![]() |
Всіх вітаю!
Почитав попередні дебати про Плай і вирішив зареєструватися і написати свої враження. Мені повезло поїздити по більшості Європейських лижних країн і курортів, починаючи з зажирілого Куршавеля, закінчуючи бюджетною Словаччиною. То порівнювати маю з чим. Отже Плай , так, це не Австрія і навіть не Словенія, чи Хорватія. Але для мене Плай - місце, де власники намагаються щось зробити по людськи, відійти від "Славської" дрімучості. І не треба їх звинувачувати що вони не зробили там Австрійського курорту. Та в Австрії культура прийому туристів має понад 150 років! А ми ще 15 років тому місили болото на Тростяні, ставили бугельмананам півлітру, щоб на халяву день кататися і билися в двогодинних чергах на бугіль. А тут зразу всі такі гламурні стали! Я би його господарям велике дякую сказав за бажання щось зробити не совкове! Згідний, не все зразу вдається, але тут у всьому прогрес очевидний. Чи в Буковелі вже рагулізму і Совка не застанете!? І професіоналізм господарів в тому, як вони реагують на коструктивні зауваження клієнтів. Бо зауваження типу - там гора галіма - сприймаються несерйозно. Ну ясно , що галіма! А якою їй бути, як в нас нема висот по 2500-3000 метрів? Чи з бетону півтора км добудувати? З конструктиву -незадоволені фізіономії касирів все ще зустрічаються, треба працювати з персоналом, -на схилі повно даунів, які 1-2 рази на лижах стояли, але носяться некеровані на пряму з перекошеними від офігу мордами, збиваючи дітей. Ну чому я мушу їздити за малою за 5 метрів слід в слід? Щоб один з таких дебілів не збив 6-ти річну дитину? Блокуйте таким скіпаси після одного попередження! Дійде скоро. Резюме - на мою думку Плай на сьогодні найближчий до цивілізованості курорт(ик) Карпат. ПС. За одну тільки відсутність Шуфутінскава і Владімірскава централа треба 5 балів ставити! |
Наскільки вистачить снігу?
Доброго здоровлячка всім)
Підкажіть будь ласка такі речі: 1. З досвіду минулих сезонів і ситуації на тепер: чи буде на Плаї сніг в кінці лютого? 2. Де можна дізнатись більш детальну інформацію щодо проживання поближче до Плаю? |
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Цитата:
Добавлено через 6 минут Цитата:
|
Прочитав дуже багато про Плай, вирішив і сам написати. Не можна сказати що там все погано, але мінуси є великі. Ціни трохи кусаються... Сервіс тяне на 4-, траси в нормальному стані, місцями є лід, але це краще ніж трава (в порівнянні з Славськом). Жили недалеко від підйомника. Їжа нормальна (їсти можна) .Не сподобався адміністратор Степан Миколайович - таке враження що його виховували мавпи, до людей поваги ніякої, всім хамить і майже посилає. Але я все одно туди поїду, і не раз!!!
|
Цитата:
Хоча великої різниці нема ). |
Цитата:
Може тому що там ще живі люди, які памятають, що до 39-го року ця місцевість була Європейським курортом? Хто його знає? |
Допоможіть порадою, хто в курсах.
Зі Славська на Плай короткою дорогою через Тухля-попри Маківку-Головецько-Риків-Плавє хтось їздив недавно? Легкова проїде, чи тільки УАЗом? Дякую. |
Добрый день! Хотим с понедельника 7.02 приехать на ПЛАЙ. Кто в курсах подскажите есть ли смысл ехать, есть ли снег на склонах, работают ли подъёмники.У нас с утра идёт дождь.
P.S. Уровень катания ''второй раз на лыжах''. :help: |
Я вчера каталась на Плае, было очень хорошо. Снега очень много, целый день работали пушки, к концу дня снега было уже больше чем надо :). В первой половине дня льда совсем не было, ближе к концу дня немного "нашкребли" в 2-х местах на узких участках, но там можно было проехать сбоку, так что оно не особо мешало. Вечером когда я уезжала, на трасу поехало 2 ратрака равнять все, так что сегодня думаю там снова классно.
Вчера была минусовая температура, во второй половине дня поднялся сильный холодный ветер. Мне в двух флисовых кофточках и куртке было холодно. Очень мерзли руки, ноги, особенно во время подъема на кресле. |
Доброго всім дня! В мене таке питання! Збираюсь в Плай, але цікавить чи реально взяти лижі на прокат, просто планую приїхати близько 12 дня і цікавить чи залишуться ще прокатні лижі! Дякую
|
trb, Я в пятницю iздила, також приiхала туди пiсля 11 год, то спокiйно взяла лижi. Навiть черги не було. Але як там у вихiднi — без поняття :).
|
Abrikoska дякую! А скільки коштує прокат і які там лижі?
|
Прокат — 80 грн за все, але це було в буднi, а у вихiднi — не знаю, забула спитати. Стан лиж цiлком нормальний. Канти тупi, але для таких пiдготовлених трас, нормально. Жорсткiсть лиж — мякi, як раз для початкiвцiв. Форма — карвинговi.
Хлопцi зразу менi вибрали правильний розмiр, все пiдiйшло. А то з деякими прокатами в мене бувало, що я по декiлька разiв за день бiгала мiняла лижi або черевики (бо вони були то замалi, то завеликi). |
to Юра68: проїде зараз будь яка легкова. тільки бажано зимові шини. дорога не дуже, з вибоїнами, подекуди лід, але снігом не заметена.
to maksveider: снігу вдосталь. вистачить навіть при потеплінні на кілька тижнів. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:51. |