![]() |
@Dobermann,
Українка Ольга Книш стала віце-чемпіонкою змагань у диципліні гігантський слалом в італійському містечку Абетоне. У фінальному спуску львів‘янка поступилася 17-ма сотими секунди переможниці з Італії Карлотті Де Леонардіс – 2:10.44. За друге місце представниця України отримала 64.49 FISпоінтів. Інфа тут-https://www.facebook.com/olha.knysh?__tn__=K-R&eid=ARBMjjDB52bZMxcKK0idOiE6luBLeGn_f_RfWpRaery0 VzWXmgpFFNh4oMXeVz5BEzxJuN03C8gLxYmF&fref=mentions &__xts__[0]=68.ARCrMraar4S2wZK-t-5n3S3u4zpTMVuicdRDmGfoVtEi1LGBKD_rXtYKe_2dBsFqUGNT WKgsYbqH64-iFPqWdMc3IZt80r9_918S01F3_IDFkW6w3LbEY3mW4em5eSV0E LMH8YoXrII3_TGFy7qMq9orZEhpr09Vk9FFAX3drYvAHiFhMOm xdnX_3_kKsK7ll9sBJiSW0ntfg8KYO6niEk1hgJHhCE0jBGVpG-ryyZnKNRegDGU6JW2gCFaTG93gvtDJ8uMYqcYe8lfX5EhVY-ocOn3n4akuKF-X3WcKN_FNv6vmxu-qNqMrggYt1_kF5OLwofr71QsGaPo6rQ-SEedFiQ:agree: |
Сегодня на Евроспорт2
11:30 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Кицбюэле, Австрия. Мужчины. Слалом. 1-я попытка. Прямая трансляция. Между ними повтор женского Супергиганта в Банско 14:00 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Кицбюэле, Австрия. Мужчины. Слалом. 2-я попытка. Прямая трансляция. Кто не на склоне Смотрим %Kairos - Максим Викторович, снежками и квадрокоптерами не шалить :acute: |
Знайшов прямі трансляції - ORF1 Live Stream, Kostenlos Online Fernsehen
Якраз почався СГ в Банско. |
@Dobermann, и уже сейчас этот канал не работает :beee:
Про теннис большой - это хорошо, ПРОМОЛЧУ :evil: Сожрал сильнейшую группу 1 попытку, Прямой трансляции :vredinko: Не научили мухобойками махать лучше :punish: |
@Джигит, :unknown:, все працює. Супер-гігант дивився, зараз слалом. Все ОК показує.
|
Цитата:
|
Цитата:
Додано через 12 хвилин Подивився сьогоднішні результати. Ну що, Шифрін реабілітувалася за вчорашнє 4-те місце. :good: Приємно, що Лара Гут знову на подіумі, давненько ми її тут не бачили. :good: У чоловіків Юль та Ноель продовжують показувати чудові результати, Шварц таки входить у форму, :good: а Браатен з 34м номером «зрівнявся» з Крістоферсеном. :crazy: Причому, з таким номером він вийшов на перше місце на першій спробі :Bravo: Явно народжується нова зірка :good: |
Цитата:
Через час примерно снова проигрыватель показывал... Может частный случай, а может и блокировали. Посмотрим в сл раз. Да, в Кицбюэле сегодня трактористы :acute: вынудили заряженных полетать :pleasantry: Хороший этап получился :agree: Добавлено через 4 минуты Смотрел на Телего ЕС2, там б теннис затянулся, потом (по ходу второй попытки) вообще на ЕС1 перескочили :acute: |
Напоминаю сегодня
18:35 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Шладминге, Австрия. Мужчины. Слалом. 1-я попытка. Прямая трансляция. 21:35 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Шладминге, Австрия. Мужчины. Слалом. 2-я попытка. Прямая трансляция. Смотрим на ЕС1 ;) |
@Джигит, дякую, бо дійсно забув, що це сьогодні.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:09. |