Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   FIS территория (https://extreme.com.ua/forum/113-fis-territoriya/)
-   -   Кубок світу WC 2020-2021 (https://extreme.com.ua/forum/fis-territoriya/13730-kubok-svitu-wc-2020-2021-a.html)

HappySkier 10.02.2021 20:30

Тед Лігеті оголосив про завершення спортивної кар'єри :(
Ted Ligety announces retirement

Останнім його спортивним спуском буде гігантський слалом на чемпіонаті світу у Кортіні.

Великий спортсмен з великими досягненнями! :Bravo:

Побажаємо йому успіхів у "цивільному" житті! :beer:

Dobermann 11.02.2021 00:37

Цитата:

Коментар від spitzer (Коментар 412565)
Сегодня 1й старт чемпионата, суперджи у женщин. наша под #43 SHEPILENKO Anastasiya UKR

Какие прогнозы?
Я даю +9 сек.

До чергових виступів наших гірськолижників на змаганнях світового рівня, я завжди підходжу зі словами Лесі Українки: Contra spem spero (Без надії сподіваюсь)

А стосовно секунд дивуватися не доводиться, якщо знати, чому на ЧС, чи Олімпіаду їдуть саме ці дійові особи. І під чиїм керівництвом їдуть.
Тому "жагу до перемоги" в наших атлетів г/л ми швидше за все не побачимо. А шкода.

spitzer 11.02.2021 09:51

Цитата:

Коментар від Dobermann (Коментар 412797)
А стосовно секунд дивуватися не доводиться, якщо знати, чому на ЧС, чи Олімпіаду їдуть саме ці дійові особи. І під чиїм керівництвом їдуть. Тому "жагу до перемоги" в наших атлетів г/л ми швидше за все не побачимо. А шкода.

А можно огласить список и тех и тех..?
Подозреваю что речь идёт о т.н. блатных :)
И всё-таки лучше сойти, но в пылу борьбы, чем пассивно топтать на доезд с финишем +10..20 сек, для наших это в порядке вещей..

spitzer 12.02.2021 10:38

Ну шо, поехали...
Первые супер джи старты, наша последняя, а наш сошёл..
Поводы для радости.. наша на финише выдала +7.5 сек, что как бы лучше, чем стандартные для Украины +12-25 сек.. прогресс налицо :)..

HappySkier 14.02.2021 22:05

Maxence Muzaton Ski WM 2021 pirouette - YouTube

Джигит 14.02.2021 22:30

@HappySkier, :scared:
Хорошо что так обошлось.
А вот как надо делать :Bravo: Лара, Корин, Винсент
Lara Gut-Behrami | Gold | Women’s Super-G | 2021 FIS World Alpine Ski Championships - YouTube
Corinne Suter | Gold | Women’s Downhill | 2021 FIS World Alpine Ski Championships - YouTube
Vincent Kriechmayr | Gold | Men’s Super-G | 2021 FIS World Alpine Ski Championships - YouTube
Vincent Kriechmayr | Gold | Men’s Downhill | 2021 FIS World Alpine Ski Championships - YouTube

Добавлено через 5 минут

4 Победы за командой Хэд, в скоростных видах они на коне, посмотрим как пойдет завтра.

HappySkier 14.02.2021 23:24

Цитата:

Коментар від Джигит (Коментар 412972)
@HappySkier, :scared:
Хорошо что так обошлось.

:agree:

Цитата:

А вот как надо делать :Bravo: Лара, Корин, Винсент

:good:

Цитата:

4 Победы за командой Хэд, в скоростных видах они на коне, посмотрим как пойдет завтра.

Звичайно, ніхто не може сказати як воно було б, але заради справедливості, хотів би зазначити, що якби Кілде та Годжа не травмувалися перед чемпіонатом, то, думаю, щонайменше дві з чотирьох золотих медалей були б за Атоміками. ;)

Джигит 15.02.2021 08:40

@HappySkier, София мне не нравится :unknown:
Мало техники, едет на "скипидаре" игнорирует установки тренера, плохо запоминает-понимает трассу - то что я видел в этом сезоне, рисковая... Мое о ней мнение
1 ошибка Микаэлы и Атомик без золота ;)

HappySkier 15.02.2021 09:50

У темі 1 додатків
Цитата:

Коментар від Джигит (Коментар 412981)
@HappySkier, София мне не нравится :unknown:
Мало техники, едет на "скипидаре" игнорирует установки тренера, плохо запоминает-понимает трассу - то что я видел в этом сезоне, рисковая... Мое о ней мнение
1 ошибка Микаэлы и Атомик без золота ;)

Ну, це кому хто подобається, - тут на форумі частенько згадують про фломастери на смак та колір. :)
Це спорт. Хто більше бере кращою технікою, а хто "скипидаром". ;) Взагалі кажучи, в спорті, якщо взагалі без "скипидару", то нічого не досягнеш. :nea:
Звичайно, якщо спортсмен і технічний, і "скипидарний", то він точно буде чемпіоном. Але ж ідеальних людей не буває. :pardon:
А от якщо без подобається/не подобається, просто глянути на факти - поточний рейтинг жінок у швидкісному спуску (див. фото), то навіть зараз, після травми, Годжа випереджує найближчих переслідувачів майже вдвічі (ну більше, ніж в 1,5 рази точно)! :good:
Годжа виграла майже всі етапи!
Погодьтеся, що якби не травма, отримана перед самим чемпіонатом, то і її шанси на золоту медаль були б також вдвічі більшими, ніж у інших. :agree:

Якби наші українські спортсмени брали перші місця на Кубку світу "скипидаром", то я був би просто щасливий.:)

spitzer 15.02.2021 13:50

Короче, господа, финишировал наш в 1й попытке комбинации. Где-то +6.5, но лучше бы вообще не выходил на старт. Стиль прохождения "я сцу но иду но таки сцу".. Ваня Ковбаснюк как будто боится этого супергиганта, интересно узнать в чём там причина таких проездов или это была установка тренера "финишируй любой ценой иначе на пару этапов еврокубка незабашляют"..
Украинка в комбинации не участвовала.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:48.