець до супермаркету і питає в касира: – Ци маєте парадички? Касир: – Йой, не знаю, зазвідайте у менеджера. Менеджер на те ж питання: – Йой, не знаю, зазвідайтеся в адміністратора. Адміністратор: – Йой, не знаю, зазвідайтеся ви директора! Директор довго думає, а потім горлає через увесь зал до прибиральниці: – Тютко Ма-а-арьо!!! Ци є в нас парадички? Тютка Маря виглядає через двері й тяжко зітхає: – Кілько вам раз казати, же сесе АБВ Техніка, а "Сільпо" на емелет ниже. |
Наша Таня громко плачет. Уронила в речку: мячик;
деньги; линзы; документы; чемодан; рулон брезента; кактус; веник; сигареты; керогаз; белье; конфеты; камень; ножницы; бумагу; честь; разборчивость; отвагу; совесть; справку о доходах; самолеты; пароходы; монитор; процессор; мышку; табурет; вторую книжку; пылесос; кровать; мобилу; альпеншток; лопату; вилы; зажигалку; дреды; кеды; понедельник; вторник; среду; канарейку; распашонку; припасенную тушенку; масло; мыло; спички; печку; гастарбайтера; уздечку; песни; пляски; разговоры; солнце; звезды; лес и горы; Кострому; Саратов; Вятку; попрыгучую лошадку; карбюратор; пенку; спальник; бормашину; матюгальник; руки; ноги; папу; маму; патриарха; далай-ламу; просветленье; счастье; горе. Уплыло все на х....... в море. |
І таке буває...:D
Виграли Микола і Теодор зі Львова турпоїздку до Іспанії. Наїлись там, напились. Пора і додому вертатися. Але як, побувати в Іспанії і не побачити кориду. Ну пішли. Сидять на трибуні, п»ют вино, закусюють. Тут в динамік хтось каже: "Тореадори на арену! Тореадори на арену!" От Микола каже: - Тадзьо, виходи! Тебе кличут! - Та нє! То не мене! - Та виходи! Говорут же: "Теодори на арену!" Виходи! - Ну добре! Пішов він. І тут випускають бика. Бик починає бігти на Тадзя, а він починає бігти від бика. Бігає по колу. Пилу! Диму! Розвіюється дим, дивляться бик лежить! Виграв Тадзьо 2 мільйони долярів та їдуть до Львова. Наквасилися Тадзьо та Микола, тай Микольцьо каже: - Тадзю! Слухай, ну ти гєрой! Якби я побачив того бика, то я би сі обробив! - Миколо! А ти думаєш на чому він сі послизнув?! |
Такое тоже бывает
|
Сидять два куми за пляшкою та ведуть душевну розмову.
- Куме, скажіть, а чим все ж таки Ви більше любите закусювать? - Ну, огірком, звичайно ж. - Тю, огірком - це нецікаво! От я більше за все люблю закусювать вінегретом. - Тю, куме, та скажете таке вже - вінегретом!!! - А от дивіться куме: сидиш значить, випиваєш одну - закусюєш вінегретом, потім другу - і ще вінегретом закусюєш... І так весь вечір. А потім вже десь опівночі виходиш на ганок, а кругом сніг такий білий-білий!!! І ти як струганеш - і воно по снігу - ЯК ВИШИВАНОЧКА!!! |
|
Как надо гладить
http://extreme.com.ua/forum/member-a...76-glazhka.jpg ...покурил http://extreme.com.ua/forum/member-a...77-kurenie.jpg вот вам повышение на шенген! http://extreme.com.ua/forum/member-a...bichevanie.jpg |
Надоел кот хозяевам. Решили его отвезти подальше и бросить. Отвез его хозяин за окраину города, приезжает домой, а кот на диване сидит! Берет кота и снова везет, на этот раз за поля, за леса, далеко очень и оставляет его там. Приезжает - кот дома опять раньше его. Третий раз решает завезти кота вообще хрен знает куда....
Телефонный звонок. Жена берет трубку. Мужик: - Та с..ка вже прийшла? Жена: - Так. Мужик: - То, б..я, дай йому трубку бо я заблудився. |
Ось ще кілька Закарпатських анекдотів::D
Іде чоловік по Ужгороду. І питає: – То вулиця Капушанська? – Йо. Іде далі, питає: – То Капушанська? – Так. Іде ТоЦе Капушанська? – Да. От він і питає в останнього: – Скажіть, яка різниця між "Йо", "Так", "Да"? – Ті, хто ма три кляси, говорять – "йо", хто закінчив ПТУ – кажуть "так", ну а такі як я – з вищою освітою – відповідають "да". – А ви що, маєте вищу освіту? – Йо-йо! 1 француз – полководець, 2 французи – дуель, 3 французи – академія наук. 1 росіянин – п’яниця, 2 росіянина – бійка, 3 росіянина – партійна ячейка. 1 єврей – підприємець, 2 євреї – шахматний турнір, 3 євреї – кабінет міністрів. 1 українець – партизан, 2 українці – партизанський загін, 3 українці – партизанський загін із зрадником. 1 англієць – джентельмен, 2 англійці – клуб, 3 англійці – футбольний матч. 1 закарпатець – контрабандист, 2 закарпатці – будівельна бригада в Португалії, 3 закарпатці – не буває, бо третій кідь не мадяр, та словак. Після пожежі в лікарні. Пожежник доповідає головному лікарю: – Унесли’сьме 10 чоловік. Сімох удкачали, а трьох спасти не вдалося. Лікар, сповзаючи по стіні, слабким голосом: – Як сімох... Ви ж морг гасили !!! |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:25. |