![]() |
Фотошоп :secret: так можливо собі ноги кантами порізати :crazy:
А ще мене сварили за стільки снігу з під внутрішньої :oops: а мені подобалося... УСА зараз з Карра :mosking: Якийсь пороблений цей сезон :( стількі складних травм... Краще б Мир і усі Вони приїхали в Україну, а ми б їм заспівали "Обійми мене, обійми..." пригостили "пончиками" |
У темі 1 додатків
@Джигит , хто це на тебе пиздів? Шли їх нах. Це єдине підтвердження для аутсайдерів, що ти їдеш тупо на зовнішній
Вкладення 47350 |
У темі 1 додатків
|
Цитата:
|
Так, не наговорюйте на Гарну-Бехрамінову :acute:
Вона газує :good: Gut-Behrami wins in Soldeu to claim lead in the overall standings | Audi FIS Alpine World Cup 23-24 - YouTube На данний час лідер ОЗ КС :Bravo: Добавлено через 6 минут Марко сьогодні знову невловимий :good: Dominant Odermatt extends his GS winning streak to 9 | Audi FIS Alpine World Cup 23-24 - YouTube День Швейцаріі :friends: як Ви і прогнозували )) |
Чоловічій етап зупинили на ходу, по погодним обставинам ((
AUDI FIS Ski World Cup - Men's slalom - Bansko (BUL), Feb 11, 2024, 1st run - YouTube Жіночій в процессі ;) FIS Alpine Ski World Cup - Women's Slalom (Run 1) - Soldeu AND - 2024 - YouTube Anna Swenn Larsson ends winning drought in the Pyrenees mountains | Audi FIS Alpine World Cup 23-24 - YouTube |
Зурочила я Дзеніфiеру трошки, зійшла сьогодні...
А Лара вже свою порцію травм отримала минулого. Ось через травми і довгий період відновлення деякі і призабули наскільки Гарна Лара гарна. А вона вундеркінд, як Міка, перший подіум кубка світу у 16 років. Тільки Міка універсальніша, тому що вище зростанням. Добавлено через 54 минуты Американки молодці, стережуть подіум, поки Мікі немає) І в слаломі та в гіганті на третьому місці. |
Вгадайте, хто сьогодні самий швидкий та вправніший :dance4:
Так Гарна Лара :good: набирає важливі залікові :agree: Заробляє на сім"ю :good: Red-hot Gut-Behrami takes first DH win since 2022 on home snow | Audi FIS Alpine World Cup 23-24 - YouTube |
Цитата:
|
Сьогодні несподівані переможці :unknown:
Swiss Hintermann really loves Kvitfjell's Olympiabakken | FIS Alpine World Cup 23-24 - YouTube А Марко розслабив булки зарано :acute: У дівчат мабуть сервісмени Італії краще вгадали з кутами та парафіном :secret: Бо як маленька та невпевнена (цього сезону) у собі Марта сьогодні уїхала на секунду від усіх :unknown: Bassino leads 1-2 for Italy in 2nd Downhill in Crans | Audi FIS Alpine World Cup 23-24 - YouTube |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:38. |