| 

| Другие курорты Украины пока другие... по необходимости будут в своих разделах |  

|  24.01.2012, 21:56 | #111 (посилання) |  
	| Человек Красии 

Зараз: поза форумом Звідки: Ужгород Снаряга: elan magfire 10 2006 | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Tojotyo  Були в неділю з онучкою та жінкою (бабкою). За один день мала стала на лижі, зробила 5 спусків. Термачув - ідеальна гірка для починаючих і дітей, але довжина і перепад дозволяють отримувати задоволення і для впевнених лижників. |  Ну все Йосип Йосипович, тепер є стимул чергову спортивну дитячу школу відкривати. |  
	|  |     |  

|  25.01.2012, 07:26 | #112 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: В.Березний Снаряга: прокатные :) | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Gorec  Ну все Йосип Йосипович, тепер є стимул чергову спортивну дитячу школу відкривати. |  Алан , чудова ідея. "Лижна школа Пеняків". Сьогодні обговорю з Йосиповичем цю тему.  Для інформації- сімя Пеняків - батьки майстри СРСР, донька майстер України, син,  по лижах майстер України, по сноуборду міжнародний майстер , член олімпійської збірної України .   
А саме головне,  Пеняк - старший проектував нашу "горку", і дивився на все як лижарь, для комфорта катання.  |  
	|  |     |  

|  25.01.2012, 14:29 | #113 (посилання) |  
	| Человек Красии 

Зараз: поза форумом Звідки: Ужгород Снаряга: elan magfire 10 2006 | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Богдан К.  Алан , чудова ідея. "Лижна школа Пеняків". Сьогодні обговорю з Йосиповичем цю тему.  Для інформації- сімя Пеняків - батьки майстри СРСР, донька майстер України, син,  по лижах майстер України, по сноуборду міжнародний майстер , член олімпійської збірної України .   
А саме головне,  Пеняк - старший проектував нашу "горку", і дивився на все як лижарь, для комфорта катання.  |  До речі, Пеняк старший два тижні тому отримав звання заслуженого тренера України з сноубордингу. Ви його вітали?  |  
	|  |     |  

|  25.01.2012, 18:52 | #114 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Великий Березний Снаряга: Blizzard Magnum Crossfire 2010 | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Gorec  До речі, Пеняк старший два тижні тому отримав звання заслуженого тренера України з сноубордингу. Ви його вітали?  |  Ну при зустрічі обов"язково привітаємо
http://zakarpattya.net.ua/News/92149...yi-vytiah-FOTO |  
	|  |     |  

|  28.01.2012, 12:21 | #115 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: В.Березний Снаряга: прокатные :) | Всім привіт.Траса чудова , погода також.
 Встановлені вказівники на дорозі , які доведуть до підйомника.
 |  
	|  |     |  

|  29.01.2012, 11:44 | #116 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Miskolc Снаряга: HEAD, Felt q200 (2010) | Вчора були на горі. Дуже було чудово. Погода, сніг, траса.   
Сьогодні на жаль не вийшло поїхати, але наступної суботи будемо обов'язково. |  
	|  |     |  

|  04.02.2012, 07:43 | #117 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: В.Березний Снаряга: прокатные :) | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Julian  Вчора були на горі. Дуже було чудово. Погода, сніг, траса.   
Сьогодні на жаль не вийшло поїхати, але наступної суботи будемо обов'язково. |  Cьогодні субота, запрошуємо у Термачув. 
Одягайтеся тепліше - дує вітерець.  |  
	|  |     |  

|  04.02.2012, 12:31 | #118 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Uzhgorod Снаряга: HEAD Supershape Magnum | to Богдан К., Jarewaj 
В скільки годин включають підйомник і чи працює прокат? 
Завтра плануємо катнути. 
П.С. Пароль не помінявся?  |  
	|  |     |  

|  04.02.2012, 12:45 | #119 (посилання) |  
	| Новичок 

Зараз: поза форумом Звідки: Ужгород Снаряга: Stockli SL Lasar WORLD CUP | Я знаю пароль, я вижу банкомат.... |  
	|  |     |  

|  04.02.2012, 18:37 | #120 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: В.Березний Снаряга: прокатные :) | Починаємо роботу о 9.00 ( коли є лижники) . Завтра я думаю включимо пізніше , надіюся , що випаде ще снігу і будемо укатувати.Прокат є.
 Я буду на  місці  у синьо-жовтій курточці із гордим написом "УКРАЇНА".
 Побачимось.
 |  
	|  |     |  

| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) |  
		|  |  
	| 
	| Ваші права у розділі |  
	| 

Ви не можете створювати теми Ви не можете писати коментарі Ви не можете долучати файли Ви не можете редагувати коментарі 
 HTML код Вимк. |  |  |  
| 
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua  обов'язкове. |
 |  | |  | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites | 
|---|
 | Today | 0 | 0 | 2 | 1 | 1 (50%) | 1 (50%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Yesterday | 0 | 1 | 69 | 206 | 65 (75%) | 22 (25%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Month | 5 | 15 | 2166 | 5236 | 1426 (65%) | 730 (33%) | 29 (1%) | 
|---|
 | 

|  |