![]() |
thunderlis,
знайшов таку інфу на Форум Плай : Гірськолижний комлекс "Плай" Крісельний витяг Вартість одного підйому 10 грн Довжина 920м Бугельний витяг Вартість одного підйому 7 грн Довжина 350м Кава 4,00 грн. Стоянка безкоштовно Відкриття 24.12.11 (Якщо не буде морозів то відкриття переноситься на тиждень) Але я читав вище, що той сайт не має ніякого відношення до адміністрації гори ) Залишається надіятися, що вони не "брешуть" ) |
Johnny, щодо відкриття, то не швидше 24-25, та про ціни ти загинаєш. то ціни 2008 року.
|
Андрій,
Це не я загинаю, а сайт звідки взята інфа ) Будь уважний ) |
Johnny, не плутай людей.
Щодо уважності - лінк на оф. сайт і актуальні тарифи на попередній сторінці. а там вказано - крісельний 20 грн., бугельний15 грн .(що значно ближче до "тарифної політики" Плаю). |
Шановні дана вище ссилка про ніби форум та сайт ГЛК Плай є не офіційною. Прошу звернути увагу що вся інформація по ГЛК знаходиться на нашому офіційному сайті Гірськолижний комплекс «Плай» який нещодавно запустився. В подальшому на ньому буде створений форум.
Добавлено через 9 минут і ще, абонементи на даний сезон відміняються у зв'язку з тим, що "хитрі" відвідувачі використовували один абонемент на декількох осіб і більше, скидали його з крісел під час руху для передачі іншим із-за цього створювалися величезні черги на підйомник, що заважало іншим людям нормально кататися. Поки ще не запущений форум нашого сайту про всі можливі зміни будемо повідомляти вас тут. |
to Vetal_Ka,
Вы нам лучше расскажите когда открытие :) |
:shock: 20 грн підйом??? :No: та ну..
|
Vetal_Ka,
і чому, по інформації працівників Плаю, на момент відкриття не буде абонементів на цілий день?? 20 підйомів*20 грн = чи не за дофіга Плай хоче заробити? Добавлено через 10 минут Цитата:
Плай найбідніший? У вас ціна вище від буковельської, а кататися практично немає де |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Дорогувато получиться кататися цього сезону на Плаї (при умові що туди поїду(-ем)) .
Швидше за все, цього року буду відвідувати Драг і Буковель (ну і деколи Тростян), ніж поїду на Плай. На тих курортах є хоч де покататися і можливість розминутися на схилі , а Плай ... Хоча, може ще все зміниться ) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:14. |