Вообщем в буковели такая вот хрень (см.приложение), корпоратив для инструкторов ...
Награждение для любителей назначили на 19-00, запускали по спискам, абсолютно всех любителей небыло в списках, нас не пускали в буку, начали поднимать бунт мол зачем было приглашать на соревнования, если даже наградить не могут ... Через 1,5 часа "войны" нас все таки запустили и так "отшельнечески" наградили ...
За время "борьбы" успели напоить и наградить всех инструкторов и т.д. ...
"спасибо" буковелю за по*****уистическое отношение к любителям!!!!
О наградах и стартах позже ...
....
А я сижу, расслабляюсь и пью какую-то буковельскую "хрень" (см.приложение 2)
П.с.: соскучился уже за Вами всеми...
Извените пожалуйста но вечеринка была закрытой и только для инструкторов и партнеров школы, а для любителей была организована другая вечеринка в гриль-баре.
Цікаво яка ж це вечірка для любителів у гриль-барі, якщо поперше ніде про неї не було чути, а по друге нагородження любителів було на Буці ? Цікаво, а хоч хтось з любителів знав про неї....
Извените пожалуйста но вечеринка была закрытой и только для инструкторов и партнеров школы, а для любителей была организована другая вечеринка в гриль-баре.
Да все нормально, и так громандное спасибо Буковелю за праздник Весны ... почаще бы так ...
Цитата:
Коментар від SkiSchool
Добавлено через 34 секунды
К вечеру будут!!!
С нетерпением ждем ...
Цитата:
Коментар від narayan
Цікаво яка ж це вечірка для любителів у гриль-барі, якщо поперше ніде про неї не було чути, а по друге нагородження любителів було на Буці ? Цікаво, а хоч хтось з любителів знав про неї....
Нарешті знайшлись кілька хвилин написати звіт по змаганнях, відразу скажу особисто я залишився задоволеним навіть незважаючи на всі "косяки".
День перший, п'ятниця.
Довший час вагався над тим щоб їхати в пятницю чи в суботу, особливого бажання їхати в пятницю не було проте у положенні по змаганнях яке було опубліковане, написано що реєстрація тільки у пятницю, та й ще і тренування буде на 8А, а от на Буковельському форумі юзер котрий вів інструкторську темку на моє питання чи можна буде зареєструватись пізніше відписав що номер можна буде отримати безпосередньо перед стартом. Та все ж, було вирішено їхати в пятницю. Мав надію попасти на скі-крос проте не встиг, зареєструвався та поїхав розкатуватись. Сніг був важкий, людей мало, погода сонячна. Косяк перший, обіцяного тренування так і не було, у регламенті стояла година 14-30, траса 8А, там десь до другої змагались юніори, а після них трасу одразу ж демонтували.... Пішов дивитись телевізор ... .
День другий субота. Все почалось досить оптимістично. Підйом в 7-30, стартовий номер отримав без проблем, доречі мій стартовий номер був "1", також отримав абонемент на безкоштовне катання, доречі виявилось його можна було б отримати ще й у Пятницю. Почались самі змагання, трасу поставили на половині 2А, спочатку стартували юніори було досить багато сильних спортсменів, по відчуттях їхня група була найбільша, дальше інструктори, доречі навіть в інструкторів були проблеми з реєстрацією, потім ветерани, і аж у кінці любителі.
Ось тут почались неувязки, виявилось що ті люди які зареєструвались в Сб. мають тільки одну спробу і по суті в змаганнях участі не беруть, реєстрація через інтернет коли б це не бралась до уваги. Далі постійні проблеми з хронометражем в результаті в групі любителі 17-35 років по відчуттях було не більше 10 чоловік, а в інший мабуть ще менше ( я можу помилятися ), проїзд траси за нереальних 27 секунд
( добре що хоч дозволили перестартувати ), невизначеність з порядком старту учасників, на другій спробі табло яке висвічувало твій час взагалі вимкнули.
Було відчутно що організація похрамує.
Мій заїзд. Стартував в числі перших любителів, до слова це мій перший старт в житті, одразу розхвилювався та розгубився, проте доїхав нормально, траса вже була досить розбита, поставлена дуже одноманітно, 8А ставили набагато цікавіше. Програв чемпіону 5 секунд. Друга спроба була вже після мабуть години очікування під дощем, траса ще більш розбита та мокра, практично намагався не впасти, траєкторія жахлива, помилок купа, в результаті програв чемпіону ще 10 секунд ....
Нагородження. В регламенті нагородження та "мега-паті" мало бути на фонтані до 4 годин. Тільки після того як я в черговий раз зайшов на школу дізнатись результати мені сказали що нагородження любителів через погодні умови перенесено в Буку. В Буку пустили з трудом, попередньо попередивши що столи накриті не для нас. В результаті на моє здивування я зайняв друге місце, чим залишився дуже задоволений, спостерігав за нагородженням інструкторів, цікаво що на подіум піднімались в різних дисциплінах практично одні й ті ж люди. Відійшовши від ейфорії та несподіванки пішов курити кальян. Залишатись довше на Буці не було змісту, так як не було де присісти.
Висновок. В цілому задоволений, проте це мабуть через те що мене нагородили , а так хотілося б, щоб наступного разу організація була кращою, мабуть це через те що багато змаганнь проводилось в один день ( всього в неділю було проведено близько 5-6 різних стартів ). Дякую Буковелю за можливість перший раз в житті стартувати та відчути дух змагання, безкоштовний скі-пасс та боржомі . Зробив для себе висновок, що потрібно тренуватись і тренуватись, в планах на наступний рік взяти участь хоча б в одній школі, бо єдиний мій інструктор та порадник до тепер книга "П'янта Су" ......
Взагалі то у положенні про змагання було вказано про вечірку у гриль-барі для любителів!!!
Смотрим очень необычный и красивый видео отчет о Буковельском кубке по джибу и трамлину. Напомним, что кубок проходил 26 марта в субботу.
Места распределились так:
Big Air
Сноуборд:
1. Шульга Саня а.к.а Noah (back roll, кривой front roll, straight air с криком: "Блеа-а-а")
2. Барановский Олег (gorilla grab, nose grab, 360 чудом уеханное)
3. Богдан Климчук (под номером 1 был) (360 с ударом рукой по доске в непонятном месте, и прямой прыжок с таким же ударом.)
Прошу заметить, что в финале было целых 8 райдеров!