Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   FIS территория (https://extreme.com.ua/forum/113-fis-territoriya/)
-   -   Кубок світу WC 2020-2021 (https://extreme.com.ua/forum/fis-territoriya/13730-kubok-svitu-wc-2020-2021-a.html)

Kairos 18.03.2021 12:51

Вчера отменили скоростной спуск, сегодня супер.
У Лары забрали надежду на большой глобус :(

HappySkier 18.03.2021 13:26

Цитата:

Коментар від Kairos (Коментар 414045)
Вчера отменили скоростной спуск, сегодня супер.
У Лары забрали надежду на большой глобус :(

Чисто теоретично це ще може бути, якщо гігант відбудеться і вона його виграє, а Петра раптом (не дай бог) захворіє, і не візьме жодного бала як у гіганті, так і в слаломі. Але так, це зовсім не реально.
Та й Петра в цьому році, мабуть таки, також напрацювала на великий глобус.
Але звичайно, набагато краще, коли все вирішується у боротьбі, а не в шаманстві з бубнами.

NBomb 18.03.2021 14:30

Поясніть, будь-ласка таке. А чому не можна перенести змагання на іншу трасу, або іншу країну? Курортів у них, як гною. Скітурнув через горб, і вже катосиш на іншій трасі.:unknown: Дякую.:)

HappySkier 18.03.2021 14:41

Цитата:

Коментар від NBomb (Коментар 414048)
Поясніть, будь-ласка таке. А чому не можна перенести змагання на іншу трасу, або іншу країну? Курортів у них, як гною. Скітурнув через горб, і вже катосиш на іншій трасі.:unknown: Дякую.:)

Звичайно, точно не скажу, але думаю, що справа в грошах. Заплатили вже одному курорту за організацію, а ще раз стільки ж платити іншому вже бюджету не вистачає.

Kairos 18.03.2021 15:30

Цитата:

Коментар від NBomb (Коментар 414048)
Поясніть, будь-ласка таке. А чому не можна перенести змагання на іншу трасу, або іншу країну? Курортів у них, як гною. Скітурнув через горб, і вже катосиш на іншій трасі.:unknown: Дякую.:)

Кроме финансовых, думаю, есть еще организационные моменты. Нужно перебазировать персонал, участников, инвентарь, тренеров и штаб каждой команда, подготовить трассу, установить оборудование, те же камеры, ворота. Это все логистически сложно и вносит массу сумбура, что влияет на уровень проведения гонки.

germanec666 18.03.2021 17:30

могу к этому добавить, что по их правилам, финалы не переносятся, из-за чего нельзя более гибко реагировать на эти проблемы. точно такая же херня с отменой этапов в этом курорте произошла в 2013 году

HappySkier 19.03.2021 11:47

Травми вибили з колії ще одну сильну австрійську спортсменку Бернадетт Шілд, яка оголосила про завершення спортивної кар'єри. :(
Побажаймо їй відновити здоров'я і знайти успішну незмагальну кар'єру. :Rose:

Bernadette Schild ends her career

Джигит 20.03.2021 10:12

Не пропускаем, Прямо сейчас 1я Попытка ГС Финал у мужчин!!! Интрига :good:
Понеслась...
Далее женщины Сл :slalom:

Джигит 20.03.2021 13:39

Алексей с Днем рождения!!! :Bravo: :Bravo::Bravo:
30 лет работы и :good: Результат на ДР!!!
:beer: :beer: :beer:
Надеюсь завтра покажет Класс в Спец слаломе :agree:
Ждем разборку у женщин, Петра похоже не потянет :unknown:

HappySkier 20.03.2021 17:29

Підсумки сезону у жінок.

Спочатку про Мікаелу, хоча вона в цьому сезоні, як і в попередньому, жодного глобуса не взяла.
Мікаелі в минулому морально важкому для неї сезоні, запасу початкових фантастичних етапів у слаломі не вистачило зовсім трохи, щоб отримати глобус. Петра її таки змогла обійти усього на 20 балів. А цьому сезоні раптом «зійшла зірка» Катарини Лінсбергер, і тепер вона відсунула Міку на друге місце. :pardon:
Але це буде їй додатковим стимулом наполегливо готуватися до наступного сезону, бо морально схоже вона вже відновилася.

А Лінсбергер на чемпіонаті світу та на останніх етапах Кубку – це просто фантастика :good:, виграє все та ще й з таким відривом, як у Шифрін у її найкращі сезони. :Bravo:
Будемо сподіватися, що Мікаела остаточно відновиться у наступному сезоні і тоді у нас буде вже дві «Мікаели», та й Петра не з тих, хто мовчки буде здаватися. Ух і змагання у слаломі тоді будуть! :good:

А от Софії Годжі, на відміну від Мікаели, все ж вистачило балів супер-початку сезону до травми, коли вона виграла практично все, щоб таки отримати глобуса у швидкісному спуску! :agree: Щоправда їй «допомогла» непогода і відмінені змагання на фіналі Кубку. Але, вона в цьому не винувата і, як на мене, Софія його заслужила на 100%, і це достойна її нагорода. :Bravo:
Ну раз одруження з @Dobermann-ом їй не світить, то хоч Кубку порадіє. ;)

Неможливо не відзначити в цьому сезоні «повернення» Лари Гут-Бехрамі. Вона знову як в її найкращі сезони. :good:
Впевнено взяла глобуса у супергіганті, третя у швидкісному спуску та паралельному слаломі, а головне – друга у загальному заліку і броролася до останнього з Петрою за великий глобус. :Bravo:
І якщо непогода «допомогла» Софії Годжі, то точно так само завадила до кінця поборотися Ларі. :pardon:

Взагалі цей сезон – особливий на суперяскраві досягнення: Катарина, Лара, Софія і до них приєдналася Марта Бассіно, яка не залишила нікому шансів на глобус у гіганті і першою завоювала його достроково! :Bravo:

Але перемоги кожна з них у своїй дисципліні здобули у яскравому «літаючому» стилі! :Bravo:

Ну і, звичайно, поздоровляємо Петру Влхову з великим досягненням у її кар’єрі і здобуттям великого глобуса – збулася мрія її дитинства і всієї Словакії! :Bravo:
А з іншої сторони, такі як вона наполегливі і працьовиті спортсмени – це мрія тренерів.
Але, крім великого, Петра взяла ще й малого глобуса у паралельному слаломі і третє місце у слаломі, до останнього заїзду боровшись з Катариною та Мікаєлою за перемогу! Ну просто універсальна спортсменка, майже як «універсальний солдат». :good:




Додано через 40 хвилин

Підсумки сезону у чоловіків.

Біт Фойц у швидкісному спуску – неперевершений останні роки. Четвертий глобус підряд! :Bravo:

Вінсент Кріхмайр після 2-го місця у супергіганті три роки поспіль, нарешті здобув і глобуса у цій дисципліні! Завидна стабільність! :Bravo:

В цьому сезоні Шварц таки «виправдав мої надії», які я покладав на нього ще в минулому сезоні, але схоже тоді він ще не повністю відновився після травми позаминулого сезону. І от цього року він впевнено взяв малого глобуса у слаломі достроково, першим серед чоловіків у всіх дисциплінах (паралельний з одним стартом не рахується). :Bravo:
До Хіршера йому, звичайно, ще далеко, але ж він і не Хіршер, а Шварц, і тому у нього своя дорога.

Особисто я дуже радий за Алекіса Пінтуро, який потрапив на «епоху Хіршера» і був у супергіганті весь час то 2-й, то 3-й, а в минулому, вже не-Хіршеровському сезоні, йому коронавірус не дав поборотися до кінця з Крістоферсеном за глобус у ГС, а з Кілде - за великий глобус. Раніше він здобував глобуси тільки в комбінації.
Нарешті справедливість восторжествувала і Алексіс взяв і малий глобус у гіганті, і великий глобус, та ще й на довісок – малий глобус у паралельному слаломі! Якби в цьому році була комбінація, то міг би бути ще один. :Bravo::Bravo::Bravo:

А ще обов’язково потрібно відзначити Одермата: друге місце у супергіганті та гігантському слаломі, а також боротьба до останнього за великий глобус з таким авторитетом, як Пінтуро! Хоча такі його успіхи й не є великим сюрпризом, але, як на мене, дуже приємна новина – з’явився молодий і дуже сильний конкурент старим авторитетам! :Bravo: :good:


Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:15.