Шановний гість! Ласкаво просимо на Гірськолижний форум!
Для того, щоб мати можливість коментувати необхідно зареєструватися - кнопка "Реєстрація". Для ознайолення з новими темами та коментарями - кнопка "Головна" або "Нові". Об'яви про купівлю-продаж спорядження - кнопка "Біржа". Трансфери та Попутники - кнопка "Транспорт". Для пошуку необхідної інформації - кнопка "Форум" з конкретними розділами та класифікацією тем. для швидкого пошуку - кнопка "Пошук".
Зареєстровані користувачі не бачать реклами на нашому Форумі. Абсолютно :)
Снаряга: прокатные Volkl Unlimited AC4 Titanium:)
Lange World Cup Team 80
кайты:Ocean Rodeo Rise , Naish Bo
По моему у собачки боченочек на шее с горячительным
П.с. если бы не знал,возможно тоже бы не заметил.Спасательные собаки находили и откапывали людей под снегом,и чтоб сразу согреться у них висел боченок со спиртным
Снаряга: Rossignol World Cup RX 2008, спортцех, Head i.SL World Cup Rebel 2015, bike Scott Reflex 10
А бочечку на шиї собачки Ви не помітили? Крім того це справжній сербернар. А чим вони в горах займалися? Рятували туристів, а в бочечці завжди був ром.
Сьогодні Тетянин день, а я знаю, що я тут не одна Таня! Отож вітаю усіх Тань з іменинами, щоб ви в своєму житті були, відповідно до значення свого імені, "устроительницами". А ще -вдалого і насиченого сезону! Будьте щасливими кожного дня!
поміняю свої пабліки на 2 дні на лижі з +- такою талією і довжиною(85мм,172см), але з скітур кріпленнями і камусами. обіцяю ставити бережно і акуратно. після себе афігенно напарафіню