| 

| Events: made in Ukraine соревнования, фестивали, вечеринки и прочие правильные мероприятия |  

|  25.01.2012, 15:40 | #1 |  
	| Координатор Форума 

Зараз: поза форумом Звідки: Kiev | 

Боржава Snow Fest 2012

24.02.2012 – 26.02.2012

Культурно - спортивный фестиваль 
СНОУБОРДИНГА И НЬЮ СКУЛА

БОРЖАВА SNOW FEST

Зимний курорт Пилипец
  Программа: 
- JIB CONTEST  
- FREERIDE СОРЕВНОВАНИЯ  
- Fire show  
- Чайная open air  
- Positive sound system  
- Флюр лайт  
- Лекции 
- Тест драйв моделей Jones  
- Snow йога  
- Медитации 
- Бани 
- ПРИЗЫ лучшим райдерам от спонсоров фестиваля 
Место проведения фестиваля: зимний курорт Пилипец (двухместный кресельный подъёмник).

Freeride соревнования пройдут на склонах горы Гемба (вершина Пилипца).  
Jib contest - в сноупарке, на склоне Пилипца.

Всем участникам соревнований предоставляется медицинская страховка. 
Все участники соревнований должны иметь защитную экипировку.

Для регистрации в соревнованиях вам необходимо отправить письмо на электронный адресс
Snowfest@go-boarding.com , ОБЯЗАТЕЛЬНО указать: 
1. Вид: Сноуборд или Лыжи. 
2. В каких соревнованиях вы хотите принять участие: Jib, Freeride или Jib+Freeride. 
3. Ваше ФИО, номер телефона, дата рождения.
Для более детальной информации можно связаться с организаторами фестиваля: 
+38 093-790-27-95 - Сергей. 
+38 093-453-88-49 - Илья. |  
	|  |   |  

|  |  
+
 berezka , geolog , Rio , Oscar , Голубоглазая , LASO , malder , Natusik , maledikt , myroslav , Sova , jack , Gera , inney , Katerynka , StasV , Альпи , Aleksi , Vols , Paradox , Ispanez , VTG , newser |  

|  01.03.2012, 10:25 | #121 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: LibTech SkateBanana 2012
Burton Dominant 2009/10 | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Валера  Все былол круто,кроме организации,не то чтобы она плохая, ее просто вообще не было! (я о джибе)...
 |  Валера, 
Если бы не было организации, то не было б и фигур, света, звука, судей, призов, ведущего, кафешки и т.д.  |  
	|  |     |  

|  01.03.2012, 10:38 | #122 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Völkl Katana | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Serg Rise  Если бы не было организации, то не было б и фигур, света, звука, судей, призов, ведущего, кафешки и т.д. |  Сергій ідея фесту хороша, але робіть висновки, організація дійсно була не найкраща. Банальний приклад - збір назначається на 9-ту годину, а орги з'являються в 10 - 10.30. Добитись від когось якоїсь інформації було доволі проблематично. Хоча це все не відміняє того, що як на перший раз, захід виявився вдалим  . |  
	|  |     |  

|  01.03.2012, 10:58 | #123 (посилання) |  
	| макаронка 

Зараз: поза форумом Звідки: Кишинев, Молдова Снаряга: Jones Carbon Flagship, Jones Solution Splitboard | ивент был классный 
музыка была веселая 
народ был чоткий 
бармены - пацаны ваще ребята

в следующий раз будет еще круче 
потому что и мы и организаторы молодцы и все все понимают   |  
	|  |     |  

|  01.03.2012, 12:02 | #124 (посилання) |  
	| Miss Freeride 

Зараз: поза форумом Звідки: Франківськ Снаряга: Icelantic Oracle/ Volkl Nanuq/ Rossignol B3W | Сонечко зійшло і я з самого рана виліз на двір.Небо синє і на горизонті видно синьовір.
 Гори ж мої гори, ви серце моє,
 Файно так же хочу заспівать є-є-є!

Брати Гадюкіни

Поділюся своїми враженнями. 
Так , організатори дійсно молодці, що провели єдиний цьогорічний фест- за це їм хвала та велика подяка.    
Я дуже рада що побачила багато друзів, весело провела час та покаталася. 
Якщо ви збираєтеся проводити фест наступного року, то врахуйте,  будь ласка, наступне:

-	Чіткий регламент проведення змагань ( а не діапазон 10 -12-12.30… ) 
-	Детальний опис траси з фото\відео або спуск всіх райдерів до фінішу для  огляду траси. 
-	Обов’язкова перевірка біперів перед стартом (чомусь не проводилась) 
-	Стартові номери ( думаю, ви в курсі про що я)  бо намучилися всі з їх прив’язуванням. 
-	Вечірня програма- обирати більш пологий схил – а то танцювати ну дууже не зручно ( через це нашим сусідам прийшлося терпіти вечірку в хаті )). 
-	Обґрунтоване пояснення щодо виправлення балів в протоколах.

Всіх призерів вітаю з перемогою та  особливо рада за нашу команду -VIS Distribution-  Рому Бобелюка  та Лєну  які отримали перші місця ( джиб/фрірайд) - ви молодці!   
До зустрічі на схилах! ) |  
	|  |     |  

|  |  
+
 Варонка , Natusik , Neon , Голубоглазая , Muadib , Junior , Sova , geolog , Sera , Vols , Dimson , Zlata , Wilson Payne , Jolie , Rio , Paradox , AndriyP , jurabike , Dolce , Pertutto , Knur Gorganskyj , Bob_Kneissl , Gera |  

|  01.03.2012, 12:36 | #125 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Burton Dominant 2009/10 | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Katerynka  Сонечко зійшло і я з самого рана виліз на двір.Небо синє і на горизонті видно синьовір.
 Гори ж мої гори, ви серце моє,
 Файно так же хочу заспівать є-є-є!

Брати Гадюкіни

Поділюся своїми враженнями. 
Так , організатори дійсно молодці, що провели єдиний цьогорічний фест- за це їм хвала та велика подяка.    
Я дуже рада що побачила багато друзів, весело провела час та покаталася. 
Якщо ви збираєтеся проводити фест наступного року, то врахуйте,  будь ласка, наступне:

-	Чіткий регламент проведення змагань ( а не діапазон 10 -12-12.30… ) 
-	Детальний опис траси з фото\відео або спуск всіх райдерів до фінішу для  огляду траси. 
-	Обов’язкова перевірка біперів перед стартом (чомусь не проводилась) 
-	Стартові номери ( думаю, ви в курсі про що я)  бо намучилися всі з їх прив’язуванням. 
-	Вечірня програма- обирати більш пологий схил – а то танцювати ну дууже не зручно ( через це нашим сусідам прийшлося терпіти вечірку в хаті )). 
-	Обґрунтоване пояснення щодо виправлення балів в протоколах.

Всіх призерів вітаю з перемогою та  особливо рада за нашу команду -VIS Distribution-  Рому Бобелюка  та Лєну  які отримали перші місця ( джиб/фрірайд) - ви молодці!   
До зустрічі на схилах! ) |  Ок! 
Спасибо) 
На следующий год будем стараться в двойне и начинать на много раньше  |  
	|  |     |  

|  01.03.2012, 13:10 | #126 (посилання) |  
	| Хрень дилер 

Зараз: поза форумом Звідки: Место, где сбываются мечты... Снаряга: Armada INVICTUS & Kufo | Поскольку ивент был заявлен как фестиваль, то, по моим личным впечатлениям, он как фестиваль и состоялся. Была куча позитивных моментов, правильная атмосфера какого-то семейно-дружеского праздника, фана, эмоций, движухи, встреч и прочего…   
Я, лично, ехал за фаном, эмоциями и встречами с людьми, с которыми могу пересечься только на таких ивентах. К сожалению… И всё это я получил сполна    
Катеринка меня опередила по советам на след ивент    
Но у меня остался один маленький вопросик к судьям по фрирайду. Объясните мне пожалуйста, что в Вашем понимании является критерием «Красота»? И по чему ни в правилах ни на предстартовом брифинге о нём ничего не было сказано? 
Это не наезд и не претензия.  Претензий к судейству у меня нет    Просто впервые встречаю такой критерий в судействе и он так и остается, по крайней мере для меня, загадкой. |  
	|  |     |  

|  01.03.2012, 13:53 | #127 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Burton Dominant 2009/10 | Спасибо)Обязательно попросим судей отписаться.

А советы учтем на будущее)
 |  
	|  |     |  

|  01.03.2012, 20:54 | #128 (посилання) |  
	| Недавно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Ивано-Франковск Снаряга: Volkl Katana 190 |  |  
	|  |     |  

|  |  
+
 Варонка , klepakoff , Sova , Vredinka , inney , vorigg , dr_che , Rio , AndriyP , Oscar , Vols , Jolie , maledikt , Голубоглазая , G_R_E_Y , waterboy , Sera , Валера , Junior , Wilson Payne , berezka , Dimitry , Norik , Zlata , Dolce , Pertutto  
:)
 bene |  

|  02.03.2012, 00:01 | #129 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Kiev Снаряга: Всякие и даже доска | 
	Цитата: 

| Объясните мне пожалуйста, что в Вашем понимании является критерием «Красота»? |  - Красота? - переспросил он задумчиво. - А что такое красота?  
- Ну как, - сказал я. - Красота - это совершеннейшая объективация воли на высшей ступени её познаваемости. (с) "Чапаев и Пустота" |  
	|  |     |  

|  |  
:)
 Sera , ejen , vorigg , Варонка , Junior , Wilson Payne , Muadib , Vols , Norik , Deimos , Pertutto  
+
 Metr , Sova , Yoake , inney , Niroman , Gera |  

|  02.03.2012, 11:01 | #130 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: Armada Magic J |  |  
	|  |     |  

| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) |  
		|  |  
	| 
	| Ваші права у розділі |  
	| 

Ви не можете створювати теми Ви не можете писати коментарі Ви не можете долучати файли Ви не можете редагувати коментарі 
 HTML код Вимк. |  |  |  
| 
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua  обов'язкове. |
 |  | |  | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites | 
|---|
 | Today | 0 | 1 | 51 | 168 | 54 (77%) | 16 (23%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Yesterday | 0 | 1 | 74 | 264 | 42 (57%) | 32 (43%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Month | 5 | 16 | 2220 | 5455 | 1456 (65%) | 755 (34%) | 29 (1%) | 
|---|
 | 

|  |