Коротко - я туда нє єздун
Приїхали зраненька 9:25, до шлагбаума не пустили, поставили авто знизу, прийшлось зайвих 200 метрів перти пішки. А може воно і до кращого, бо з того місця де я планував поставити авто, неможливо було би виїхати.
Горка..., ну навіть не знаю з чим порівняти, спочатку верх тринядцятої (плоскач) 300 метрів, потім "кпутяк" типу низ сімнадцятої
.
Ломів майже нема (нема де розігнатися), добре катаючих також ну дуже мало, можливо вигулювали плугом своїх чад. Навіть Рижик, яка шаленно боїться швидкості, сказала: "Мені швидкості бракує"
"Но ето єсчьо нє всьо!!!!" (c) Юля Висоцька.
Відкатали 4 години, один раз бугель зупинили на 30 хвилин, після 12 години черга не меньше чим 20 хв.
Дорога назад вразила!!!
Машин на обочинах, більше чим на паркінгу чотирнадцятої
. По дорозі машини поставили з двох боків, залишивши проїзд шириною 3 метри, в який пхалися зустрічні машини з надією знайти місце для стоянки ближче чим 500 метрів
. Наївні, ТАМ ВСЕ ЗАЙНЯТО тими, хто приїхав раніше. Але вони (зустрічні) успішно створювали корок, не даваючи можливості виїхати тим, кому набрид ненав'язливий український сервіс.
Я щиро переконаний, що наші рідні українці не могли собі такого дозволити,
це москалі з жидами клятим туткай во понаїхали і не дають нам нормально жити Шютка.
Але зло бере, що самі собі влаштовують таки негаразди.
підсумок: хто хоче катнути на разслабоні їдьте - в будній день, на вихідні виключно зранку 2 годинки.
Наверх бугель тягне 4-5хв. вниз на одіній лівій лижі 53сек. на правій лижі 51сек. на двох лижах 69сек.
Карочі - я там ні єздец.