bigmir)net TOP 100
Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Архив > Другие архивы > Колыба 2010
Другие архивы дела давно минувших дней

Примітки

Параметри теми Пошук у темі
Старий 17.02.2010, 11:43   #461 (посилання)
Rio
Стропобалансер

Зараз: поза форумом

Снаряга: K2 Public Enemy 176см
Цитата:
Коментар від mopo3 Переглянути коментар
Я бы не стал равнять Дельфи и СиШарп - всё-таки, разные технологии, имхо.
Я, к слову, лет 12 или около того, на С++Билдере "сижу". Ещё с первой версии...
До этого пытался ваять на Борланд С++ 3.0 (кажется).
Как-то, ради разнообразия, взялся за Яву... позжее познакомился с Шарпом.
Чё-то не зашли они мне. Патологическая нелюбовь тратить время на оживление/реализацию юзерского интерфейса...
Кстати, обнаружил, что Шарп - калька с Явы, тока, под свою среду.
Шарп, это как бы смесь Явы и Плюсов.
Вижуал студия тоже позволяет выносить компоненты на форму и тд и тп, а не вручную все пропсывать. Или я не о том?
  Share with Facebook
Старий 17.02.2010, 11:52   #462 (посилання)
Загублена в Montenegro

Снаряга: Elan Snow Blades, K2 Miss Demeanor, Giant Revel 0
Win 32 API і все решта руцями-руцями!
  Share with Facebook
+ Rio
Старий 17.02.2010, 13:03   #463 (посилання)
Давно на форуме

Снаряга: HEAD Monster 82, 188cm
О тема пішла
Нащет "ручками-ручками" то мабуть все-таки прийдеться, бо недавно познайомився з Python і просто прибалдів. Читаю і розумію шо пора злізати з тих Делфей.
  Share with Facebook
Старий 17.02.2010, 13:51   #464 (посилання)
nek
Всегда на форуме

Снаряга: Salomon, Scott, Fischer
Цитата:
Коментар від kudja Переглянути коментар
О тема пішла
Дельфинчики Делфинчики - будущие олимпийцы.

Share with Facebook
Старий 17.02.2010, 13:52   #465 (посилання)
Давно на форуме

Снаряга: морально застаріла :)
Ну заладили!
А як же справжня філософія - справжньому програмісту пофіг на чому писати!
Якщо хочеш рости - мусиш в собі ту істину рано чи пізно осягнути. Системні архітектори взагалі синтаксису коду не розуміють - один UML і Design Patterns!

Ех. А згадую часи, коли писав ігри на асемблері на ZX Spectrum 48K!
  Share with Facebook
Старий 17.02.2010, 21:16   #466 (посилання)
Клепатура

Снаряга: Armada TST 2015/16. Inline skating: Radius, оранжевые такие. Specialized MYKA HT'
немного разбавить компьютерную тему новыми технологиями :wink: :

Easyweb - video mapping
Французская студия инновационных решений работает в области video mapping.
Это мощное проецирование на здания видео-потока, заранее созданного с учетом архитектуры и рельефа конкретного объекта.

еще больше видео на их сайте EASYWEB.FR Monumental Video Projection - MAPPING VIDEO 3D

Добавлено через 19 минут

все, кто хоть каким-то образом связан с цветовыми решениями и подбором цвета смотреть и пользоваться ))

Color Scheme Designer 3
  Share with Facebook
Старий 18.02.2010, 15:22   #467 (посилання)
Загублена в Montenegro

--- Корова на катку! ---

Забула розповісти ...

Під впливом передчуттів ролл-весни я пішла вчора на кавзанку, на Медик (львів"яни знають).

Пригадую кілька років тому все було краще. Тепер я в шоці, руки вже опущені. Кататися мені просто не вдалося.
Але є одне но, яке мене спинає розчаровуватися - це ковзани, які мені дали в прокаті.
Таких вбитих і взагалі дешевих ковзанів я ще не бачила. Пластмасовий чобіт тріснутий був у кожної другої пари. Шнурки всі у вузлах з кількох шнурків зв"язані. Серединка стопнана настільки, що таке було враження, що просто в пластмасовому чоботі. Ніжки натерло. І це 30 грн за годину.
Найголовніше, що я спробувала поміняти ковзани коли відчула, що вони не тримають ногу взагалі. Тобто я зашнурувалася так тісно, як могла, але того було не досить.
У мене тоненька нога і у шкіряних ковзанах я закладаю краї холяви адна на одну аж до упору в гачки, щоб ковзан облягав ногу. А з пластмасовими так не вишло
Це таке відчуття, ніби вони і не зашнуровані зовсім, розлітай повний.

Одним словом другі дали мені ще гірші. Я намотала ще кіл 10 і пішла геть з того катку.

P.S. Синяки є, коліна в нормі, на лижі їду.
  Share with Facebook
Старий 18.02.2010, 15:28   #468 (посилання)
Володар Грабовця

Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
Цитата:
Коментар від Kayja Переглянути коментар
--- Корова на катку! ---

Забула розповісти ...

Під впливом передчуттів ролл-весни я пішла вчора на кавзанку, на Медик (львів"яни знають).

Пригадую кілька років тому все було краще. Тепер я в шоці, руки вже опущені. Кататися мені просто не вдалося.
Але є одне но, яке мене спинає розчаровуватися - це ковзани, які мені дали в прокаті.
Таких вбитих і взагалі дешевих ковзанів я ще не бачила. Пластмасовий чобіт тріснутий був у кожної другої пари. Шнурки всі у вузлах з кількох шнурків зв"язані. Серединка стопнана настільки, що таке було враження, що просто в пластмасовому чоботі. Ніжки натерло. І це 30 грн за годину.
Найголовніше, що я спробувала поміняти ковзани коли відчула, що вони не тримають ногу взагалі. Тобто я зашнурувалася так тісно, як могла, але того було не досить.
У мене тоненька нога і у шкіряних ковзанах я закладаю краї холяви адна на одну аж до упору в гачки, щоб ковзан облягав ногу. А з пластмасовими так не вишло
Це таке відчуття, ніби вони і не зашнуровані зовсім, розлітай повний.

Одним словом другі дали мені ще гірші. Я намотала ще кіл 10 і пішла геть з того катку.

P.S. Синяки є, коліна в нормі, на лижі їду.
І потрібно було тобі тої екзекуції з тими черевиками, шкода мені твоїх ніг:wink:, а на лижах набагато краще.
  Share with Facebook
+ Kaya
Старий 18.02.2010, 15:30   #469 (посилання)
Загублена в Montenegro

Цитата:
Коментар від Bob_Kneissl Переглянути коментар
І потрібно було тобі тої екзекуції з тими черевиками, шкода мені твоїх ніг:wink:, а на лижах набагато краще.
О так - то була дійсно екзекуція.
Зате у мене виникло бажання просто піти і купити власні ковзани. Не обов"язково натуральні шкіряні, по кишені надто не вдарить.
Нога уже не росте - думаю, не пропадуть.
  Share with Facebook
Старий 18.02.2010, 15:35   #470 (посилання)
Володар Грабовця

Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
Цитата:
Коментар від Kayja Переглянути коментар
О так - то була дійсно екзекуція.
Зате у мене виникло бажання просто піти і купити власні ковзани. Не обов"язково натуральні шкіряні, по кишені надто не вдарить.
Нога уже не росте - думаю, не пропадуть.
Зайди на базар на Сихові, вул. Зубрівська з боку вул. Зеленої, після автобазару направо через переїзд, можеш знайти майже нові цікаві речі:wink:.
  Share with Facebook
+ Kaya
  Є непрочитані сторінки Головна Новi 

Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Украинские горнолыжные соревнования 2010 Alexxey FIS территория 81 14.10.2010 14:24
MTB: БалатонБайкФест 2010 jurabike МТБ территория 7 17.06.2010 19:54
Events: Flammable Camp Dombai 2010 waterboy Events: made in Ukraine 14 29.05.2010 19:20
MTB: Alushta Cup 2010 (Майские этапы) sergeij50 МТБ территория 15 22.05.2010 22:08
Events: Трускавецький драйв 2010 jurabike Events: made in Ukraine 3 23.04.2010 07:44

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today00241 (50%)1 (50%)1 (3%)
Yesterday10388824 (63%)13 (34%)1 (3%)
Month49178032511171 (65%)543 (30%)76 (4%)