Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Другие курорты Украины (https://extreme.com.ua/forum/40-drugie-kurorty-ukrainy/)
-   -   Плай (Плавье), Львовская область (https://extreme.com.ua/forum/drugie-kurorty-ukrainy/315-plai-plave-lvovskaya-oblast.html)

syxmuk 22.12.2011 15:31

в понеділок катались на Буковелі .абонемент 200 грн акція ранкова .Хто на той плай поїде ?щось подібне відбувалось прошлого року , все залежить від кількості кліентів

bodison-sky 22.12.2011 16:41

Адміністрація Плаю в майбутньому зрозуміє, що зробила помилку - відмінивши денний абонемент..... Але вже буде пізно - потенційних Клієнтів втрачено та й сезон в цілому !!!
Як це так - слабенькі траси, а вартість підйомника дорожче ніж на Буковелі??? Я особисто на Плай не поїду, хоча минулих сезонів їздив, - краще ( дешевше) Буковель, Драгобрат, Красія, Славсько...

angler1265 22.12.2011 19:13

Цитата:

Коментар від Vetal_Ka (Коментар 145806)
Шановні дана вище ссилка про ніби форум та сайт ГЛК Плай є не офіційною. Прошу звернути увагу що вся інформація по ГЛК знаходиться на нашому офіційному сайті Гірськолижний комплекс «Плай» який нещодавно запустився. В подальшому на ньому буде створений форум.

Добавлено через 9 минут

і ще, абонементи на даний сезон відміняються у зв'язку з тим, що "хитрі" відвідувачі використовували один абонемент на декількох осіб і більше, скидали його з крісел під час руху для передачі іншим із-за цього створювалися величезні черги на підйомник, що заважало іншим людям нормально кататися. Поки ще не запущений форум нашого сайту про всі можливі зміни будемо повідомляти вас тут.

Да ребята, вам видно сильно деньги нужны!
А вы закажите бланки абонементов на фабрике ,,госзнак" что бы с водяными знаками, голограммами, отпечатки пальцев и фото на каждый под гербовой печатью и хитрецы исчезнут. ,,Золотой телец" ослепляет.

enigmus 22.12.2011 19:33

Цитата:

Шановні дана вище ссилка про ніби форум та сайт ГЛК Плай є не офіційною. Прошу звернути увагу що вся інформація по ГЛК знаходиться на нашому офіційному сайті Гірськолижний комплекс «Плай» який нещодавно запустився. В подальшому на ньому буде створений форум.

Добавлено через 9 минут

і ще, абонементи на даний сезон відміняються у зв'язку з тим, що "хитрі" відвідувачі використовували один абонемент на декількох осіб і більше, скидали його з крісел під час руху для передачі іншим із-за цього створювалися величезні черги на підйомник, що заважало іншим людям нормально кататися. Поки ще не запущений форум нашого сайту про всі можливі зміни будемо повідомляти вас тут.

:No:
Пропозиція для адміністрації курорту: а чи не простіше поставити систему відеонагляду і відслідковувати порушників, після чого блокувати скі паси хвилин на 20?
Адже з такою політикою можна і без клієнтів лишитися

Shpak 22.12.2011 20:03

Плай-это курорт для старых пердунов (вроде меня) и для новичков.Я больше 10 раз за день не поднимаюсь-в облом.Мне безлимитка не нужна.А вот людям энергичным-просто не выгодно на Плай ездить.Как результат-потеря кучи клиентов (читай бабла).Чем они думают?-Правильно.

Игорь КП 22.12.2011 20:06

Цитата:

Коментар від Kateryna (Коментар 145808)
to Vetal_Ka,
Вы нам лучше расскажите когда открытие :)

Я ,если позволите вместо Веталь_ки скажу . Открытие в субботу 24.12.2011.
По поводу абонементов ничего не скажу,но наверное имеют моральное право .
Лично я поддерживаю , пусть дороже ,зато без заторов.
В прошлом году таких шаровиков выводили из очереди ,показывали видео и всякие штучки по контролю подъемов и пр очее ,а им хоть кол на голове ...,через час тоже самое. А в итоге страдают нормальные люди.
Хотя может администрация плая и пересмотрит свое решение

Oleg8874 22.12.2011 22:06

Цитата:

Коментар від Игорь КП (Коментар 145945)
Я ,если позволите вместо Веталь_ки скажу . Открытие в субботу 24.12.2011.
По поводу абонементов ничего не скажу,но наверное имеют моральное право .
Лично я поддерживаю , пусть дороже ,зато без заторов.
В прошлом году таких шаровиков выводили из очереди ,показывали видео и всякие штучки по контролю подъемов и пр очее ,а им хоть кол на голове ...,через час тоже самое. А в итоге страдают нормальные люди.

якщо на одному абоні. катаються двоє, чітко витримуючи інтервал в 7 хв., то чим це мішає іншим лижникам, не бачу тут ніякого криміналу). А платити 600 грн за день ( в середньому 30 спусків по 20 грн) :nea:

Добавлено через 8 минут

Цитата:

скидали його з крісел під час руху для передачі іншим із-за цього створювалися величезні черги на підйомник

як це впливало на ловжину черг ?????

syxmuk 22.12.2011 22:15

Цитата:

Коментар від Игорь КП (Коментар 145945)

пересмотріт чи не пересмотріт осадок залишиться, кожен рік та сама пісня про абонимент

Игорь КП 22.12.2011 22:24

[QUOTE=Oleg8874;145963]якщо на одному абоні. катаються двоє, чітко витримуючи інтервал в 7 хв., то чим це мішає іншим лижникам, не бачу тут ніякого криміналу).
Так в тім то і суть,що більшість інтервал не хоче витримувати, компютер блокує карточку на цих 7 хв і виникає тиснява біля турнікету, підйомник іде пустий , люди нервують і т п.

Знову ми впираємось в культуру виховання.

Добавлено через 4 минуты

Цитата:

Коментар від syxmuk (Коментар 145969)
пересмотріт чи не пересмотріт осадок залишиться, кожен рік та сама пісня про абонимент

На рахунок "осадка" це не до мене:)

bodison-sky 23.12.2011 14:42

А мені здається, що відміна денних абонементів прямо не пов'язана із зайцями на підйомнику ( на одному абонементі юзають двоє :punish:), просто адміністрація курорту хоче срубити більше грошенят з бідних лижників та бордерів... Та й скільки тих зайців - 2 -6 % від загальної маси, - несуттєво.... Та й то їх відсліджують і блокують скі-паси.....:(

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:14.