Другие архивы дела давно минувших дней |
Примітки | Шановний гість! Ласкаво просимо на Гірськолижний форум!
Для того, щоб мати можливість коментувати необхідно зареєструватися - кнопка "Реєстрація". Для ознайолення з новими темами та коментарями - кнопка "Головна" або "Нові". Об'яви про купівлю-продаж спорядження - кнопка "Біржа". Трансфери та Попутники - кнопка "Транспорт". Для пошуку необхідної інформації - кнопка "Форум" з конкретними розділами та класифікацією тем. для швидкого пошуку - кнопка "Пошук".
Зареєстровані користувачі не бачать реклами на нашому Форумі. Абсолютно :) |
17.02.2010, 11:43
|
#461 (посилання)
|
Стропобалансер
Зараз: поза форумом
Снаряга: K2 Public Enemy 176см
|
Цитата:
Коментар від mopo3
Я бы не стал равнять Дельфи и СиШарп - всё-таки, разные технологии, имхо.
Я, к слову, лет 12 или около того, на С++Билдере "сижу". Ещё с первой версии...
До этого пытался ваять на Борланд С++ 3.0 (кажется).
Как-то, ради разнообразия, взялся за Яву... позжее познакомился с Шарпом.
Чё-то не зашли они мне. Патологическая нелюбовь тратить время на оживление/реализацию юзерского интерфейса... 
Кстати, обнаружил, что Шарп - калька с Явы, тока, под свою среду.
|
Шарп, это как бы смесь Явы и Плюсов.
Вижуал студия тоже позволяет выносить компоненты на форму и тд и тп, а не вручную все пропсывать. Или я не о том?
|
|
|
17.02.2010, 11:52
|
#462 (посилання)
|
Загублена в Montenegro
Снаряга: Elan Snow Blades, K2 Miss Demeanor, Giant Revel 0
|
Win 32 API і все решта руцями-руцями! 
|
|
|
17.02.2010, 13:03
|
#463 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: HEAD Monster 82, 188cm
|
О тема пішла 
Нащет "ручками-ручками" то мабуть все-таки прийдеться, бо недавно познайомився з Python і просто прибалдів. Читаю і розумію шо пора злізати з тих Делфей.
|
|
|
17.02.2010, 13:51
|
#464 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Salomon, Scott, Fischer
|
Цитата:
Коментар від kudja
О тема пішла 
|
Дельфинчики Делфинчики - будущие олимпийцы.

|
|
|
17.02.2010, 13:52
|
#465 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: морально застаріла :)
|
Ну заладили!
А як же справжня філософія - справжньому програмісту пофіг на чому писати!
Якщо хочеш рости - мусиш в собі ту істину рано чи пізно осягнути. Системні архітектори взагалі синтаксису коду не розуміють - один UML і Design Patterns!
Ех. А згадую часи, коли писав ігри на асемблері на ZX Spectrum 48K!
|
|
|
17.02.2010, 21:16
|
#466 (посилання)
|
Клепатура
Снаряга: Armada TST 2015/16.
Inline skating: Radius, оранжевые такие. Specialized MYKA HT'
|
немного разбавить компьютерную тему новыми технологиями :wink: :
Easyweb - video mapping
Французская студия инновационных решений работает в области video mapping.
Это мощное проецирование на здания видео-потока, заранее созданного с учетом архитектуры и рельефа конкретного объекта.
еще больше видео на их сайте EASYWEB.FR Monumental Video Projection - MAPPING VIDEO 3D
Добавлено через 19 минут
все, кто хоть каким-то образом связан с цветовыми решениями и подбором цвета смотреть и пользоваться ))
Color Scheme Designer 3
|
|
|
|
+
Sheridan, Rio, Yurkis, nek, egoistk_a, SMR, nep4uk, dem, Vredinka, Katyata, Albertowych, Romashka, Norik, Yurez, Kaya, Neon, A888, Lyudalyu, Osja, li_, lomaginson |
18.02.2010, 15:22
|
#467 (посилання)
|
Загублена в Montenegro
|
--- Корова на катку! ---
Забула розповісти ...
Під впливом передчуттів ролл-весни я пішла вчора на кавзанку, на Медик (львів"яни знають).
Пригадую кілька років тому все було краще. Тепер я в шоці, руки вже опущені. Кататися мені просто не вдалося.
Але є одне но, яке мене спинає розчаровуватися - це ковзани, які мені дали в прокаті.
Таких вбитих і взагалі дешевих ковзанів я ще не бачила. Пластмасовий чобіт тріснутий був у кожної другої пари. Шнурки всі у вузлах з кількох шнурків зв"язані. Серединка стопнана настільки, що таке було враження, що просто в пластмасовому чоботі. Ніжки натерло. І це 30 грн за годину.
Найголовніше, що я спробувала поміняти ковзани коли відчула, що вони не тримають ногу взагалі. Тобто я зашнурувалася так тісно, як могла, але того було не досить.
У мене тоненька нога і у шкіряних ковзанах я закладаю краї холяви адна на одну аж до упору в гачки, щоб ковзан облягав ногу. А з пластмасовими так не вишло 
Це таке відчуття, ніби вони і не зашнуровані зовсім, розлітай повний.
Одним словом другі дали мені ще гірші. Я намотала ще кіл 10 і пішла геть з того катку.
P.S. Синяки є, коліна в нормі, на лижі їду. 
|
|
|
18.02.2010, 15:28
|
#468 (посилання)
|
Володар Грабовця
Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
|
Цитата:
Коментар від Kayja
--- Корова на катку! ---
Забула розповісти ...
Під впливом передчуттів ролл-весни я пішла вчора на кавзанку, на Медик (львів"яни знають).
Пригадую кілька років тому все було краще. Тепер я в шоці, руки вже опущені. Кататися мені просто не вдалося.
Але є одне но, яке мене спинає розчаровуватися - це ковзани, які мені дали в прокаті.
Таких вбитих і взагалі дешевих ковзанів я ще не бачила. Пластмасовий чобіт тріснутий був у кожної другої пари. Шнурки всі у вузлах з кількох шнурків зв"язані. Серединка стопнана настільки, що таке було враження, що просто в пластмасовому чоботі. Ніжки натерло. І це 30 грн за годину.
Найголовніше, що я спробувала поміняти ковзани коли відчула, що вони не тримають ногу взагалі. Тобто я зашнурувалася так тісно, як могла, але того було не досить.
У мене тоненька нога і у шкіряних ковзанах я закладаю краї холяви адна на одну аж до упору в гачки, щоб ковзан облягав ногу. А з пластмасовими так не вишло 
Це таке відчуття, ніби вони і не зашнуровані зовсім, розлітай повний.
Одним словом другі дали мені ще гірші. Я намотала ще кіл 10 і пішла геть з того катку.
P.S. Синяки є, коліна в нормі, на лижі їду. 
|
І потрібно було тобі тої екзекуції з тими черевиками, шкода мені твоїх ніг:wink:, а на лижах набагато краще  .
|
|
|
18.02.2010, 15:30
|
#469 (посилання)
|
Загублена в Montenegro
|
Цитата:
Коментар від Bob_Kneissl
І потрібно було тобі тої екзекуції з тими черевиками, шкода мені твоїх ніг:wink:, а на лижах набагато краще  .
|
О так - то була дійсно екзекуція.
Зате у мене виникло бажання просто піти і купити власні ковзани. Не обов"язково натуральні шкіряні, по кишені надто не вдарить.
Нога уже не росте - думаю, не пропадуть.
|
|
|
18.02.2010, 15:35
|
#470 (посилання)
|
Володар Грабовця
Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
|
Цитата:
Коментар від Kayja
О так - то була дійсно екзекуція.
Зате у мене виникло бажання просто піти і купити власні ковзани. Не обов"язково натуральні шкіряні, по кишені надто не вдарить.
Нога уже не росте - думаю, не пропадуть.
|
Зайди на базар на Сихові  , вул. Зубрівська з боку вул. Зеленої, після автобазару направо через переїзд, можеш знайти майже нові цікаві речі:wink:.
|
|
|
Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
 | | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 2 | 4 | 1 (50%) | 1 (50%) | 1 (3%) |
---|
Yesterday | 1 | 0 | 38 | 88 | 24 (63%) | 13 (34%) | 1 (3%) |
---|
Month | 4 | 9 | 1780 | 3251 | 1171 (65%) | 543 (30%) | 76 (4%) |
---|
|
|
|