100% інформація з 8 по 11 все буде працювати. Ціни попередні 4 години 80 гриваків.
Снігу предостатньо. Удачі.
На рахунок маршруток
14-30 з Турки
13-00 з Самбора (орієнтовно)
11-30 з Львова (орієнтовно)
марщрутка Львів - Ужгород
Ще є маршрутка Турка - Верхнє 11-20, але вона їде в село Верхє , До підйомника 2- 2.5 км (орієнтовно ,з підйомника. Може менше, сам не пробував )
Був на базі 11.03.2012. Зранку до обіду йшов сніг і був дуже сильний вітер. Людей було мало. В прокат нові лижі, боти і палки Fisher, а от масок нема взагалі
Зараз є 2 траси довжиною 900 і 1600м. В планах побудова другої траси на 1600м. Кінці трас десь за 300м. до підйомників є майже повністю пологими (на відео видно) і коли я був то при мокрому снігу доїзджав тільки з
допомогою палок
В самій касі роблять чай, каву, а от поїсти там поки що нема де, тому запасайтесь канапками
Ціни:
День катання 150грн.
Половина дня - 80грн.
Один підйом - 15грн.
Підйомник буде працювати при наявності хоча би 20людей.
Всю інформацію про роботу підйомника уточняйте по телефону 097-704-32-98 Василь.
На карті Гугла трас взагалі не видно, а на Яндексі тільки початок вирубки Яндекс.Карты
Newman-спасибо огромное за фото и видео. Лыжников мало- почему они не раскручиваются - ведь потенциал горки большой? Этот сезон уже пропустили мимо.....А пологие участки ратраком скорее всего не обрабатывают- как -то 300 м с помощью палок - очень плохо.
На маршруте Турка-Сянки, после проезда через село Верхнее, функционирует «Западный реабилитационно-спортивный центр Национального комитета спорта инвалидов Украины.
Интересует информация такого рода:
- Есть ли трасса, для катания на беговых лыжах?
- Есть ли проживание, естественно с питанием?
P.S.
Форумчане, буду весьма признателен, Вашему ответу!
Зайшов в тему як тільки побачив в назві "Турківський район", моя мама з тих країв і я дуже радий і щасливий, що в тому, як каже знайомий, -задуп'ї, є такий курорт!!!!!! Якщо чесно трошки в шоці.., бачу інфа ще з 2010 року а я лиш тепер дізнався...обов'язково там побуваю!!!!)))))
Для меня, это вторая родина!
Поэтому частенько, бываю в Турковском р-не и не только!)
А что касаемо биатлонистов, то этот вопрос решаем.
Вряд ли мое присутсвие им помешает (в свое время, занимался беговыми лыжами в ДЮСШ). Поэтому понимаю, тренировочный процесс!