Другие архивы дела давно минувших дней |
Примітки | Шановний гість! Ласкаво просимо на Гірськолижний форум!
Для того, щоб мати можливість коментувати необхідно зареєструватися - кнопка "Реєстрація". Для ознайолення з новими темами та коментарями - кнопка "Головна" або "Нові". Об'яви про купівлю-продаж спорядження - кнопка "Біржа". Трансфери та Попутники - кнопка "Транспорт". Для пошуку необхідної інформації - кнопка "Форум" з конкретними розділами та класифікацією тем. для швидкого пошуку - кнопка "Пошук".
Зареєстровані користувачі не бачать реклами на нашому Форумі. Абсолютно :) |
08.04.2010, 08:54
|
#941 (посилання)
|
...
Зараз: поза форумом
Снаряга: AK JJ
|
На Закарпатье это называется "Поливанки". Какие-то корни все же есть. В первый день после пасхи, понедельник: Мужики поливают - женщин. Во вторник, все наоборот. Правда все более культурно и поливаются чуть чуть, не с ного до головы. Однако, сейчас это все извращено до неузнаваемости. И поливание длится неделю, ато и больше и только в одну сторону.
|
|
|
08.04.2010, 09:05
|
#942 (посилання)
|
extreme.com.ua
Снаряга: вдома
|
Цитата:
Коментар від wwa
Я когда эти фото просматривал именно такие чувства испытывал! 
Получается одни довольно глупо и цинично веселят себя, а вот вторым явно не до смеха!!! 
Дурная традиция...  и непонятно с чем связанная, к чему тут первый день после Пасхи? 
|
ну изначально традиция была прикольная (лет так 50-100 назад). Парни в сёлах брызгали (да да именно брызгали а не обливали из ведёр) своих девушек чистой водой, а они им дарили крашанки-писанки. Такое воть было проявление внимания со стороны парней.
как это теперь выглядит во Львове?
а вот так...
мочил бы этих мудаков...тупое сборище гопников, которым раз в год законно можно побеспредельничать. И уроды менты которые просто смотрят на это беспредел.
вот тут можно почитать про саму традицию
|
|
|
08.04.2010, 11:03
|
#943 (посилання)
|
Загублена в Montenegro
Снаряга: Elan Snow Blades, K2 Miss Demeanor, Giant Revel 0
|
Дякувати моєму п..п..підриву, від цього ідіотизму я втекла в значно затишніше місто до найтеплішої компанії.
Але пригадую, з року в рік оце доводилося терпіти, або ховатися вдома чи авто.
|
|
|
08.04.2010, 11:45
|
#944 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: HEAD Supershape Magnum
|
Прикольна сумка!
|
|
|
08.04.2010, 12:03
|
#945 (посилання)
|
extreme.com.ua
|
Цитата:
Коментар від Dimalew
Прикольна сумка!
|
не смешно (с) 
|
|
|
08.04.2010, 12:37
|
#946 (посилання)
|
Хочу в райдери. Навчіть?
Снаряга: Dynastar Cham 117;
Armada ARG;
Honda CBF 600S
|
А я підтримую традицію обливання з ніг до голови, тільки не в таку погоду
Як я був малий ми також з "поливалками" і відрами бігали, але виключно якщо вже тепло було(ма в шортах, шльопанцях\кедах на босу ногу і куртках-балонках бігали ).
..сусідка з року в рік цілий день сиділа з літровою кружкою води і обливала всіх хто проходив під балконом...
А одного разу, коли я хотів облити провідника і людей в тамбурі поїзда, провідник несподівано витягнув відро води і мене окотив
...машини що вулиці поливають на ораву дітлахів включали воду  ...
Було то років 15 тому... і не у Львові
----
І ще. Ці поливалки - дитячі забавки в порівнянні з тим що роблять парубки в селах на Андрія 
|
|
|
08.04.2010, 12:48
|
#947 (посилання)
|
добрая фея
Снаряга: Elan Mag Spice, Elan Vario
|
Да, на Закарпатье "обливной понедельник" проходит гораздо культурнее  . В Мукачево меня аккуратно поливали духами, с пожеланиями всяческих благ и только с моего разрешения. Правда к концу дня голова от обилия различных духов шла кругом  (а може то от вина закарпатского...  )
|
|
|
08.04.2010, 13:33
|
#948 (посилання)
|
extreme.com.ua
|
Цитата:
Коментар від nep4uk
І ще. Ці поливалки - дитячі забавки в порівнянні з тим що роблять парубки в селах на Андрія 
|
поперекручували класні традиції. Це чистої води рагулізм. Те, що роблять на Андрія - як мінімум злосне хуліганство. Колись фіру на дах заносили? А зараз - розмальовують свіжовідреставровані будинки, б'ють вікна, машини перевертають і т.д. і т.п. Ра-гу-лі.
То саме і з поливанням. Це хуліганство. Таким уродам руки треба ламати. 
і чого у нас так завжди? є якась файна традиція, її перекручують до "нєузнаваємості" і потім кажуть, що так і було.
це брєд і рагулізм. Шкода, що розсадником цього дебілізму є західний регіон і особливо Львівщина 
|
|
|
08.04.2010, 13:40
|
#949 (посилання)
|
рандоннер
Снаряга: Elan Magfire 14-168см; Salomon Shogun-191см; Armada AKJJ-195см; Salomon Quest 14; GT Karakoram 2.0
|
Меня больше всего поразило поведение подростков на этом фото!
А это вообще верх дибилизма!!!  Куда мы катимся.... таких надо на учёт ставить и изолировать!
А задранные девушкам юбки! Это нормально?
Мда... переродилась традиция! 
|
|
|
08.04.2010, 13:45
|
#950 (посилання)
|
extreme.com.ua
|
так вот и я о том же...
смотрел этот фоторепортаж и прозревал
2 nep4uk то кажеш ти не проти? от подивись фотки
якщо ти вважаєш, що це нормально, то у мене більше питань немає 
|
|
|
Тут присутні: 3 (учасників - 0 , гостей - 3)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
 | | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 35 | 37 | 31 (78%) | 8 (20%) | 1 (3%) |
---|
Yesterday | 0 | 2 | 59 | 141 | 39 (66%) | 14 (24%) | 6 (10%) |
---|
Month | 3 | 6 | 1767 | 3174 | 1166 (66%) | 528 (30%) | 75 (4%) |
---|
|
|
|