| 

| Другие архивы дела давно минувших дней |  

|  06.05.2010, 16:10 | #761 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: ... Снаряга: ... | Маленькая Виктория уже было принялась закапывать ямку под деревом в саду, когда из-за забора показалось приветливое лицо её соседа, достопочтенного мистера Уолтера. Заинтересовавшись тем, что делала девочка, мистер Уолтер вежливо полюбопытствовал:- Что ты там закапываешь, малышка?
 - Мою золотую рыбку, сэр, - всхлипывая отвечала Виктория, - теперь она похоронена...
 Расчувствовавшись от увиденного, Мистер Уолтер позволил себе лишь заметить вслух:
 - Какая однако большая ямка для такой маленькой несчастной золотой рыбки...
 Бросив последний совочек земли, Виктория неожиданно затихла, а потом обратив к добросердечному соседу своё искажённое от переживаний лицо прокричала:
 - Это всё потому, что она внутри Вашего *баного кота!!!

Перед сном муж с дитём (6 лет) мутузятся на диване, щекочутся и вопят.
 Жена:
 - Ну что вы орете, как дебилы?
 Муж:
 - Я не ору!
 Сын:
 - Я не дебил!
 |  
	|  |   |  

|  |  
:)
 Natusik , Matrix_grek , Bob_Kneissl , Ненависть , Martynov , Sheridan , Netka , Afro Samurai , Salseros , GSM , CLS , Dimalew , Neon , Katyata , Rio , Maxim_ |  

|  06.05.2010, 16:14 | #762 (посилання) |  
	| Володар Грабовця 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15 | Село. Літній вечір. Вийшов парубок на вулицю – спекота. Думає, чи не піти йому на річку покупатися. Іде і знімає з себе все, бо не хоче в мокрих трусах додому йти. Заліз у воду, а тут дівчата на дискотеку ідуть. Думають, давай приколимось над ним та й забрали весь одяг. Парубок думає, як має вийти з води . О, бачить корито. Прикрився і йде до дівчат вимагати одяг. Підходить до них, а вони собі там сидять, пиво п"ють та й питає їх: 
- Дівчата знаєте, що я думаю? 
- Так, ти ж думаєш, що в кориті дно є  |  
	|  |   |  

|  06.05.2010, 17:34 | #763 (посилання) |  
	| Больше не захожу сюда 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: PSP | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Bob_Kneissl  Вища математика    |  БОЯН физматов  |  
	|  |   |  

|  06.05.2010, 20:45 | #764 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Апатиты Снаряга: Dynastar Speed Omeglass Pro 13/14
Nordica Dobermann Pro EDT 130 | Прошу прощения если видео не в тему, но парень реально отжигает! |  
	|  |   |  

|  06.05.2010, 22:10 | #765 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: ... Снаряга: ... | Други, извиняюсь за "бороду", девчонкам в "Колыбе" обещал. |  
	|  |   |  

|  07.05.2010, 07:58 | #766 (посилання) |  
	| Володар Грабовця 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15 | Лікарня. Лікар: 
Хворий, а як Ви засинаєте? 
- Добре. Рахую до трьох й провалююсь. 
- Ти ви шо, тільки до трьох!!! 
- Ну… інколи до пів четвертої  .  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Лікар запитує у пацієнта: 
- І як це ви умудрилися щелепу відразу в трьох місцях зламати? 
- Розумієте, лікарю, я на екскаваторі працюю. Їду у цю п'ятницю з роботи, бачу - люк відкритий. Ну, думаю, за вихідні точно хтось звалиться. Я й придавив люк ковшем, а сам додому пішов. 
У понеділок ранком приходжу, завівся, ківш піднімаю - а звідтіля вилазить троє сантехників!   
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Уранці медсестра заходить у палату. Один із хворих їй каже: 
- О, ви сьогодні встали не з тієї ноги! 
- Чого це? 
- А у вас на ногах тапочки хірурга  . |  
	|  |   |  

|  07.05.2010, 08:04 | #767 (посилання) |  
	| ... 

Зараз: поза форумом Звідки: Uzhgorod Снаряга: AK JJ | Летит кризис над США - О! вижу, я здесь хорошо поработал!Летит кризис над Европой - О! вижу, и здесь я отлично постарался!!
 Летит кризис над Украиной - ФИГАСЕ?! А кто это здесь без меня такое наделал???
 --------------------------------------------------------------------------
 - Алло! Ирина Николаевна, добрый вечер!
 - Егорушка, здравствуй. Тебе, наверное, Свету? А она не может подойти - она в душе.
 - Да, да… Я в курсе. Вы нам полотенце сюда принесите, пожалуйста.
 В Исландии проснулся вулкан со сложнопроизносимым местным названием Эйяхренвамдамтутполетать
 - Э..О! А ты чего это на утюгах?
 - Коньки блин, растоптала!
 После «Аватара» на вопрос «Ты кто?» можно вместо вялого и приевшегося
 коня-в-пальто отвечать: «ТУРУК МАКТО!»
 |  
	|  |   |  

|  07.05.2010, 08:29 | #768 (посилання) |  
	| Володар Грабовця 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15 |  |  
	|  |   |  

|  07.05.2010, 09:29 | #769 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Uzhhorod Снаряга: @tomic |  |  
	|  |   |  

|  07.05.2010, 10:17 | #770 (посилання) |  
	| Володар Грабовця 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15 | Оголошення.
Продам авто. 12 років, пробіг 6км.    |  
	|  |   |  

| Тут присутні: 3 (учасників - 0 , гостей - 3) |  
		|  |  
	| 
	| Ваші права у розділі |  
	| 

Ви не можете створювати теми Ви не можете писати коментарі Ви не можете долучати файли Ви не можете редагувати коментарі 
 HTML код Вимк. |  |  |  
| 
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua  обов'язкове. |
 |  | |  | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites | 
|---|
 | Today | 0 | 1 | 42 | 103 | 44 (76%) | 14 (24%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Yesterday | 0 | 1 | 74 | 264 | 42 (57%) | 32 (43%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Month | 5 | 16 | 2212 | 5395 | 1446 (65%) | 753 (34%) | 29 (1%) | 
|---|
 | 

|  |