Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   FIS территория (https://extreme.com.ua/forum/113-fis-territoriya/)
-   -   Кубок світу WC 2023-2024 (https://extreme.com.ua/forum/fis-territoriya/29483-kubok-svitu-wc-2023-2024-a.html)

Skyclub 26.01.2024 17:01

Ок, сам напросився.
Зараз викладаю на фб стоп кадр фото Міки, яку ми всі безкінечно поважаємо, та стоп кадр ведмедика, якому ми всі безкінечно співчуваємо, обоє ідуть на внутрішній, обоє в заклоні, обоє за мить до падіння...тільки у ведмедика 20 км на годину, а у Мікі 100...
і чекаю, що напишуть...

Помилилася - це дуже загально, хоч і вірно.
Я бачу ту саму позицію, тому вважаю, що та сама помилка.
Внутрішня нога на 100% у великому заклоні-падінні, і поміняти її на зовнішню вона чомусь не встигла.
До речі, це також відомий та складний елемент у перекантовці...

igrus 26.01.2024 17:25

в Лігу Націй виклади, я всерівно не побачу...)))

Додано через 3 хвилини

я вже даже знаю, хто там буде коментіть.. )))

Додано через 1 хвилину

фб таки да, остання інстанція горнолижного мистества..)))

Kairos 26.01.2024 21:32

Thank you everyone for your support and well wishes. At this point I’m just taking it day by day, and I’ll share more information or updates as I know more. Very thankful it’s not worse, but I’m pretty sore at the moment. I won’t be skiing the rest of this weekend, and I won’t be skiing in Kronplatz. Beyond that, it’s quite hard to say right now. Need a little time to process with my team and see how everything is feeling in the coming days! Thank you all!🙏
And! Like I said - oh my god…looking at the results for our team today made me smile so much!!🥹👏 Congrats everyone, can’t wait to watch the rest of the weekend.🫶

Якщо підсумувати - що конкретно незрозуміло, але не все так погано. як могло бути :)

mansrzv 26.01.2024 21:35

Цитата:

Коментар від Skyclub (Коментар 420789)
Джигит, А можеш пояснити її помилку?

Вона помилилась з траекторією заходу на "сліпий" трамплін. В польоті зрозуміла що летить мимо наступних воріт і хотіла це виправити. Якби не намагалася втиснутися в ці ворота, то спокійно без падіння проїхала би собі мимо

Skyclub 26.01.2024 21:41

Саме так, траекторія та місце приземлення, але Вернєр зайшла на той флаг по той самій неприємній траєкторії і нормально виїхала

igrus 26.01.2024 21:45

там тактична помилка, а технични прийоми від Бога іноді не допомогають в таких випадках ;)

Kairos 26.01.2024 21:47

Цитата:

Коментар від Skyclub (Коментар 420815)
Саме так, траекторія та місце приземлення, але Вернєр зайшла на той флаг по той самій неприємній траєкторії і нормально виїхала

Може помиляюся, але як для даунхіла цей відрізок був досить закритий. Більш схожий на супер, і це виявилося проблемою для багатьох. Особливо дісталося тим, хто їхав першими, решта потім скоригавали траекторію.

Skyclub 26.01.2024 21:54

Взагалі нічого у цьому не розумію, але ті даухіли, що я бачив і багато разів по ним шкрябався :ROFL: і їхав вздовж сіток траси- це точно Сасслонг та Гран Ріса, так от вони може і крутіші, ніж траса у Кортині, але таких крутих поворотів там точно нема.
Це взагалі диво, як вони туди вписуються на швидкості...

Kairos 26.01.2024 23:14

Цитата:

Коментар від Skyclub (Коментар 420818)
Взагалі нічого у цьому не розумію, але ті даухіли, що я бачив і багато разів по ним шкрябався :ROFL: і їхав вздовж сіток траси- це точно Сасслонг та Гран Ріса, так от вони може і крутіші, ніж траса у Кортині, але таких крутих поворотів там точно нема.
Це взагалі диво, як вони туди вписуються на швидкості...

Як бачиш не завжди :unknown:

ski.maniac 27.01.2024 01:38

Цитата:

Коментар від Skyclub (Коментар 420815)

а де ти побачив, як Вернєр пройшла той самий поворот? бо я ніде не знайшов цей момент в записі

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:28.