Другие курорты Украины пока другие... по необходимости будут в своих разделах |
14.01.2011, 15:31
|
#521 (посилання)
|
Недавно на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: лыжи :)
|
Цитата:
Коментар від ev
А во-вторых - я не украинец, а узбек.
|
Извините если обидел.
|
|
|
14.01.2011, 15:34
|
#522 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: K2 Seth
K2 Hell Bent
|
Цитата:
Коментар від ev
А во-вторых - я не украинец, а узбек.
|
офф
узбек, кушающий САЛО, автоматически становится украинцем...
Как в прочем и любой другой
офф
|
|
|
14.01.2011, 23:18
|
#523 (посилання)
|
Рождённый в СССР
Снаряга: Salomon Roker2 122 192 13/14, Fischer RX 8 180 05/06,
Line Prophet 90 179 11/12
|
[QUOTE=Игорь КП;106113]Речь идет не о прокате , а о том ,что не разрешают в кафешке прийти и разложится со своей едой.
Добавлено через 13 минут
Цитата:
Коментар від Johnny
Вы знаете ,мне тоже не всегда нравится еда в кафе ,барах и ресторанах,но я себе никогда не позволяю прийти со своими бутербродами в кафешку и еще высказывать свое негодование,что мне за это сделали замечание.
|
Я там пытаюсь договориться, с их пивом ем свою рыбу.
На ГК "Плай" я тоже пытался договориться, все НЕЛЬЗЯ. На других курортах договаривался.
Самое неприятное, что за европейские деньги совковый сервис.
|
|
|
15.01.2011, 08:12
|
#524 (посилання)
|
Недавно на форуме
|
Цитата:
Коментар від Keks
Я там пытаюсь договориться, с их пивом ем свою рыбу.
На ГК "Плай" я тоже пытался договориться, все НЕЛЬЗЯ. На других курортах договаривался.
Самое неприятное, что за европейские деньги совковый сервис.
|
А если б разрешили свою рыбу с их пивом- вот тогда да -европейский сервис!
|
|
|
15.01.2011, 09:32
|
#525 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Suzuki V-Strom 1000.
|
Ого, какие баталии. Народ хватит оскорблять друг друга. Больше конкретики. Проблема - предложение. Администрация Плая должна понимать - чем больше недовольных здесь, тем меньше лыжников на их склонах. МИР ВСЕМ.
|
|
|
15.01.2011, 10:08
|
#526 (посилання)
|
-------------
Снаряга: Völkl Bridge '11, Marker Squire Demo, Salomon Course Carbonlink
|
Цитата:
Коментар від Johnny
Вы знаете ,мне тоже не всегда нравится еда в кафе ,барах и ресторанах,но я себе никогда не позволяю прийти со своими бутербродами в кафешку и еще высказывать свое негодование,что мне за это сделали замечание.
|
А я собі часто таке дозволяю.
Дуже часто беру з собою в поїздки (на лижі, басейн і таке ін) термос чаю, кави, буває що якусь їду (різні бутерброди, тістечка, ін.). Буває в кафе чи барі купляю чи напій чи щось інше. В більшості випадків питаю дозволу про свою їжу чи напої і пропоную оплатити. Жодного разу у всіх місцях де був не чув відмову і жодного разу не попросили додаткову оплату. Якщо до людей повернутися лицем -- вони до тебе так само повернуться.
Якщо в Плаї це неможливо, то це безперечно не є гуд.
Сорі за офтоп.
В Ялті є кафе, в меню якого на останній сторінці написано приблизно так: "В нашому кафе не продаються алкогольні напої. Та якщо ви хочете, можете принести з собою і випити". Звичайно ("и ежу понятно"), що це передбачає, що клієнт замовить їжу, а не всядеся за столик і буде випивати принесене без жоднолго замовлення.
Востаннє редагував MIC: 15.01.2011 о 19:13.
|
|
|
15.01.2011, 18:25
|
#527 (посилання)
|
Недавно на форуме
|
Шановні, це сутність нашого народу…Де б не були, чи то Плай, чи Гондурас, скрізь нам погано. Ви попробуйте зайти в Австрії в кафе, дістати свій пакунок з картоплею,салом, відбивними і ще й нашою…українською горілочкою…цікаво що вам там скажуть? Хоча ні,там нічого не скажуть, там про це в газетах писати будуть,бо такого ще не бачили. Звісно,якщо ви берете з собою канапку,чи пиріжок і прийшли в кафешку випити чашку чаю з цією канапкою,то вам слова ніхто не скаже (і на Плаї в тому числі,даю 100%). Але знаючи як вміє поводити себе наш народ, при цьому прагнучи європейської якості у сервісі, послугах і т.д. про що можна говорити?! Та ви самі проаналізуйте, всі європейські країни,куди ми тільки починаємо масово їхати, через зовсім короткий проміжок часу починають нас ненавидіти, ставитись зневажливо. А запитайте себе чому????
А я вам скажу, почніть з себе. Якщо ви будете поводити себе на відповідному рівні, то до вас і ставитись будуть як до нормальних людей.
Для приклада наведу вам декілька ситуацій:
1. Люди купують абонемент на 10 спусків (картки були такі),відкатавши 9 разів, беруть монетку і навмисно стирають штрих-код,щоб картка не працювала. Потім ідуть до адміністрації з претензіями: «що за неподобство, я лише раз спустився, а картка вже не працює». Шкода,що ці люди не розуміють,що є чудеса техніки і вони фіксують час кожного підйому по секундах і плюс відео з підйомника.
2. Люди приходять у кафе , замовляють два чая, розкладають свої харчі (підкреслюю, НЕ КАНАПКИ), просидівши 40 хвилин починають несамовито вимагати щоб офіціант прибрав їхні недоїдки.
Якщо ви зневажливо ставитесь до охоронців , до офіціантів ,що хочете отримати натомість?
Не вспів чоловік приїхати на відпочинок ,як зразу –кругом всі гобліни,не дали їсти своє сало-всі педер**ти, а він ні ,він Чингачгук .
Прикладів можна наводити ще дуже багато, це я бачив особисто, а скільки всього ще було…знаючи на що здатні наші люди. Отож, робіть висновки!
|
|
|
15.01.2011, 18:35
|
#528 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Зараз:
на форумі
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Игорёха, мне лично пофиг, на что там способны наши люди. Я одного не могу понять, как такой неинтересный курорт, как Плай, может висеть со своей темой в топе на Нашем Форуме?
Ты кто?
|
|
|
15.01.2011, 20:37
|
#529 (посилання)
|
Недавно на форуме
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
Игорёха, мне лично пофиг, на что там способны наши люди. Я одного не могу понять, как такой неинтересный курорт, как Плай, может висеть со своей темой в топе на Нашем Форуме?
Ты кто?
|
Я, как говорит наше правительство, «пересічний українець», живу в Каменец-Подольске.
И суть вовсе не в Плае, просто за державу обидно. Бывал на разных лыжных курортах, и не только в Украине. И я радуюсь,что такие такие курорты вообще открываются в нашей стране.
|
|
|
15.01.2011, 21:03
|
#530 (посилання)
|
Хочу в райдери. Навчіть?
Снаряга: Dynastar Cham 117;
Armada ARG;
Honda CBF 600S
|
Модери, потріть весь цей флейм, будь-ласка.
До "захисників" курорту.
Якщо людина написала: Плай - гівно тому що ... і далі що саме не так в Дацкім Царстві, значить вона так думає і хоче своєю думкою поділитися.
І читачам абсолютно нецікаво ваші пусті крики "сам дурак!", їм цікаві "факти".
Ви напішіть краще як ВИ провели час на курорті і що ВАМ сподобалося.
А пусте голослівство тільки дратує.
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 1 | 0 | 13 | 35 | 16 (80%) | 4 (20%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 156 | 526 | 93 (60%) | 61 (39%) | 2 (1%) |
---|
Month | 7 | 77 | 3700 | 11032 | 2307 (62%) | 1348 (36%) | 50 (1%) |
---|
|
|
|