![]() |
Цитата:
Добавлено через 6 минут Цитата:
|
29 січня відпочивали на Плаю, погода чудова, персонал кваліфікований, жили недалеко біля підйомника (10 хвилин пішком) 150 грн з особи. Дуже привітливі господарі!!! Якщо комусь буде потрібно залишаю номер телефону 0972465806. А так взагалі враження позитивні, дуже гарний курорт і порівняно не дорого. Правда на трасах місцями лід, а так все супер!!!:Yahoo!:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Всіх вітаю!
Почитав попередні дебати про Плай і вирішив зареєструватися і написати свої враження. Мені повезло поїздити по більшості Європейських лижних країн і курортів, починаючи з зажирілого Куршавеля, закінчуючи бюджетною Словаччиною. То порівнювати маю з чим. Отже Плай , так, це не Австрія і навіть не Словенія, чи Хорватія. Але для мене Плай - місце, де власники намагаються щось зробити по людськи, відійти від "Славської" дрімучості. І не треба їх звинувачувати що вони не зробили там Австрійського курорту. Та в Австрії культура прийому туристів має понад 150 років! А ми ще 15 років тому місили болото на Тростяні, ставили бугельмананам півлітру, щоб на халяву день кататися і билися в двогодинних чергах на бугіль. А тут зразу всі такі гламурні стали! Я би його господарям велике дякую сказав за бажання щось зробити не совкове! Згідний, не все зразу вдається, але тут у всьому прогрес очевидний. Чи в Буковелі вже рагулізму і Совка не застанете!? І професіоналізм господарів в тому, як вони реагують на коструктивні зауваження клієнтів. Бо зауваження типу - там гора галіма - сприймаються несерйозно. Ну ясно , що галіма! А якою їй бути, як в нас нема висот по 2500-3000 метрів? Чи з бетону півтора км добудувати? З конструктиву -незадоволені фізіономії касирів все ще зустрічаються, треба працювати з персоналом, -на схилі повно даунів, які 1-2 рази на лижах стояли, але носяться некеровані на пряму з перекошеними від офігу мордами, збиваючи дітей. Ну чому я мушу їздити за малою за 5 метрів слід в слід? Щоб один з таких дебілів не збив 6-ти річну дитину? Блокуйте таким скіпаси після одного попередження! Дійде скоро. Резюме - на мою думку Плай на сьогодні найближчий до цивілізованості курорт(ик) Карпат. ПС. За одну тільки відсутність Шуфутінскава і Владімірскава централа треба 5 балів ставити! |
Наскільки вистачить снігу?
Доброго здоровлячка всім)
Підкажіть будь ласка такі речі: 1. З досвіду минулих сезонів і ситуації на тепер: чи буде на Плаї сніг в кінці лютого? 2. Де можна дізнатись більш детальну інформацію щодо проживання поближче до Плаю? |
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Цитата:
Добавлено через 6 минут Цитата:
|
Прочитав дуже багато про Плай, вирішив і сам написати. Не можна сказати що там все погано, але мінуси є великі. Ціни трохи кусаються... Сервіс тяне на 4-, траси в нормальному стані, місцями є лід, але це краще ніж трава (в порівнянні з Славськом). Жили недалеко від підйомника. Їжа нормальна (їсти можна) .Не сподобався адміністратор Степан Миколайович - таке враження що його виховували мавпи, до людей поваги ніякої, всім хамить і майже посилає. Але я все одно туди поїду, і не раз!!!
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:14. |