bigmir)net TOP 100
Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Архив > Другие архивы > Колыба 2010
Другие архивы дела давно минувших дней

Примітки

Параметри теми Пошук у темі
Старий 29.04.2010, 19:25   #1181 (посилання)
The Last Boyscout

Зараз: поза форумом

Снаряга: Elan Magfire 10 Fusion
Цитата:
Коментар від Albertowych Переглянути коментар
...
Мені НАБРИДЛО.
Мені набридли ці всі розборки, за мову, за Крим, за недолугість західних регіонів, за опрозицію, за міністрів алкащів і презедентів мудрогеликів...
А у нас в метро постоянно наклейки для тех, кто не готов сдаться(тем более Польше), а может вступить в ряды патриотов(!) и бороться... "за чистоту нации, борьбу с иностранной преступностью и за рабочие места". С адресами, телефонами, сайтом...

Вот и думай, кого стрелять первыми...
  Share with Facebook
Старий 29.04.2010, 21:04   #1182 (посилання)
Адепт Харбариума

Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
Вещь!!!!

Share with Facebook
Старий 29.04.2010, 21:19   #1183 (посилання)
CLS
Координатор Girlie Club

Снаряга: Salomon SUSPECT / 171 / 2012
Забыла утром любимые тапки в поезде(
  Share with Facebook
Старий 29.04.2010, 21:38   #1184 (посилання)
Адепт Харбариума

Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
  Share with Facebook
Старий 29.04.2010, 22:47   #1185 (посилання)
Берёзкин. Грубиян :)

Снаряга: Atomic Bent Chetler 185 (14/15) + STH2 WTR16
Прикольная и наивная короткометражка
Видео "Сделать гейнер", автор: ELENA - Smotri.Com
  Share with Facebook
Старий 30.04.2010, 08:29   #1186 (посилання)
Володар Грабовця

Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
Екстремальний рафтінг
  Share with Facebook
Старий 30.04.2010, 09:15   #1187 (посилання)
АКУЭНА!!!

Снаряга: ARMADA AK JJ, Felt Q520, Suzuki M800 Intruder
неплохой бумажный клип...
  Share with Facebook
Старий 30.04.2010, 18:05   #1188 (посилання)
Я не мальчик!!!

Снаряга: Elan Mag Spice
Цитата:
а ти їм посміхнмсь і скажи дякую (не знаю за що, але скажи), головне не звертай увагу на те що відбуваєтся навколо тебе, а тим більше на те що відбуваєтся не у твоєму місті, і навіть не у твоїй області. Головне миролюбиво поставитись до тих хто плює тобі в морду лице, а може це дощик пішов. Головне викинь телевізор, щоб не знати що таке саме відбуваєтся кругом, викінь радіо тому що там можуть розказати хто до цього призвів, відключи інтернет, бо там багато різних думок з цього приводу. Головне будь спокійним і доброзичливим ....

ПС

Додано через 4 хвилини

Мені НАБРИДЛО.
Мені набридли ці всі розборки, за мову, за Крим, за недолугість західних регіонів, за опрозицію, за міністрів алкащів і презедентів мудрогеликів.
Сподівався на покращення з часів перебудови, ну думав Гобачов молодчина, швиденько все стане на свої місця. 25 років минуло . Я не хочу назад в совдепію, яхочу тих 5-15 роів яки мені залишилося жити , ПРОЖИТИ ЯК ЛЮДИНА,
Для галичан з цієї прірви є тільки один вихід. Оголосити війну Польші і здатися їй в полон. Я погоджуєсь бути другим сортом в Польші, і не хочу біти ніяким сортом в цьомц бардаку з якого нема ніякого виходу.
Нехай схід вздихне на повні груди під матушкою расєєю, нехай крим миє флот який йому не належить, нехай київ стане маргінальни (провінційним) містечком у великій і могутній. Я ХОЧУ СПОКОЮ!. МЕНІ НАБРИДЛО.
І нехай ті москалики яки попадуть у гніт Польші у складі галичини спробують домагатися другої державної
АЛЬБЕРТОВИЧУ, МИ З ТОБОЮ!!!Тільки ти спершу викуй залізного ...уя, один - на кечельку щастя, пригадуєш, як подарунок Станиславову від Львова, другий - рассєї. оголосимо акцію "Ср...кою на дикий Схід".тоді можна буде ше раз їх яйцями закидати і повернутись до них тим місцем, яким я вічно кручу, коли на лижах їду )))

нами зараз керують безродні прихвостні сташого брата, виховані законами джунглів і териконів - тому і при владі, де перемагає сильніший, нахабніший, зліший. прасаралі ми, аднака, нашу "національну ідею", і щонайгірше, просрали наше "завтра" в матеріальному плані. треба запасатись консервами, чистити загашники для новихї поступлень і ховати сало на чорний день.

прошу вибачити мене всіх російськомовних дописувачів форуму (не залежно від національної приналежності), але бути знову "житницею" Росії і годувати російських шовіністів і алкогольних деградантів - Я НЕ ХОЧУ І СВОЇМ ДІТЯМ НЕ ДАМ!!!
  Share with Facebook
Старий 30.04.2010, 20:03   #1189 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: .
Цитата:
а ти їм посміхнмсь і скажи дякую (не знаю за що, але скажи), головне не звертай увагу на те що відбуваєтся навколо тебе, а тим більше на те що відбуваєтся не у твоєму місті, і навіть не у твоїй області. Головне миролюбиво поставитись до тих хто плює тобі в морду лице, а може це дощик пішов. Головне викинь телевізор, щоб не знати що таке саме відбуваєтся кругом, викінь радіо тому що там можуть розказати хто до цього призвів, відключи інтернет, бо там багато різних думок з цього приводу. Головне будь спокійним і доброзичливим ....

ПС

Додано через 4 хвилини

Мені НАБРИДЛО.
Мені набридли ці всі розборки, за мову, за Крим, за недолугість західних регіонів, за опрозицію, за міністрів алкащів і презедентів мудрогеликів.
Сподівався на покращення з часів перебудови, ну думав Гобачов молодчина, швиденько все стане на свої місця. 25 років минуло . Я не хочу назад в совдепію, яхочу тих 5-15 роів яки мені залишилося жити , ПРОЖИТИ ЯК ЛЮДИНА,
Для галичан з цієї прірви є тільки один вихід. Оголосити війну Польші і здатися їй в полон. Я погоджуєсь бути другим сортом в Польші, і не хочу біти ніяким сортом в цьомц бардаку з якого нема ніякого виходу.
Нехай схід вздихне на повні груди під матушкою расєєю, нехай крим миє флот який йому не належить, нехай київ стане маргінальни (провінційним) містечком у великій і могутній. Я ХОЧУ СПОКОЮ!. МЕНІ НАБРИДЛО.
І нехай ті москалики яки попадуть у гніт Польші у складі галичини спробують домагатися другої державної
якщо не подобається існуюча держава, потрібно її змінити :-,

Заснування нової української держави
  Share with Facebook
Старий 02.05.2010, 15:12   #1190 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: Rossignol Radical R9S Ti, Elan Pogo Sticks, Specialized Hardrock

Share with Facebook
  Є непрочитані сторінки Головна Новi 

Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Украинские горнолыжные соревнования 2010 Alexxey FIS территория 81 14.10.2010 14:24
MTB: БалатонБайкФест 2010 jurabike МТБ территория 7 17.06.2010 19:54
Events: Flammable Camp Dombai 2010 waterboy Events: made in Ukraine 14 29.05.2010 19:20
MTB: Alushta Cup 2010 (Майские этапы) sergeij50 МТБ территория 15 22.05.2010 22:08
Events: Трускавецький драйв 2010 jurabike Events: made in Ukraine 3 23.04.2010 07:44

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today00581 (20%)4 (80%)3 (6%)
Yesterday00476738 (69%)14 (25%)3 (5%)
Month132204572041399 (68%)575 (28%)81 (4%)