У мене є маленьке хобі. Оскільки моя робота безпосередньо пов"язана з навчальною установою і повсякчас мені приходиться стикатися із геніальними творіннями наших підопічних (то біш студентів), згодом я почала записувати різні бздури, які мені потраплялись у студентських роботах. Тема досить актуальна, так як зараз сесія, іспити (Neon не дасть збрехати).
Пропоную до уваги коротку підбірку:
- "в стані алкогольного екстазу" - фраза взята із залікової роботи, мова йшлася про першу подорож Томаса Кука, який вивіз у свою першу туристично-екскурсійну подорож активістів із англійського "Товариства тверезості". Далі взагалі шедевр - "Кук вивіз алкоголіків у першу кругосвітню подорож".
- "сніговики-дошкери" - це фраза із диплому про розвиток гірськолижного туризму в Україні
.
- "симхронне плавання" - якийсь уривок з курсової про активні види туризму.
- "крутосклони" - очевидно, малися на увазі крутосхили, тобто круті схили.
- "крутые позвоночники" - так, шановні, Чорногора - це крутиє позвоночники, а ви думали що? Це вам ніякі не хребти
.
- "широкие озможность" - очевидно, мова йшлася про широкі можливості, однак його величність Інтернет попсув все істинне значення цього виразу.
- "Нотр-Пани" - як ви думаєте, що це? А я знаю - це собор Парижської Богоматері!
- "туризм для похилих людей" - бляха, скільки той туризм не вчу, перший раз бачу так класифікацію.
- "Васька Догана" - обізвали такого відомого дослідника (Васко да Гама) ні за що ні про що, зробили з нього якогось дворового хулігана
.
- "собачі запряжки" - бідні песики
.
- "в"ючні коні" - гібрид коня і риби в"юн - брррр, як уявлю, так вздрогну...
- "уражають уяву пустелі і савани" - виявляється, у пустелі та савани є уява і її можна уразити як хворобою
.
P.S. Як же все-таки сучасне інформаційне суспільство попсуло якість нашої освіти...
Далі буде...