Цитата:
Коментар від nep4uk
Тебе облили в понеділок? 
Чи тільки духами? 
|
Цього понеділка дівчатам, можна сказати, пощастило, бо майже цілий день була злива. Але навіть в цю зливу малі умудрялися вилити пару пляшок на дівчат і навіть старших жінок, що виходили, наприклад, з магазину..
Мені пощастило ховатися весь понеділок і не попасти під атаку)

З дитинства з будинку неможливо було вийти сухою) поливали з шприців, пляшок, відер, бідонів)) Під домом, на вулиці, з машин.. кидали з дахів кульки, наповнені водою..) Ну.. в ті роки це було по приколу)) Сама активно приймала участь.. але ж це діти між собою дуріли..
А пізніше, коли вчилася в школі, пам'ятаю, дуже яскраві враження, коли на набережній підбігає натовп хлопців, за руки за ноги хапають, зносять додолу на берег і кидають в річку(( І нікого не цікавить чи може в кармані мобільний лежить і чи це все взагалі безпечно..

А гуртожиток, де живуть студенти мого універу, уже цілий тиждень "плаває"..)) І так щороку вже кілька десятиліть)) Місцеві органи намагалися декілька разів відключати воду в гуртожитку.. Результат нульовий. Навіжені студенти бігають за півкілометра набирати воду, прибігають виливають на бідних студенток і біжать знову по воду..

З року в рік одне й теж)) Діти продовжують у дворі, хлопці продовжують чорну справу на набережній, сміливіші дітлахи поливають відрами по всьому місту, гуртожиток пливе.. З одного боку, коли на Великдень жара-ташкент, то ще можна якось пережити.. але я підтримую думку про те, що подекуди "поливанки" набули спотвореної форми..