![]() |
|
Jolie с Днем рождения! :Rose:
|
У темі 1 додатків
Джоли!С днем варенья:Rose::Rose::Rose:
|
Поздравляю! :)
|
Всё скажу, привезу подаруночок и пообнимаемся на Буке :) Чмоки :)
|
Jolie, с днём рожденья!:Rose:
И чтоб излучаемый тобой Свет возвращался к тебе сторицей. |
Очаровательную девушку и мега-творческую личность поздравляю с ее 18-летием :). Вдохновения, интересных встреч, любви и удачи :air_kiss:
|
С Днем рождения Jolie!
Даже не знаю как описать все твои положительные качества и ничего не забыть. Оставайся собой и развивайся дальше, и пусть вселенная тебе в этом только помогает! :Rose: Lyudalyu, Viking http://www.yoursmileys.ru/tsmile/birthday/t3329.gif |
Мої Віттаня, Jolie, наймилішій та найоригінальнішій нашій ! :Rose:
Нехай події бурлять щодня, нехай все кипить у серці, нехай все крутиться довкола тебе. Радощів тобі і тепла сімейного. І здоров"ячка! Вітаю! Вітаю! Вітаю! http://awaytogarden.com/files/2009/0...tulips-red.jpg |
Jolie :Rose:
YouTube - Сергей Кристовский - Снегопад (HQ) |
Блін, люди, як я вас люблю, це треба тільки передати! :girl_in_love:
Безмежно вдячна всім, хто згадав про моє маленьке свято і підтримував усі ці 2 роки мене на цьому ресурсі :friends:. Я, безумовно, прийму до відома усі ваші побажання і постараюсь не розчаровувати вас та підтримувати за усіх обставин :Bravo:. А усіх, хто буде на цих вихідних на Буковелі, запрошую на святкування мого ДН - пригощу кожного та обдарую своєю енергетикою та позитивом! :dance4: Без вас не було б мене тут та не було б левової частки позитиву на цьому форумі! Пам"ятатйте, форум - це ВИ! :friends: Ще раз дякую за вашу підтримку та побажання! :beer: |
З днюхою тебе, Jolie)) Здоров"ячка, позитиву, посмішок, нових вражень, багато гір і снігу, кохання і чудового настрою завжди!! :girl_dance:
|
Jolie, поздравляю с Днем рожденья!
Всего тебе самого наилутшего и крепкого здоровья!:Rose::air_kiss::oops: |
Джолі, приєднуюся до всіх поздоровлень і від себе вітаю з Днем народження!
Бажаю, щоб тебе ніколи не покидав той позитив, щирість і доброта, яку ти так вдало передаєш через своє спілкування на форумі, щастя тобі! (йо, вперше пишу на форумі українською мовою :) ) |
p.s. обов'язково клікати для збільшення (відкрити у новому вікні).
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:06. |