Перли з компютерних курсів....
Склад системного блоку: звукове плато, материнське плато, відео плато.
Сканер використовується для внесення інформації до комп'ютера, принтер - для винесення.
ЕОМ - це комп'ютер, в який входить інформація. Інформація входить в дуже-дуже великій кількості і вимірюється в БАЙЛАХ.
Коли на диску багато файлів, то їх об'єднують в групи і називають ПАПКИ-КАТАЛКИ.
Будь-який набір даних має ім'я (просто така затверджуюча фраза ).
Клавіша Shift - одноразова прописна.
Дискета призначена для неповної інформації в комп'ютері. Вінчестер призначений для повної інформації в комп'ютері.
Дискети вимірюються дюймами.
Вінчестер знаходиться на жорсткому магнітному диску. Він мозок комп'ютера і управляє всіма його функціями.
У правому лівому кутку вікна є 3 кнопки.
Ворд - це потужний редактор, можна створювати документ, будь-якої складності і довести його до досконалості .
Для збереження документів у Ворді, треба використовувати меню "Вставка символу" (А вам слабо? )
Коли зберігається документ треба ввести ім'я документа і зробити своє.
Питання: Як створити папку?
Відповідь: Спершу треба натиснути на кнопку Пуск, потім знайти кнопку папка, і правою кнопкою натискати по цій папці 2 рази, потім папка відкриється, і можна працювати з нею, папці можна дати своє ім'я або свій файл. Щоб закрити папку треба натиснути на вікно [x] третє вікно.
П: Включення панелей інструментів в MS Word?
В: Спочатку включити Power, потім включити принтер і манитор, Пуск->програми->стандартні
П: Виключення панелей інструментів в MS Word?
В: Кнопка Пуск, завершення роботи (глобальний підхід до питання )
П: Операції з виділеним словом?
В: Так само можна зробити на комп'ютері, операції з виділеним словом. На комп'ютері необхідно
поперше на друкувати текст, а потім проставити виділення у вигляді цифр галочок, а все це керувати мишею, а кнопки всі на екрані, у файл, правка, вигляд, вікно...