![]() |
Цитата:
Хоча великої різниці нема ). |
Цитата:
Може тому що там ще живі люди, які памятають, що до 39-го року ця місцевість була Європейським курортом? Хто його знає? |
Допоможіть порадою, хто в курсах.
Зі Славська на Плай короткою дорогою через Тухля-попри Маківку-Головецько-Риків-Плавє хтось їздив недавно? Легкова проїде, чи тільки УАЗом? Дякую. |
Добрый день! Хотим с понедельника 7.02 приехать на ПЛАЙ. Кто в курсах подскажите есть ли смысл ехать, есть ли снег на склонах, работают ли подъёмники.У нас с утра идёт дождь.
P.S. Уровень катания ''второй раз на лыжах''. :help: |
Я вчера каталась на Плае, было очень хорошо. Снега очень много, целый день работали пушки, к концу дня снега было уже больше чем надо :). В первой половине дня льда совсем не было, ближе к концу дня немного "нашкребли" в 2-х местах на узких участках, но там можно было проехать сбоку, так что оно не особо мешало. Вечером когда я уезжала, на трасу поехало 2 ратрака равнять все, так что сегодня думаю там снова классно.
Вчера была минусовая температура, во второй половине дня поднялся сильный холодный ветер. Мне в двух флисовых кофточках и куртке было холодно. Очень мерзли руки, ноги, особенно во время подъема на кресле. |
Доброго всім дня! В мене таке питання! Збираюсь в Плай, але цікавить чи реально взяти лижі на прокат, просто планую приїхати близько 12 дня і цікавить чи залишуться ще прокатні лижі! Дякую
|
trb, Я в пятницю iздила, також приiхала туди пiсля 11 год, то спокiйно взяла лижi. Навiть черги не було. Але як там у вихiднi — без поняття :).
|
Abrikoska дякую! А скільки коштує прокат і які там лижі?
|
Прокат — 80 грн за все, але це було в буднi, а у вихiднi — не знаю, забула спитати. Стан лиж цiлком нормальний. Канти тупi, але для таких пiдготовлених трас, нормально. Жорсткiсть лиж — мякi, як раз для початкiвцiв. Форма — карвинговi.
Хлопцi зразу менi вибрали правильний розмiр, все пiдiйшло. А то з деякими прокатами в мене бувало, що я по декiлька разiв за день бiгала мiняла лижi або черевики (бо вони були то замалi, то завеликi). |
to Юра68: проїде зараз будь яка легкова. тільки бажано зимові шини. дорога не дуже, з вибоїнами, подекуди лід, але снігом не заметена.
to maksveider: снігу вдосталь. вистачить навіть при потеплінні на кілька тижнів. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:09. |