Другие архивы дела давно минувших дней |
Примітки | Шановний гість! Ласкаво просимо на Гірськолижний форум!
Для того, щоб мати можливість коментувати необхідно зареєструватися - кнопка "Реєстрація". Для ознайолення з новими темами та коментарями - кнопка "Головна" або "Нові". Об'яви про купівлю-продаж спорядження - кнопка "Біржа". Трансфери та Попутники - кнопка "Транспорт". Для пошуку необхідної інформації - кнопка "Форум" з конкретними розділами та класифікацією тем. для швидкого пошуку - кнопка "Пошук".
Зареєстровані користувачі не бачать реклами на нашому Форумі. Абсолютно :) |
19.02.2011, 05:35
|
#481 (посилання)
|
Супербродяга
Зараз: поза форумом
Снаряга: Fisher RC4 World Cup JR
Elan (хз какие)
|
В Кабардино-Балкарии обстреляли туристическую группу из Москвы.
Как сообщается, нападение произошло в Баксанском районе республики.
В результате обстрела автомобиля, в котором туристы из Москвы ехали из аэропорта Минеральных Вод на один из курортов Приэльбрусья, погибли: Денис Белоконь, 1976 года рождения, Вячеслав Кара, 1984 года рождения, и Ирина Патрушева, 1973 года рождения. Валерий Белоконь и Сергей Ефремов, также находившиеся в машине, получили ранения. В каком состоянии находятся пострадавшие, не уточняется.
В Кабардино-Балкарии обстреляли автомобиль с туристами из Москвы » Новости России – Корреспондент
Добавлено через 31 секунду
RIP...
Добавлено через 10 минут
Очень крутое видео от Red Bull team
THE ART OF FLIGHT
|
|
|
19.02.2011, 17:43
|
#482 (посилання)
|
off piste
Снаряга: Armada TSTw,
Völkl Bash 116
|
We are the champions - my friends
And we'll keep on fighting - till the end
We are the champions, We are the champions
No time for losers
'Cause we are the champions - of the world
Ви вже забули про масовий психоз від Нетка&Milka?
Таке важко забути  Несправедливе завершення конкурсу, ті 1500 зароблених балів, підозріла перемога конкурента, недоспані ночі в процесі голосування...цілий тиждень дикого азарту, хтось вірив, хтось приколювався і казав, що я збожеволіла...
Масова розсилка листів кожному із вас, з 9 по 21 сторінки Колиби завалено меседжами типу:
Цитата:
Коментар від Netka
от посилання на мого сніговичка!
MILKA. Стань альпійським сніговиком!
хочу чоколядок!!! =))
|
Цитата:
Коментар від Netka
Новий день, чекаю знову ваших голосів, і так щодня аж до неділі включно))! кожен голос дуже важливий!....мені вже сняться ті чоколядки ))))))))
|
Цитата:
Коментар від Netka
Доброго ранку усім, хто бере участь в акції : "Нетка Vs Milka: масовий психоз" )))))))
Настав іще один день, який наближає мене до чоколядок!))
|
Цитата:
Коментар від Константин
Цитата:
Сообщение от Volchica Посмотреть сообщение
Netka! еще +2! У Тебя уже 285 голосов!!!! ААААААА продолжаем голосовать! В который раз, докажем. что у нас форум самый дружный!!!
Уже больше
Это становится фобией,голосую каждый день
|
Цитата:
Коментар від MIC
Всі за Netku і чоколядки!!!
2 Netka. Повторю завтра та післязавтра голоси
|
Цитата:
Коментар від jordik
УВАГА!УВАГА!УВАГА!
щоб догнати шоколадного конкурента мікусю, потрібно 96 голосів.
поки-що варіант такий:
до 22 год створюємо ще по 6 доп. електронних адрес і 16 чоловік протягом години ! (1 раз на 10хв) наздоганяють тоту розфуфирену мілкусю.
На форумі зараз 78 чоловік, всі свої, народ, виділіть годинку, пліз, на таке чоколядове діло!!!
|
Цитата:
Коментар від Netka
Усім дякую за допомогу і підтримку в конкурсі "масовий психоз Нетка Vs Milka" )))
Хто не був вчора ввечері з нами, виглядало усе так: мегазгуртований народ цього форуму активно весь вечір працював над голосуванням, дуже азартно вболівав, складав стратегічні плани на останні години конкурсу, з дикою оперативністю реагував на усі розподілені обов"язки, аська просто вибухала від к-сті повідомлень )))) це було дуже-дуже весело!
|
Далі була постісторія...Іще декілька днів після конкурсу я вела переписку з центральним офісом Мілки в Україні, намагаючись вияснити яким чином вони перевіряють правдивість голосування, яким чином може перемогти конкурент, який з'являється в голосуванні в останні 2 дні і т.п. Заключним листом я написала їм, що дуже здивована таким несерйозним підходом з їхньої сторони до організації таких акцій і т.п. Минув місяць. Акція вже закінчилась, і мені подзвонили з Мілки!!!!!
"Доброго вечора! Ми вітаємо Вас, дякуємо за участь в конкурсі від Мілки і хочемо нагородити Вас солодкими подарунками за активну участь. Ви - переможець із м.Львів!" - пролунало в моєму телефоні!   
УРА!!!    
Я завжди отримую те, чого прагну, чого чекаю, про що мрію... головне ДУЖЕ захотіти, дуже постаратись і хоч трохи повірити!
Ось іще трохи радісних фоток
Ще раз усім дуже-дуже дякую! Смачна чоколяда в першу чергу їде в Кам'янець-Подільський до нашого форумчанина dudunyk!!!, завдяки якому ми отримали, мабуть, 1000 з усіх 1500 голосів! іще декілька чоколядок захоплю з собою в Словаччину(Ясну) для спільного поїдання! ))
А сьогодні Рейна чоколядовій дієті хана)))))) Ми вже приступаєм до обжорства)))) тепер на схилах гір шукайте Нетку і Рейна в новому образі    аааааа, в мене така ейфорія, ніби я вхопила самого Санту за бороду)))))))
Міфи про те, що неможливо і нереально виграти, що це лохотрон, і що сир буває безкоштовний лише у мишеловці - відмазка лінивих! МІФ РОЗВІЯНО!

|
|
|
|
+
Neon, Мих, dudunyk, jordik, Ramon, JAS, Rain, lubomyr, Джигит, Damn, madkonti, Pertutto, nep4uk, Константин, Sanches, jurabike, Wilson Payne, vorigg, Junior, Muadib, Volchica, Yurez, klepakoff, Dimitry, griig, Matrix_grek, narayan, sunfiree, li_, Варонка, Rio
:)
Sheridan, SMR, Yurkis, Natusik, Dysya, Vredinka, LASO, belka, Powder, Matou, Витек, borisimus, Karmen, Salseros, Hooseinovich, Olddog |
19.02.2011, 18:06
|
#483 (посилання)
|
Супербродяга
Снаряга: Fisher RC4 World Cup JR
Elan (хз какие)
|
 Я знав, що все вдастся! 
|
|
|
19.02.2011, 18:58
|
#484 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Зима: waveflex 78 TI
Лето: Specialized HR Sport
|
Netka, поздравляю!!!
Передавать конечно ничего не нужно.
Остатки шоколадки (если доживут до марта) поделим на стопиисяткусочков в Ясне. 
|
|
|
21.02.2011, 09:37
|
#486 (посилання)
|
Я видел Паудер!!!
Снаряга: Rossi B-Squad, LINE MOTHERSHIP & EPPRO,
K2 obSETHed & HellBent & Pontoon & McConkeyTribute Skis. Vo
|
для тех кто хочет ехать не только в низ
|
|
|
21.02.2011, 09:50
|
#487 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Классика жанра...
|
Netka, поздравляю!!! Умничка!
|
|
|
22.02.2011, 23:23
|
#488 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: FISCHER PROGRESSOR 8+
|
Всіх хто не байдужий до завтрашнього свята,в кого в памяті не стерлися ті дні. Всіх з днем СА - ВМФ . 
|
|
|
23.02.2011, 11:57
|
#489 (посилання)
|
рандоннер
Снаряга: Elan Magfire 14-168см; Salomon Shogun-191см; Armada AKJJ-195см; Salomon Quest 14; GT Karakoram 2.0
|
Всем огромный привет!
Сорри, что так долго не появлялся на форуме, работы за гланды было и интернет не всегда под рукой.....
Как же я соскучился по общению с Вами!
Всех обнимаю!
п.с. Пока минутка есть почитаю немного....
|
|
|
23.02.2011, 21:12
|
#490 (посилання)
|
добрая фея
Снаряга: Elan Mag Spice, Elan Vario
|
Цитата:
Коментар від wwa
Всем огромный привет!
Сорри, что так долго не появлялся на форуме, работы за гланды было и интернет не всегда под рукой.....
Как же я соскучился по общению с Вами!
Всех обнимаю!
п.с. Пока минутка есть почитаю немного....
|
Уфффф... нашлась пропажа  Я уж было подумала, что Вам настолько понравилось в Словакии, что Вы попросили политического убежища  . Только не понятно было, почему убежище предоставили без интернета  С возвращением 
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Параметри теми |
Пошук у темі |
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
 | | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 13 | 9 | 13 (87%) | 2 (13%) | 1 (1%) |
---|
Yesterday | 0 | 0 | 67 | 118 | 46 (69%) | 20 (30%) | 1 (1%) |
---|
Month | 1 | 35 | 2172 | 7672 | 1486 (68%) | 604 (28%) | 87 (4%) |
---|
|
|
|