![]() |
Присоединяюсь ко всем поздравлениям Нашему Самому Симпатичному Координатору! :Rose:
Jolie удачи, радости и тепла (хоть и самое морозное время года :-) ) |
Jolie, с Днюхою! Всього стільки набажали, що нереально втиснутись, мабудь не вистачить слів та бажань, які хотілось би сказати, побажати, адже є на світі особливі люди.... люди, яких не бачив, з якими не знайомий в "миру", там в тому реальному світі, але яких відчуваєш на відстані, яких розумієш....Люди, завдяки яким затишно.... затишно і тепло.... дипломатичність та толерантність, мягкість та романтизм, нестерпна спрага до життя, відчуття стилю у всьому- Джолі, це ти, це все про тебе.......Щастя тобі, кохання....без тебе цей форум я вже не можу уявити, ти частина нас усіх і це приємне відчуття! Дякую тобі, що ти у нас є!:wink:
|
Джоли!!!!:Rose:Присоединяюсь ко всему сказанному!!! Успехов во всем, хорошей встречи на Буке и хорошего праздника!!!:slalom:
|
Незнаю що написати... Хоть шо... EXTREME з деееньчикоооом!!! :Yahoo!::Yahoo!::Yahoo!:
І всіх хто тут тусується! |
elannews!!! С Днём Рождения!:beer: Родной ты наш, и всеми любимый.
|
Цитата:
|
Юляша, Jolie, продолжаю праздник!!!!!!
Поздравляю!!!!пусть сбываются все мечты!!!!!:Rose: |
і від мене вітаннячка прийми,Юлю!будь щаслива і кохана!
|
Сегодня еще одно хорошее Событие:
День рождения Владимира Высоцкого. YouTube - В. Высоцкий - Здесь вам не равнина |
irorere! irorere! С Днём Рождения тебя!!!:beer: Любви большой, здоровья и благополучия. Что бы мечты сбывались. И много снежной пудры под кантами.:Rose:
YouTube - Queen - Living on my Own Ромашка присоединяется. Это тоже наша любимая группа. |
Іrorere! Вітаю з днем народження, щастя, здоров"я всіх земних благ, снігу побільше та хорошого лижного сезону.:Rose::Rose::Rose::beer::beer::beer:
|
Іrorere! з днюхой. :friends:
|
Іrorere! С Днём Рождения! Здоровья, успехов и пушистого снега!
:Rose::Rose::Rose: |
irorere с Днём Рождения! Всего самого-самого! =)
|
Irorere, з Днем Народження! Бажаю підкорення нових вершин у фрірайді та усіх видах спорту, якими ти займаєшся! А також щастя, здоров"я, кохання та завжди хороших друзів поруч! :Rose:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:34. |