![]() |
кріселка - безлім - 250, підйом - 20 грн
діти - безкоштовно (6р) |
Адміни а можна створити окрему тему про проживання де і які ціни і бажано з фотографіями..???
|
Цитата:
Спробуйте ще раз але більшим шрифтом, Соррі за оффтопбільшим шрифтом, більшим шрифтом, більшим шрифтом, більшим шрифтом, більшим шрифтом. |
Сегодня была на Плае. Погода была солнечной и безоблачной.
Снег был ледянисто-мокро-зернистым, но не смотря на это откаталась на 90%, потому что бугельный подъемник был не в начале горы при спуске, а на пол горы, я устала подниматься после спуска с горы, когда заносит к кресельному подъемнику, приходилось снимать лыжи и пешком идти на пол горы назад, обратно к бугельному подъемнику, а вот кресельный подъемник был именно в начале горы, куда всех и заносит, на мое мнение это не справедливо бугель ставить не вначале горы! Позитив составил 100%, ибо при подъеме на бугеле нестись на всю мощь с горы пытаясь поворачиваться в первый день не падая ни одного раза не каждый способен =) :slalom: Мне очень-очень понравилось на Плае, а то нас когда-то в Славске бросили после подъема на канатном подъемнике (25 мин.), не показали, где можно кататься, куда идти, и т.д. в итоге так и не покатались( Хочу поинтересоваться, какой маршрут спуска на лыжах при подъеме на кресельном подъемнике ^^? Заранее спасибо=) С уважением Ира) |
У темі 1 додатків
Вкладення 12099
Цитата:
|
Менi на Плаi все сподобалось, крiм музики (за 2 дня катання вже аж пiдтошнюе). Невже не можна накачати з iнтернету PIЗНОI музики? Включили одну пластинку i крутять однi i тiж пiснi по кругу. Капец.
|
Плэер.Наушники.У меня дети так делают.И не жалуются.Хотя полностью согласен.
|
2 Angellok: бачив багатьох людей, що вчаться кататись. сам таким був. та ніколи не бачив як кого небудь заносить від бугельного підйомника аж до крісельного.
|
Андрей, после подъема на бугельном подъемнике, а не внизу от него=)
|
Привіт всім! Вчора знову рахували кілометри на Плаю. Снігу як в мультику на новий рік. Просто супер. Народу половина порівняно з вихідними. Безлім 220 (а не 250). Черги відповідно відсутні. Працювала тільки ближня до кас кріселка і бугель. Вже плануємо коли наст. раз)
|
Цитата:
|
З січня у мене залишився невикористаний абонемент на 4 підйома ,підкажіть будь ласка чи буде він дійсний у березні? Дякую!
|
Цитата:
|
кассирша утверждала-2 месяца или до конца сезона
|
Після великої перерви знову вивіз дітей на Плай.
Ось кілька рекомендацій для адміністрації (якщо є бажання прислухатися) 1. як я зрозумів безлімітка блокується на різний інтервал на тарілці і на кріслі, ніби 4 хв і 7 хв. Відповідно піднімаєшся на тарілці, спускаєшся на крісло, а пропуск ще заблокований. Дрібниця, але трошки щось не те. 2. це вже не дрібниця, а недопрацювання - розумію блокування безлімітки, щоб не передавали на всю компанію. Але !!!!! для чого встановлювати блокування часу на разові підйоми?! Ну взяли ми 5 підйомів на 5х чоловік, наприклад, і зразу всі пятеро піднялися. Кому від цього холодно чи тепло? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:00. |