Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   FIS территория (https://extreme.com.ua/forum/113-fis-territoriya/)
-   -   WC 2019-2020 (https://extreme.com.ua/forum/fis-territoriya/13665-wc-2019-2020-a.html)

HappySkier 20.01.2020 14:40

Цитата:

Коментар від spitzer (Коментар 342942)
Говорю же, ты 100% будущий комментатор горных лыж или обозреватель..

Ну не знаю, як коментатор, а от майбутній пенсіонер - так це точно :crazy:

HappySkier 20.01.2020 18:53

Цитата:

Коментар від HappySkier (Коментар 342884)
В паралельному сьогодні червона траса явно гірша.

Це було помітно вже після 1/8 фінала, коли на червоній майже всі лижниці «підстрибували» десь на рівні 3-4 воріт і втрачали швидкість і вилетіли Шифрін з Холденер у парі з явно слабшими лижницями.
Ні, звичайно, Годжа (що була в парі з Холденер) – лижниця авторитетна, але, все ж таки, у слаломі їй далеко до Холденер. А Аліна Даньо так "підстрибнула", що її рятувальники повезли. :(

Зараз заради цікавості подивився статистику на офіційному сайті:
1/8 – На червоній виграла тільки Бассіно
1/4 - На червоній виграла тільки майбутня переможниця Дірез, яка, до речі, "вибила" Шифрін у 1/8.
1/2 (включно із заїздами за 4-5 місця) - На червоній виграла тільки Годжа в боротьбі за краще місце.
Малі фінали та Основний фінал - На червоній не виграв ніхто.

Питання: як так можна готувати траси і що це за змагання тоді виходять? :evil:
Як на мій погляд, проводити паралельний слалом в основній частині тільки по одній трасі, а не по сумі двох трас – це, взагалі, не спортивно і не чесно, якою б там апаратурою не виставляли однаковість воріт. :No:

В моїй молодості подібні парні змагання проводилися із скелелазіння на різних чемпіонатах – так звані «парні гонки». Так ні в кого, і думки не виникало виводити результати по одному забігу. Щоправда, звичайно, еквівалентність скельних трас ніякою апаратурою не зробиш.

Dobermann 21.01.2020 22:18

Цитата:

Коментар від HappySkier (Коментар 342954)
... Питання: як так можна готувати траси і що це за змагання тоді виходять? :evil:
Як на мій погляд, проводити паралельний слалом в основній частині тільки по одній трасі, а не по сумі двох трас – це, взагалі, не спортивно і не чесно, якою б там апаратурою не виставляли однаковість воріт ...

100%
Але поки це шоу збирає великі глядацькі аудиторії, доти ФІС буде їх проводити. Бізнес є бізнес :pardon:

Добавлено через 10 минут

Паріс порвав зв’язки. Бля...

Game over for Paris following ACL injury

Оскільки в технічних дисциплінах, після відходу Хіршера, одноосібного лідера нема, Паріс був реальним претендентом на великий глобус...

Barkas 21.01.2020 22:37

За Париса печаль(
очень интересная борьба с Фойцом была в этом сезоне

HappySkier 22.01.2020 08:29

Цитата:

Коментар від Dobermann (Коментар 342996)
100%
Але поки це шоу збирає великі глядацькі аудиторії, доти ФІС буде їх проводити. Бізнес є бізнес :pardon:

Згоден, змагання – це шоу. Але, я думаю, не треба забувати, що це шоу відбувається завдяки спортсменам, без них ніякого шоу не буде. А вони професіонали і це їхній заробіток, а також вони ризикують своїм здоров’ям (взяти хоча б от Паріса :(). І якщо перемагають, а відповідно і більший бонус отримують, не найсильніші, а просто кому більше пощастило з трасою, то це зовсім не правильно. :No:
Я ж не говорю зовсім відміняти шоу паралельного слалому, а зробити справедливі правила – по сумі двох заїздів по обох трасах на всіх етапах. Це вже давно апробоване і справедливе правило.

HappySkier 22.01.2020 15:38

Хоча ця інформація напряму не стосується даного розділу, але вона також про змагання світового рівня і заслуговує на увагу (просто не знаю куди її ще викласти).

Фристайліст Орест Коваленко поставив «бронзову» крапку у виступах збірної України на ІІІ зимових Юнацьких Олімпійських іграх, що сьогодні завершуються в швейцарській Лозанні. :good:
????Ура!!! Четверта медаль на... - НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team | Facebook

HappySkier 24.01.2020 12:24

Супергігант у чоловиків в Кіцбюелі починається прямо зараз на євроспорт 2
Eurosport 2 смотреть трансляцию прямого эфира онлайн бесплатно

Dobermann 24.01.2020 12:53

Шифрін виграла спуск в Банско.
Ні один з Євроспортів не дав прямої трансляції :evil:
А судячи з усього було цікаво - 17 зійшло, 34 фінішувало. І це на спуску!

Якщо хтось знає, де знайти запис, то дайте посилання.

HappySkier 24.01.2020 12:55

Цитата:

Коментар від Dobermann (Коментар 343149)
Шифрін виграла спуск в Банско.
Ні один з Євроспортів не дав прямої трансляції :evil:
А судячи з усього було цікаво - 17 зійшло, 34 фінішувало. І це на спуску!

Якщо хтось знає, де знайти запис, то дайте посилання.

Повтор буде о 16:55 на євроспорт 2

Так, у жінок щось забагато сходів було, в тому числі такі гранди, як Годжа, Гізін, Шмідхофер. :(

Dobermann 25.01.2020 21:06

Сьогодні італійки окупували в Банско весь подіум - Куртоні, Бассіно, Бріньйоне!
Класну команду вони виростили. Респект.

Добавлено через 4 минуты

Доречі, проскочила інфа, що наша Оля Книш на днях десь друге місце взяла.
Хтось знає про що саме йдеться? Бо сайт федерації нічого не пише.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:19.