Другие архивы дела давно минувших дней |
Примітки | Шановний гість! Ласкаво просимо на Гірськолижний форум!
Для того, щоб мати можливість коментувати необхідно зареєструватися - кнопка "Реєстрація". Для ознайолення з новими темами та коментарями - кнопка "Головна" або "Нові". Об'яви про купівлю-продаж спорядження - кнопка "Біржа". Трансфери та Попутники - кнопка "Транспорт". Для пошуку необхідної інформації - кнопка "Форум" з конкретними розділами та класифікацією тем. для швидкого пошуку - кнопка "Пошук".
Зареєстровані користувачі не бачать реклами на нашому Форумі. Абсолютно :) |
06.05.2010, 08:41
|
#1211 (посилання)
|
English Deutsch Italiano 日本語
Зараз: поза форумом
Снаряга: Elan Mag Spice 2008,
БОРД!!!!!!!!! Armada Cantica 2012, Specialized Rockhooper 2008
|
|
|
|
06.05.2010, 08:46
|
#1212 (посилання)
|
Координатор Форума
Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
|
Цитата:
Коментар від Katastrofa
|
Я вже на той сайт заходила. Гугл тут не поможе - хочу живі, реальні фотки від людей, які там побували, так би мовити, "в натурі"  .
|
|
|
06.05.2010, 08:55
|
#1213 (посилання)
|
...
Снаряга: AK JJ
|
Цитата:
Коментар від Jolie
Я вже на той сайт заходила. Гугл тут не поможе - хочу живі, реальні фотки від людей, які там побували, так би мовити, "в натурі"  .
|
Jolie! Приезжай! Тут недалеко. 
|
|
|
06.05.2010, 08:57
|
#1214 (посилання)
|
extreme.com.ua
Снаряга: вдома
|
Краще один раз побувати, ніж сто раз на фотках побачити. Тим більше, що фотки не передають атмосфери. До Ужгорода не так і далеко 
|
|
|
06.05.2010, 10:45
|
#1215 (посилання)
|
Володар Грабовця
Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
|
|
|
|
|
+
SMR, Ненависть, Константин, Schummi1, rus_7, Зёбра, Dimalew, Cute, Dysya, Андрей12, Джигит, Va-Gon, tat, Rio, Vanilla |
06.05.2010, 10:55
|
#1216 (посилання)
|
Паблик Энеми
Снаряга: Armada JJ + Marker Grifon
Dynafit Beast 98, Dynafit Radical ST2, Dynafit Vulcan
|
Sheridan в чат плз
|
|
|
06.05.2010, 18:22
|
#1217 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ......
|
"На лоні гарної природи, десь на лісовій галявині сфотографовані Сталін, Берія, у Лаврентія Павловича за ремінь запхнута сокира, справа стоїть військовий і чоловік у цивільному, що тримає в руках оберемок коротких дощок.
Під світлиною підпис, зроблений чітким каліграфічним почерком: "И. В. Сталин и Л. П. Берия выбирают место для посадки дерева. Аэродром под Смоленском, 10 апреля 1940 года".
Але це так. Між іншим.
Просто подумалось, чи не за оте саме дерево, посаджене Сталіним, зачепився крилом літак президента Польщі Качинського, акурат 10 квітня 2010 року?"
Куди летить Україна? | Українська правда
|
|
|
06.05.2010, 18:44
|
#1218 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Вить, а у меня есть жёсткие основания думать, что через годик Украину будет не узнать. Страна перевыполнит бюджет, средняя зарплата увеличится (если оптимизируют налогообложение), социальная сфера станет обеспеченной.
Давайте ломиться в Евросоюз. Хотя бы развитием. Разговоры об украинской идее - популизм. Мне всё равно, что говорит Романчук или Михновский. Я хочу, чтобы моя бабушка получала достойную пенсию ветерана войны.
Достаток - решает. Независимость - миф. Особенно в стране, собранной из абсолютно разных национальностей и регионов. От независимости у граждан страны денег не добавится.
|
|
|
06.05.2010, 21:21
|
#1219 (посилання)
|
Координатор Girlie Club
Снаряга: Salomon SUSPECT / 171 / 2012
|
Я в Крыму уже 7-ой день, сама, а из дома вышла 9 дней назад рано-рано утром... что-то сегодня тоска такая просто пипец. Грустняк какой-то одинокий и неймоверный.
Наверное, лучше вечером спать, а не думать о плохом 
|
|
|
06.05.2010, 21:45
|
#1220 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Rossignol Attraxion XI, Line Blend
|
Завидую! А мы 3-го вернулись. Сижу, смотрю фотки и хочу обратноооооооо!
А ты где и почему сама?
|
|
|
Тут присутні: 5 (учасників - 0 , гостей - 5)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
 | | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 36 | 45 | 41 (89%) | 5 (11%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 0 | 59 | 88 | 31 (53%) | 27 (46%) | 1 (2%) |
---|
Month | 1 | 34 | 2110 | 7456 | 1447 (68%) | 591 (28%) | 84 (4%) |
---|
|
|
|