![]() |
Стреляют, ратрачат. Говорят в пятницу запустят по полной программе.
А подьемником пушкарей тягают наверх для контроля. |
Хочу в суботу вивезти сімейство в Воєводино.Хто володіє інформацією як там буде завтра?
|
Цитата:
Вебкамера тут Вибрати "САМ3" Тренував там дружину в середу. П'ятий раз в житті на лижах, зробила десь 20 спусків. Було класно! Тарифи - кілька постів вище. Завтра там буду сам по роботі, вечором відпишуся, але тебе це не рятує. |
Незнаю чому ,але знайомий дав там 60 грн за цілий день катання...
|
Був сьогодні в Воєводино з сімєю.Погода - супер,каталка - супер.Оптимальне місе для сімейного зимового відпочинку.Побажання для власників поставити зі сторони Ужгорода вказівник повороту,бо я проїхав майже все село і вертався назад!
|
Цитата:
А також своє побажання по вебкамері (вже висказував раніше). Ракурс би поміняти, щоб більше схил було видно, тобто лівіше на 10-15 градусів. |
Вказівники там є. І з однієї і з другої сторони. Причому вказівник я бачив і в поляні на повороті на перевал роки 2 тому. Зараз я не в курсі.
Вебкамера (онлайн відео) переїхала на офіційний сайт Тиць тут Ракурс визначає замовник. в будні дні на гірці катається 5-10 чоловік. Він хоче бачити масовку, яку дає навчальна гірка. |
Вебкамера (онлайн відео) сменила адрес.
|
Какие расценки на этот сезон? Когда открытие?
|
Так на їхньому сайті ціни.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:27. |