Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Другие курорты Украины (https://extreme.com.ua/forum/40-drugie-kurorty-ukrainy/)
-   -   Плай (Плавье), Львовская область (https://extreme.com.ua/forum/drugie-kurorty-ukrainy/315-plai-plave-lvovskaya-oblast.html)

Andrew83 10.02.2011 16:43

кріселка - безлім - 250, підйом - 20 грн
діти - безкоштовно (6р)

Amaestro 10.02.2011 16:51

Адміни а можна створити окрему тему про проживання де і які ціни і бажано з фотографіями..???

Albertowych 10.02.2011 17:15

Цитата:

Коментар від Trotsya (Коментар 112435)
НА ГОРЕ Плай. 6 ФЕВРАЛЯ БЫДО РАЗБИТО 1 РЕБРО И 1 ДЕВИЧЬЕ СЕРДЦЕ. ЛЬВОВ НЕ ТАКОЙ БОЛЬШОЙ. И АРТЁМОВ В НЁМ НЕ БОЛЕЕ ПАРЫ ТЫСЯЧ, ФАМИЛИЯ ТИПА АРСЕНЬЕНКО, НО, МОЖЕТ Я ШИБКО ГОЛОВЙ СТУКНУЛАСЬ...НЕ ПОМОЖЕТЕ?

НАДО НАЙТИ ПРИНЦА, СЕРДЦЕ ЗОЛУШКИ РАЗБИТО, ОН МНЕ ТАК МИЛО ПОМОГАЛ, ЛЫЖНУЮ ТУФЕЛЬКУ ПОТЕРЯННУЮ ПОДАВАЛ, КОГДА Я ЗАГРЕМЕЛА НА ПОЛГОРЫ, А Я СПАСИБО НЕ МОГУ СКАЗАТЬ....

Якби літери були би ще більшими, "адназначна" Арсянка би побачив Ваше розбите серце.
Спробуйте ще раз але
більшим шрифтом,
більшим шрифтом,
більшим шрифтом,
більшим шрифтом,
більшим шрифтом,
більшим шрифтом.
Соррі за оффтоп

Angellok 10.02.2011 20:37

Сегодня была на Плае. Погода была солнечной и безоблачной.
Снег был ледянисто-мокро-зернистым, но не смотря на это откаталась на 90%, потому что бугельный подъемник был не в начале горы при спуске, а на пол горы, я устала подниматься после спуска с горы, когда заносит к кресельному подъемнику, приходилось снимать лыжи и пешком идти на пол горы назад, обратно к бугельному подъемнику, а вот кресельный подъемник был именно в начале горы, куда всех и заносит, на мое мнение это не справедливо бугель ставить не вначале горы!
Позитив составил 100%, ибо при подъеме на бугеле нестись на всю мощь с горы пытаясь поворачиваться в первый день не падая ни одного раза не каждый способен =) :slalom:
Мне очень-очень понравилось на Плае, а то нас когда-то в Славске бросили после подъема на канатном подъемнике (25 мин.), не показали, где можно кататься, куда идти, и т.д. в итоге так и не покатались(
Хочу поинтересоваться, какой маршрут спуска на лыжах при подъеме на кресельном подъемнике ^^? Заранее спасибо=)
С уважением Ира)

Shpak 10.02.2011 21:09

У темі 1 додатків
Вкладення 12099
Цитата:

Коментар від Angellok (Коментар 113247)
Хочу поинтересоваться, какой маршрут спуска на лыжах при подъеме на кресельном подъемнике

Обозначено звёздочками.Правда схема не очень правильная.

Abrikoska 10.02.2011 21:36

Менi на Плаi все сподобалось, крiм музики (за 2 дня катання вже аж пiдтошнюе). Невже не можна накачати з iнтернету PIЗНОI музики? Включили одну пластинку i крутять однi i тiж пiснi по кругу. Капец.

Shpak 10.02.2011 22:14

Плэер.Наушники.У меня дети так делают.И не жалуются.Хотя полностью согласен.

Андрій 11.02.2011 01:11

2 Angellok: бачив багатьох людей, що вчаться кататись. сам таким був. та ніколи не бачив як кого небудь заносить від бугельного підйомника аж до крісельного.

Angellok 11.02.2011 08:31

Андрей, после подъема на бугельном подъемнике, а не внизу от него=)

Andrew83 17.02.2011 17:39

Привіт всім! Вчора знову рахували кілометри на Плаю. Снігу як в мультику на новий рік. Просто супер. Народу половина порівняно з вихідними. Безлім 220 (а не 250). Черги відповідно відсутні. Працювала тільки ближня до кас кріселка і бугель. Вже плануємо коли наст. раз)

MIC 17.02.2011 18:49

Цитата:

Коментар від Andrew83 (Коментар 114576)
... Безлім 220 (а не 250)...

Тому що не вихідний день.:wink:

ЛИССА 22.02.2011 18:58

З січня у мене залишився невикористаний абонемент на 4 підйома ,підкажіть будь ласка чи буде він дійсний у березні? Дякую!

sdump 22.02.2011 20:04

Цитата:

Коментар від ЛИССА (Коментар 115445)
З січня у мене залишився невикористаний абонемент на 4 підйома ,підкажіть будь ласка чи буде він дійсний у березні? Дякую!

повинен, до кінця сезону 2010/2011

Shpak 22.02.2011 20:45

кассирша утверждала-2 месяца или до конца сезона

Юр68 28.02.2011 09:31

Після великої перерви знову вивіз дітей на Плай.
Ось кілька рекомендацій для адміністрації (якщо є бажання прислухатися)
1. як я зрозумів безлімітка блокується на різний інтервал на тарілці і на кріслі, ніби 4 хв і 7 хв. Відповідно піднімаєшся на тарілці, спускаєшся на крісло, а пропуск ще заблокований. Дрібниця, але трошки щось не те.
2. це вже не дрібниця, а недопрацювання - розумію блокування безлімітки, щоб не передавали на всю компанію. Але !!!!! для чого встановлювати блокування часу на разові підйоми?! Ну взяли ми 5 підйомів на 5х чоловік, наприклад, і зразу всі пятеро піднялися. Кому від цього холодно чи тепло?

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:00.