Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   FIS территория (https://extreme.com.ua/forum/113-fis-territoriya/)
-   -   Кубок світу WC 2023-2024 (https://extreme.com.ua/forum/fis-territoriya/29483-kubok-svitu-wc-2023-2024-a.html)

Джигит 24.01.2024 15:00

Цитата:

Коментар від Kairos (Коментар 420727)
Не тільки на подіум

так я без спойлерів :secret: щоб подивились і :scared:

Skyclub 26.01.2024 13:25

А хто у темі, що там з Мікаелою?
Mikaela Shiffrin humpelt nach schwerem Sturz in der Abfahrt von Cortina d'Ampezzo verletzt von der Piste - Ski Alpin Video - Eurosport

Джигит 26.01.2024 13:33

Вона помилилася, корпус - загрузка... досить банально та непрофесійно...
Швидкість та рельєф зробили свою справу ((
Mikaela SHIFFRIN - Downhill - Cortina d'Ampezzo ITA - 2024 - DNF - YouTube
Єтап вийшов хорор-драматичний :cry:
Багато хто виявивсь технічно не готовий до нього...
Незрозуміло як так Лара пофукала низ :acute:
Lara GUT-BEHRAMI - Downhill - Cortina d'Ampezzo ITA - 2024 - YouTube
Вона особливо не ризикуючи - зробила це :Bravo:
Venier claims first World Cup win in 5 years | Audi FIS Alpine World Cup 23-24 - YouTube

Skyclub 26.01.2024 14:37

У темі 1 додатків
Джигит, А можеш пояснити її помилку? Я бачу "помилку Ігруса" воно точно так само глибоко засіла на внутрішній, а корпус вже у глубокому заклоні. Можливо помиляюсь...

Kairos 26.01.2024 15:14

Цитата:

Коментар від Skyclub (Коментар 420789)
Джигит, А можеш пояснити її помилку? Я бачу "помилку Ігруса" воно точно так само глибоко засіла на внутрішній, а корпус вже у глубокому заклоні. Можливо помиляюсь...

Сядячи з відео, вона невдало приземлилася та встратила рівновагу. Після падіння овго не підіймалася, потім не ставала на одну ногу. Думаю це із-за невпевноності. До цього вона казала, що на тренуванні було декілька лячних моментів. Та ще Кілде та Петра. Моральний стан + складна траса.

Добавлено через 7 минут

Боюся що сезон для Мікаели скінчився, буде диво, якщо вистачить зпасу отримати кубок у слаломі, в загальному думаю анріал. Але будемо сподіватися на краще!

Джигит 26.01.2024 15:30

Цитата:

А можеш пояснити її помилку?

Не маю такої кваліфікаціі :oops:
Якщо грубо - то так :acute:
Але вони роблять ЦЕ за для досягнення кутів, траєкторій Достатньо постійно...
Тому я вважаю що їх підхід то не Єталон катання для нас звичайних лижників, навіть так катати нам нетреба... Обожнював Марселя, але і до нього багато питаннь по вільному карвінгу ;) Розумію якщо йому задати конкретну задачу він її зробить на 100%
До Вашого аналізу я б додав приземлення-загрузка одного канта на внутрішній + копус це регулює "глубокий заклон" + велика швидкість - І тут "здрассе" треба зовсім протележне (корпус нога, кант, траєкторія), щоб увійти у поворот (((
Вона чомусь їхала не за картою та планом :unknown: там команда кваліфікована є кому проаналізувати шлях... Ну і процессор гарно працюючий у технічній дісципліні - не потянув швидкісне завдання :oops: так і буває...
Ще не пощастило з падінням, там схоже порвало зв'язку.
Початок етапу налякав майже усіх дівчат, навіть Годжиу умовили їхати за планом, не валити на інстинктах :unknown:
Стефані притрималась на початку, а потім примудрилася увімкнутися :good:

Kairos 26.01.2024 15:58

Цитата:

Коментар від Джигит (Коментар 420793)
Не маю такої кваліфікаціі :oops:
Якщо грубо - то так :acute:
Але вони роблять ЦЕ за для досягнення кутів, траєкторій Достатньо постійно...
Тому я вважаю що їх підхід то не Єталон катання для нас звичайних лижників, навіть так катати нам нетреба... Обожнював Марселя, але і до нього багато питаннь по вільному карвінгу ;) Розумію якщо йому задати конкретну задачу він її зробить на 100%
До Вашого аналізу я б додав приземлення-загрузка одного канта на внутрішній + копус це регулює "глубокий заклон" + велика швидкість - І тут "здрассе" треба зовсім протележне (корпус нога, кант, траєкторія), щоб увійти у поворот (((
Вона чомусь їхала не за картою та планом :unknown: там команда кваліфікована є кому проаналізувати шлях... Ну і процессор гарно працюючий у технічній дісципліні - не потянув швидкісне завдання :oops: так і буває...
Ще не пощастило з падінням, там схоже порвало зв"язку.
Початок етапу налякав майже усіх дівчат, навіть Годжиу умовили їхати за планом, не валити на інстинктах :unknown:
Стефані притрималась на початку, а потім примудрилася увімунутися :good:

Перша інформація від команди США - зв'зки начебто цілі:secret:, обстеження ще триває.

Skyclub 26.01.2024 16:19

Звісно, якщо її не понесли, а тільки підтримували, то хороший шанс на цілі звязки. Може просто шматок меніску, зараз це швидко виправляється.

Kairos 26.01.2024 16:23

Цитата:

Коментар від Skyclub (Коментар 420795)
Звісно, якщо її не понесли, а тільки підтримували, то хороший шанс на цілі звязки. Може просто шматок меніску, зараз це швидко виправляється.

ХЗ, вона довго не підіймалася а потім взагалі не наступала на ногу, навіть не хромала. Гадати все одно немає сенсу, побачимо, коли буде офіційна інформацію після закінчення обстеження.

igrus 26.01.2024 16:50

Цитата:

Я бачу "помилку Ігруса" воно точно так само глибоко засіла на внутрішній, а корпус вже у глубокому заклоні. Можливо помиляюсь...
Мініатюри додатків

соррі але є одна глобальна помилка, це коли ніц нерозуміешь в чомуто складнму, але робиш вигляд всім своім пропагандиським напором генеруешь щось на когось..
це діє на особу залежную від інформціі.. просто на іфо лоха, який підхоплює хайп, який вже є інструменом в нескадной грі.. як правило це залежни зомбовані особи, яскравий приклад це порохобот звичайний, який ще вірить в то, що його вібір міг зминити дуже новітню історію Еевразіі, наприклад ))))
не будь помилкою Історіі, будь незалежним учасником Історіі ;)

Додано через 25 хвилин

Цитата:

Коментар від Джигит (Коментар 420793)
Не маю такої кваліфікаціі

там проста тактична помилка
дуже помилкова траекторія польоту, та як наслидок призема в дуже незручному пятни приземи з якоі неможливо повернути під таким кутом в ворота траси

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:05.