![]() |
Цитата:
DAKINE : CONCOURSE DOUBLE |
Цитата:
|
Таке повідомлення прийшло 13.02.09р. на мій email:
13.02.2009, 09:52 Добро пожаловать на Горнолыжный Форум Спасибо за регистрацию на Горнолыжный Форум! Мы рады, что вы решили стать одним из участников нашего форума, и надеемся, что вам здесь понравится. С наилучшими пожеланиями, Горнолыжный Форум. Сьогодні є привід:beer: так, як рівно рік , як я на нашому рідному форумі завдяки Альбертовичу:wink:. Таке враження, що тут я вже цілу вічність. Завдяки форуму знайшов свого старого друга Чеслава Домбровського з яким не бачились 30 років, познайомився з чудовими людьми. Тому сьогодні піднімаю бокал за Вас мої шановні форумчани, успіхів нам всім.:beer::beer::beer: |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
http://photofile.com.ua/photo/jurabi.../158237808.jpg
сьогодні в Івано-Франківську весь день сипле сніг, сижу дома, хворію і кусаю лікті уявляючи що твориться в горах :snezhok::slalom::skiing::newschool::boarder: |
У темі 3 додатків
Ребята, не знаю куда обратиться, может поможете. У моего мужа потерялась на шлеме такая шняжка или воздухозаборник (это он мне подсказывает :)):
Чтоб было ясно, чего там (на шлеме) не хватает, вот фотки. Может кто знает, где бы такую детальку можно прикупить? |
2 юрабайк: так тобі і треба... :girl_cray2:збив мені всю тєму з новим блонд-прікідом і екватором.
чесно, знаю помічний засіб від покусаних ліктів! каталка була посто бомба!!! шкода,що без тебе:cry::Rose: Добавлено через 33 минуты обожнюю мінуси від Альбертовича і Юрибайка. ви-чудові!з Днем святого Валіка! |
:Rose:ми також тебе любим, Йорданко
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:08. |