![]() |
Цитата:
|
|
Вона помилилася, корпус - загрузка... досить банально та непрофесійно...
Швидкість та рельєф зробили свою справу (( Mikaela SHIFFRIN - Downhill - Cortina d'Ampezzo ITA - 2024 - DNF - YouTube Єтап вийшов хорор-драматичний :cry: Багато хто виявивсь технічно не готовий до нього... Незрозуміло як так Лара пофукала низ :acute: Lara GUT-BEHRAMI - Downhill - Cortina d'Ampezzo ITA - 2024 - YouTube Вона особливо не ризикуючи - зробила це :Bravo: Venier claims first World Cup win in 5 years | Audi FIS Alpine World Cup 23-24 - YouTube |
У темі 1 додатків
Джигит, А можеш пояснити її помилку? Я бачу "помилку Ігруса" воно точно так само глибоко засіла на внутрішній, а корпус вже у глубокому заклоні. Можливо помиляюсь...
|
Цитата:
Добавлено через 7 минут Боюся що сезон для Мікаели скінчився, буде диво, якщо вистачить зпасу отримати кубок у слаломі, в загальному думаю анріал. Але будемо сподіватися на краще! |
Цитата:
Якщо грубо - то так :acute: Але вони роблять ЦЕ за для досягнення кутів, траєкторій Достатньо постійно... Тому я вважаю що їх підхід то не Єталон катання для нас звичайних лижників, навіть так катати нам нетреба... Обожнював Марселя, але і до нього багато питаннь по вільному карвінгу ;) Розумію якщо йому задати конкретну задачу він її зробить на 100% До Вашого аналізу я б додав приземлення-загрузка одного канта на внутрішній + копус це регулює "глубокий заклон" + велика швидкість - І тут "здрассе" треба зовсім протележне (корпус нога, кант, траєкторія), щоб увійти у поворот ((( Вона чомусь їхала не за картою та планом :unknown: там команда кваліфікована є кому проаналізувати шлях... Ну і процессор гарно працюючий у технічній дісципліні - не потянув швидкісне завдання :oops: так і буває... Ще не пощастило з падінням, там схоже порвало зв'язку. Початок етапу налякав майже усіх дівчат, навіть Годжиу умовили їхати за планом, не валити на інстинктах :unknown: Стефані притрималась на початку, а потім примудрилася увімкнутися :good: |
Цитата:
|
Звісно, якщо її не понесли, а тільки підтримували, то хороший шанс на цілі звязки. Може просто шматок меніску, зараз це швидко виправляється.
|
Цитата:
|
Цитата:
це діє на особу залежную від інформціі.. просто на іфо лоха, який підхоплює хайп, який вже є інструменом в нескадной грі.. як правило це залежни зомбовані особи, яскравий приклад це порохобот звичайний, який ще вірить в то, що його вібір міг зминити дуже новітню історію Еевразіі, наприклад )))) не будь помилкою Історіі, будь незалежним учасником Історіі ;) Додано через 25 хвилин Цитата:
дуже помилкова траекторія польоту, та як наслидок призема в дуже незручному пятни приземи з якоі неможливо повернути під таким кутом в ворота траси |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:05. |