сьогодні на плаї було суперово .
1. народу мало. Люди мабуть налакались дощу і тепла і не приїхали
2. снігу вдосталь
дуже класно.
Але є пару моментів які вже просто дістали. І всі стосуються совкового сервісу:
1. Зранку на касі купую 2 безлімітки. Я думав що ціна стара (220 грн) а мені дівчина в касі каже за 2 безлімітки 500 грн, ну глянув - таки так - на вихідні ціна 250, даю гроші і отримаю картонні картки минулорічного зразку. Перепитую з посмішкою "абонементи дорожчі а матеріал карток гірший?" на що отримую в відповідь пшик "раз я такі даю значить так". Мені взагалі то її посмішка/ввічливість грубо кажучи пофігу, але і чути ті пшики з каси теж не хочеться. Ніби як про європейський курорт говорять. А в європі продавець просто зобовязаний посміхатись (keep smiling). А тут не те що посмішки нема - тут просто грубість в відповідь на прості запитання.
Тут такі роздуми вслух: невже в Плав'є чи інших навколишніх селах стільки багато робочих місць що важко підібрати персонал що буде культурно/якісно обслуговувати/робити свою роботу? Чи то є так важко пояснити касиру що таке ввічливість?
2. падав сильний сніг і сидіння були в снігу. Сидіти на снігу зовсім не класно. Знизу на проходах є по 3-4 чол на кожну кріселку. І тільки під закриття (після 16:30) вони почали той сніг змітати таки з сідушок. По ходу заняття в них небуло, відповідно могли б то і раніше робити. Я розумію що ті хлопці без копняка ( тобто вказівки) працювати не будуть, але видно і вказівки (копняка) не було...
3. Бачив кілька пластикових стаканчиків мабуть з-під глінтвейну на горі на снігу. Раніше такого не помічав. Питання: то почали глінтвейн в барі продавати в пластикову тару? Народ в нас такий що буде і буде смітити. Якщо то з бару комплексу - то може не варто продавати глінтвейн в пластиковій тарі - шкляну таки не додумаються мабуть винести і на горі викинути.
Пишу тут з надією що то може дійти до адміністрації плаю і хтось таки зверне на це увагу. Мені особисто плай дуже подобається з наступних з причин:
1. Близько до львова
2. Таки настрілюють сніг і кататись є по чому
Хотілось би щоб комплекс розвивався - будував нові витяги. Ну і сервіс виправити зовсім би не завадило. Хоча загалом я стараюсь не помічати того всього, але деколи просто надоїдає...
p.s. Останнім часом радують хлопці з парковки. Може то мені просто так попадає, але якісь вони привітні, жартують, посміхаються...
Добавлено через 23 минуты
до речі: сьогодні приїжджало радіо люкс на гору - проводило всякі там конкурси, варениками з вишнями пригощало. Саме головне в тому що виключили стандартний репертуар плаю (іво бобул, поплавський і інші звьозди).
Згідний на всі 100%. А хто там адміністратор? І хто наглядає за порядком на схилах? До кого звернутись у випадку порушень правил катання на схилах?
Добавлено через 11 минут
Цитата:
Коментар від trb
Abrikoska дякую! А скільки коштує прокат і які там лижі?
|
Чоловічі HEAD C200, а жіночі Rossignol saphir 300.