Другие курорты Украины пока другие... по необходимости будут в своих разделах |
17.01.2013, 22:03
|
#881 (посилання)
|
Давно на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: K2 omni
|
15 грн за 400 метровий це дофіга О_о. На орявчику за 400 метровий просять 10 грн.
Будуть значить першу половину дня ходити пішки, вчитися, а на другу половину, якщо навчаться вже можна буде брати абонемент на крісло.
Треба їм в книзі скарг і пропозицій написати, щоби каса працювали з 8 ранку, або в крайньому разі з 8:30. Бо получається катання з 9, а я так підозрюю, що на касі теж черга не маленька.
|
|
|
18.01.2013, 09:56
|
#882 (посилання)
|
добрая фея
Снаряга: Elan Mag Spice, Elan Vario
|
Выкат Плая и Казкова поляна чуток разные. В Плае равномерный уклон, в Казковой поляне сверху совсем полого, внизу "крутячок", который может смутить начинающего лыжника. К тому же в Казковой поляне со снегом напряжно. И не так уж дешево (цены тут Казкова поляна)
|
|
|
18.01.2013, 11:16
|
#883 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: Solomon Enduro RX750
|
Панове, який стан схилів на даний час? Кілька днів назад бачив по вебкамері темні плями на схилі, мабуть від болота. Хотілось би на днях поїхати якщо нема каміння і землі.
|
|
|
18.01.2013, 12:13
|
#884 (посилання)
|
Давно на форуме
|
Цитата:
Коментар від Kateryna
Выкат Плая и Казкова поляна чуток разные. В Плае равномерный уклон, в Казковой поляне сверху совсем полого, внизу "крутячок", который может смутить начинающего лыжника. К тому же в Казковой поляне со снегом напряжно. И не так уж дешево (цены тут Казкова поляна)
|
Кать, значить на Плай 400 метровий бугель , це шось середнє між казковим "совсем полого вверху" та тим же казковим "крутячком внизу"? Тобто не такий крутий як внизу, але не такий пологий як вверху цей плаївський спуск в порівнянні з Казковою Поляною.
Тоді це ідеалний варіант.
|
|
|
21.01.2013, 12:09
|
#885 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: прокатные :)
|
Простите за вопрос. Но скажите пожалуйста какой сложности трассы и какой примерно ширины. Мне как неопытному не хотелось бы кататься на узких скоростных трассах. Хотелось бы узнать могу ли я нормально доехать с вершины до низу без каких-то сложностей на трассе в плане деревьев, узкой трассы или большого уклона.
Смотрел видео, но там как то не особо понятно.
Будьте добры, расскажите.
Спасибо
|
|
|
21.01.2013, 14:10
|
#886 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: прокатные :)Head, Atomic
|
Цитата:
Коментар від Stepet
Простите за вопрос. Но скажите пожалуйста какой сложности трассы и какой примерно ширины. Мне как неопытному не хотелось бы кататься на узких скоростных трассах. Хотелось бы узнать могу ли я нормально доехать с вершины до низу без каких-то сложностей на трассе в плане деревьев, узкой трассы или большого уклона.
Смотрел видео, но там как то не особо понятно.
Будьте добры, расскажите.
Спасибо
|
Якщо "не опытный" будеш кататися на бугелі. Верх кріселки на пряму трохи круто в об"їзд можна їхати, якщо ти впевнено їздиш навіть плугом можна їхати. Гора не складна навіть на пряму якщо спускатися. Для середнячків. Схема спусків : Плай - Карта схилів ГК "Плай"
|
|
|
21.01.2013, 15:40
|
#887 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: прокатные :)
|
Спасибо за ответ
|
|
|
21.01.2013, 19:27
|
#888 (посилання)
|
skysurfer
Снаряга: Rossignol S-5 (10); Armada jj (13);
Armada Al Dente (14);
Kaos SPK;
Ride "Dream Hunter" (snb)
|
Побачити армаду на Плаю - це велика рідкість. Але інколи і тут буває справжній паудер, хай не два метри і навіть не метр. Одного ранку я зробив декілька спусків по недоторканому.
Про поведінку лиж багато розписувати не буду, оскільки про це є ціла тема.
Радує те, що після двох-трьох поворотів взагалі зникає потреба прикладати які небудь зусилля та зберігати правильну ангуляцію. Виникає бажання просто відпустити їх у вільне плавання. Часто буває, що повороти виконуються взагалі на внутрішній, а корпус ніби в байкера.
|
|
|
|
+
waterboy, enigmus, NBomb, Kateryna, vovchyk, АльошкО, Rain, Albertowych, sava1234, Vasul, IgorUA |
24.01.2013, 08:59
|
#889 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: Борд Volkl Dash 2011/2012
|
Доброго ранку! Скажіть будь ласка чи є трансфер Сколе - Плай, якщо так, тоді яка його вартість?
|
|
|
24.01.2013, 12:04
|
#890 (посилання)
|
Давно на форуме
|
Приєднаюся до запитання.
Олег, а до сколе які є варіанти добирання?
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 1 | 41 | 99 | 36 (65%) | 17 (31%) | 2 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 111 | 363 | 66 (59%) | 43 (39%) | 2 (2%) |
---|
Month | 7 | 67 | 3456 | 9797 | 2205 (64%) | 1217 (35%) | 45 (1%) |
---|
|
|
|