![]() |
сьогодні на плаї було суперово .
1. народу мало. Люди мабуть налакались дощу і тепла і не приїхали 2. снігу вдосталь дуже класно. Але є пару моментів які вже просто дістали. І всі стосуються совкового сервісу: 1. Зранку на касі купую 2 безлімітки. Я думав що ціна стара (220 грн) а мені дівчина в касі каже за 2 безлімітки 500 грн, ну глянув - таки так - на вихідні ціна 250, даю гроші і отримаю картонні картки минулорічного зразку. Перепитую з посмішкою "абонементи дорожчі а матеріал карток гірший?" на що отримую в відповідь пшик "раз я такі даю значить так". Мені взагалі то її посмішка/ввічливість грубо кажучи пофігу, але і чути ті пшики з каси теж не хочеться. Ніби як про європейський курорт говорять. А в європі продавець просто зобовязаний посміхатись (keep smiling). А тут не те що посмішки нема - тут просто грубість в відповідь на прості запитання. Тут такі роздуми вслух: невже в Плав'є чи інших навколишніх селах стільки багато робочих місць що важко підібрати персонал що буде культурно/якісно обслуговувати/робити свою роботу? Чи то є так важко пояснити касиру що таке ввічливість? 2. падав сильний сніг і сидіння були в снігу. Сидіти на снігу зовсім не класно. Знизу на проходах є по 3-4 чол на кожну кріселку. І тільки під закриття (після 16:30) вони почали той сніг змітати таки з сідушок. По ходу заняття в них небуло, відповідно могли б то і раніше робити. Я розумію що ті хлопці без копняка ( тобто вказівки) працювати не будуть, але видно і вказівки (копняка) не було... 3. Бачив кілька пластикових стаканчиків мабуть з-під глінтвейну на горі на снігу. Раніше такого не помічав. Питання: то почали глінтвейн в барі продавати в пластикову тару? Народ в нас такий що буде і буде смітити. Якщо то з бару комплексу - то може не варто продавати глінтвейн в пластиковій тарі - шкляну таки не додумаються мабуть винести і на горі викинути. Пишу тут з надією що то може дійти до адміністрації плаю і хтось таки зверне на це увагу. Мені особисто плай дуже подобається з наступних з причин: 1. Близько до львова 2. Таки настрілюють сніг і кататись є по чому Хотілось би щоб комплекс розвивався - будував нові витяги. Ну і сервіс виправити зовсім би не завадило. Хоча загалом я стараюсь не помічати того всього, але деколи просто надоїдає... p.s. Останнім часом радують хлопці з парковки. Може то мені просто так попадає, але якісь вони привітні, жартують, посміхаються... Добавлено через 23 минуты до речі: сьогодні приїжджало радіо люкс на гору - проводило всякі там конкурси, варениками з вишнями пригощало. Саме головне в тому що виключили стандартний репертуар плаю (іво бобул, поплавський і інші звьозди). Згідний на всі 100%. А хто там адміністратор? І хто наглядає за порядком на схилах? До кого звернутись у випадку порушень правил катання на схилах? Добавлено через 11 минут Цитата:
|
Где-то я уже это читал.64 ст.за 06.02.2011, 21:08.Может у уважаемого Law шаблон?Или я что-то не понимаю?А может наболело так?Крик души.Тогда да.
|
Цитата:
|
Позитив на Плаю
Доброго дня
Начитавшись позитивних відгуків вирішили прокатати Плай. До того були на Красії (с.Кострино - с.Люта). Позитиву - 90 %. Сніг є навіть якщо вже за кілометр від гори його майже нема. Маршрути - для різного рівня "майстрів". Катався з сином 6 р. Тільки у двох вузьких місцях трошки йому допомагав, бо там багато падінь "тих що перший-другий раз". І мені і сину сподобалось більше на Красії. :good: Задоволення 100%. Льоду майже не було. Черги до 5-7хв. І то не часто. Про сервіс. При тому що самі підйомники хороші з покриттям (в мороз -8 не встигаєш змерзнути), обслуговування бажає кращого. Черги через відсутність координіції-організації з боку персоналу. Буде ще зима - поїдемо. |
VOLKS, Скинь ссилку або телефончик і ціну як знаєш..!!!
Дякую |
кріселка - безлім - 250, підйом - 20 грн
діти - безкоштовно (6р) |
Адміни а можна створити окрему тему про проживання де і які ціни і бажано з фотографіями..???
|
Цитата:
Спробуйте ще раз але більшим шрифтом, Соррі за оффтопбільшим шрифтом, більшим шрифтом, більшим шрифтом, більшим шрифтом, більшим шрифтом. |
Сегодня была на Плае. Погода была солнечной и безоблачной.
Снег был ледянисто-мокро-зернистым, но не смотря на это откаталась на 90%, потому что бугельный подъемник был не в начале горы при спуске, а на пол горы, я устала подниматься после спуска с горы, когда заносит к кресельному подъемнику, приходилось снимать лыжи и пешком идти на пол горы назад, обратно к бугельному подъемнику, а вот кресельный подъемник был именно в начале горы, куда всех и заносит, на мое мнение это не справедливо бугель ставить не вначале горы! Позитив составил 100%, ибо при подъеме на бугеле нестись на всю мощь с горы пытаясь поворачиваться в первый день не падая ни одного раза не каждый способен =) :slalom: Мне очень-очень понравилось на Плае, а то нас когда-то в Славске бросили после подъема на канатном подъемнике (25 мин.), не показали, где можно кататься, куда идти, и т.д. в итоге так и не покатались( Хочу поинтересоваться, какой маршрут спуска на лыжах при подъеме на кресельном подъемнике ^^? Заранее спасибо=) С уважением Ира) |
У темі 1 додатків
Вкладення 12099
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:15. |