Другие архивы дела давно минувших дней |
Примітки | Шановний гість! Ласкаво просимо на Гірськолижний форум!
Для того, щоб мати можливість коментувати необхідно зареєструватися - кнопка "Реєстрація". Для ознайолення з новими темами та коментарями - кнопка "Головна" або "Нові". Об'яви про купівлю-продаж спорядження - кнопка "Біржа". Трансфери та Попутники - кнопка "Транспорт". Для пошуку необхідної інформації - кнопка "Форум" з конкретними розділами та класифікацією тем. для швидкого пошуку - кнопка "Пошук".
Зареєстровані користувачі не бачать реклами на нашому Форумі. Абсолютно :) |
12.11.2010, 00:01
|
#2661 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Звідки: .
Снаряга: .
|
Цитата:
Коментар від Pivoman
До этого пил его исключительно летом где-нибудь в глухом куточке Карпат проходя или проезжая на веле какое-нить глухое село... Молочко, вурда .... а кислячок ... МММ...   И нажраться им аж шо встать не можешь. Прям на месте покупки на живописном лужке!
|
нажаль, зараз справжнє молоко можна купити хіба лише в селі. та й то, у добре знайомих людей. я купляю у сусідки моєї бабусі.
Цитата:
Коментар від Pivoman
Из молока в пакете можно получить вкусный кислячек ?
|
можу сказати, що пробував дуже багато сортів пакетного "молока", жоден з цих напоїв молоком не являється :-,
|
|
|
12.11.2010, 00:13
|
#2662 (посилання)
|
Глух и нем
Зараз: поза форумом
Звідки: Trostian.com - Kieff
Снаряга: ДженЯз, Элан Вертига
|
при союзе, государство башляло лавэ, поэтому было не проблемой разливать настоящее молоко, со сроком годности 1-2 дня, делать колбасу ну и т.д. Сейчас, производитель не может позволить себе производить скоропортящийся продукт. Молоко должно стоять дня 4-5. Колбаса должна не здохнуть сразу. Вот и пичкают химией. Сейчас наверняка нет продуктов, которые делабт без добавления химии.
|
|
|
12.11.2010, 00:20
|
#2663 (посилання)
|
Two beer or not two beer?
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев?
Снаряга: Лыжи. Любимые:)
|
Практические примеры установления подделок вина : Самый простой метод — с помощью воды.
Налейте вино в маленький пузырек, закройте пальцем горлышко и опрокиньте в стакан с водой.
Уже в воде отпустите палец.
Если вино не смешается с водой, оно натуральное. А если вино начинает струйками переходить из пузырька в воду и спускаться на дно стакана, то вино явно фальшивое.
Причем не имеет значения характер фальсификации — будь то подслащение вина или введение красителя.
Чем быстрее выливается вино из пузырька в воду, тем грубее фальсификация и тем больше в вине примесей.
Тут-же о технологиях подделок: Фальсификация вина .
А это –про Ай-Петри :
В Украине вино подделывают в промышленных масштабах

|
|
|
12.11.2010, 00:38
|
#2664 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Звідки: .
Снаряга: .
|
Цитата:
Коментар від Keks
При производстве сухого вина используется нормальный виноматериал. Вопрос в другом, сколько литров вина можно получить с одного литра виноматериала. Грамотные технологи используют винную подкормку и дрожжи.
|
 вже згадуваний мною вище професор Загоруйко сказав нам: справжнє вино виробляється виключно з виноградного соку, в нього не додається ні цукор, ні спирт, ні дріжджі, ні вода. все, що виробляється з додаванням до виноградного соку інших компонентів, вином не являється, це "винні напої". про фальсифікати я взагалі не говорю.
|
|
|
12.11.2010, 00:47
|
#2665 (посилання)
|
Рождённый в СССР
Зараз: поза форумом
Звідки: Одесса
Снаряга: Salomon Roker2 122 192 13/14, Fischer RX 8 180 05/06,
Line Prophet 90 179 11/12
|
Цитата:
Коментар від Wilson Payne
 вже згадуваний мною вище професор Загоруйко сказав нам: справжнє вино виробляється виключно з виноградного соку, в нього не додається ні цукор, ні спирт, ні дріжджі, ні вода. все, що виробляється з додаванням до виноградного соку інших компонентів, вином не являється, це "винні напої". про фальсифікати я взагалі не говорю.
|
А в вино ничего не добавляется, просто объем больше становиться.
Если бы мы пили вино без каких-либо подкормок, то оно стоило бы где-то больше 100 грн за бутылку (в Европе тоже используется подкормка).
В Бессарабии давно домашнее вино делают только для собственных нужд, на продажу с погреба стало делать не выгодно.
Проблема в другом, на сколько правильно выдерживается технология производство вина и как серьезно играются с объемом.
|
|
|
12.11.2010, 01:15
|
#2666 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Звідки: .
Снаряга: .
|
Цитата:
Коментар від Keks
Если бы мы пили вино без каких-либо подкормок, то оно стоило бы где-то больше 100 грн за бутылку
|
бінго!  тому в магазинах немає ні вина, ні молока, ні ковбаси, ні ... а є їх "аналоги", виготовлені офіційною харчовою промисловістю за "прийнятною для споживання технологією" :-, та всі й так про це знають. знову ж таки, про фальсифікати не йдеться :-,
|
|
|
12.11.2010, 10:33
|
#2667 (посилання)
|
Невидимка
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев
Снаряга: LINE Blend 2011,
Fischer Vision Inspire V9 2009, Seba FRM Freeride, Specialized Myka HT Sport Disc
|
Мальчики-девочки, а что такое "апрески"...? 
|
|
|
12.11.2010, 10:35
|
#2668 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Звідки: Украина.
Снаряга: Классика жанра...
|
Цитата:
Коментар від Apple
Мальчики-девочки, а что такое "апрески"...? 
|
Это то, что мы с тобой после елок, в Ясне вечером делали 
До сих пор помню глаза ребят, которые увидели как мы пьем пиво 
|
|
|
12.11.2010, 10:37
|
#2669 (посилання)
|
Давно на форуме
Зараз: поза форумом
Звідки: Львів
Снаряга: Elan WaveFlex 12
|
Цитата:
Коментар від Wilson Payne
бінго!  тому в магазинах немає ні вина, ні молока, ні ковбаси, ні ... а є їх "аналоги", виготовлені офіційною харчовою промисловістю за "прийнятною для споживання технологією" :-, та всі й так про це знають. знову ж таки, про фальсифікати не йдеться :-,
|
Є вино, просто:
Цитата:
Коментар від Keks
стоило бы где-то больше 100 грн за бутылку
|
|
|
|
12.11.2010, 10:50
|
#2670 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Звідки: .
Снаряга: .
|
Цитата:
Коментар від Apple
Мальчики-девочки, а что такое "апрески"...? 
|
відпочинок після (для багатьох відпочиваючих - замість) катання на лижах, у всіх його проявах :-,
Apres-ski, апре-ски: отдых после катания
|
|
|
Тут присутні: 21 (учасників - 0 , гостей - 21)
|
|
Параметри теми |
Пошук у темі |
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
 | | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 6 | 18 | 5 (63%) | 2 (25%) | 1 (13%) |
---|
Yesterday | 0 | 1 | 125 | 476 | 124 (73%) | 42 (25%) | 4 (2%) |
---|
Month | 14 | 99 | 4600 | 14358 | 2500 (55%) | 1866 (41%) | 212 (5%) |
---|
|
|
|