FIS территория спортцеховые лыжи, кубки мира и украинские соревы |
26.01.2024, 17:01
|
#111 (посилання)
|
Парапланерюга
Зараз: поза форумом
Снаряга: ATOMIC SL 12 2008 спортцех
|
Ок, сам напросився.
Зараз викладаю на фб стоп кадр фото Міки, яку ми всі безкінечно поважаємо, та стоп кадр ведмедика, якому ми всі безкінечно співчуваємо, обоє ідуть на внутрішній, обоє в заклоні, обоє за мить до падіння...тільки у ведмедика 20 км на годину, а у Мікі 100...
і чекаю, що напишуть...
Помилилася - це дуже загально, хоч і вірно.
Я бачу ту саму позицію, тому вважаю, що та сама помилка.
Внутрішня нога на 100% у великому заклоні-падінні, і поміняти її на зовнішню вона чомусь не встигла.
До речі, це також відомий та складний елемент у перекантовці...
|
|
|
26.01.2024, 17:25
|
#112 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
в Лігу Націй виклади, я всерівно не побачу...)))
Додано через 3 хвилини
я вже даже знаю, хто там буде коментіть.. )))
Додано через 1 хвилину
фб таки да, остання інстанція горнолижного мистества..)))
|
|
|
26.01.2024, 21:32
|
#113 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Лижі є
|
Thank you everyone for your support and well wishes. At this point I’m just taking it day by day, and I’ll share more information or updates as I know more. Very thankful it’s not worse, but I’m pretty sore at the moment. I won’t be skiing the rest of this weekend, and I won’t be skiing in Kronplatz. Beyond that, it’s quite hard to say right now. Need a little time to process with my team and see how everything is feeling in the coming days! Thank you all!🙏
And! Like I said - oh my god…looking at the results for our team today made me smile so much!!🥹👏 Congrats everyone, can’t wait to watch the rest of the weekend.🫶
Якщо підсумувати - що конкретно незрозуміло, але не все так погано. як могло бути
|
|
|
26.01.2024, 21:35
|
#114 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Atomic D2 SL
|
Цитата:
Коментар від Skyclub
Джигит, А можеш пояснити її помилку?
|
Вона помилилась з траекторією заходу на "сліпий" трамплін. В польоті зрозуміла що летить мимо наступних воріт і хотіла це виправити. Якби не намагалася втиснутися в ці ворота, то спокійно без падіння проїхала би собі мимо
|
|
|
26.01.2024, 21:41
|
#115 (посилання)
|
Парапланерюга
|
Саме так, траекторія та місце приземлення, але Вернєр зайшла на той флаг по той самій неприємній траєкторії і нормально виїхала
|
|
|
26.01.2024, 21:45
|
#116 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
там тактична помилка, а технични прийоми від Бога іноді не допомогають в таких випадках
|
|
|
26.01.2024, 21:47
|
#117 (посилання)
|
Давно на форуме
|
Цитата:
Коментар від Skyclub
Саме так, траекторія та місце приземлення, але Вернєр зайшла на той флаг по той самій неприємній траєкторії і нормально виїхала
|
Може помиляюся, але як для даунхіла цей відрізок був досить закритий. Більш схожий на супер, і це виявилося проблемою для багатьох. Особливо дісталося тим, хто їхав першими, решта потім скоригавали траекторію.
|
|
|
26.01.2024, 21:54
|
#118 (посилання)
|
Парапланерюга
|
Взагалі нічого у цьому не розумію, але ті даухіли, що я бачив і багато разів по ним шкрябався і їхав вздовж сіток траси- це точно Сасслонг та Гран Ріса, так от вони може і крутіші, ніж траса у Кортині, але таких крутих поворотів там точно нема.
Це взагалі диво, як вони туди вписуються на швидкості...
|
|
|
26.01.2024, 23:14
|
#119 (посилання)
|
Давно на форуме
|
Цитата:
Коментар від Skyclub
Взагалі нічого у цьому не розумію, але ті даухіли, що я бачив і багато разів по ним шкрябався і їхав вздовж сіток траси- це точно Сасслонг та Гран Ріса, так от вони може і крутіші, ніж траса у Кортині, але таких крутих поворотів там точно нема.
Це взагалі диво, як вони туди вписуються на швидкості...
|
Як бачиш не завжди
|
|
|
27.01.2024, 01:38
|
#120 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Atomic :)
|
Цитата:
Коментар від Skyclub
|
а де ти побачив, як Вернєр пройшла той самий поворот? бо я ніде не знайшов цей момент в записі
|
|
|
Тут присутні: 18 (учасників - 0 , гостей - 18)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 34 (68%) | 16 (32%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 1 | 12 | 79 | 283 | 90 (80%) | 23 (20%) | 1 (1%) |
---|
Month | 7 | 89 | 3653 | 11260 | 2297 (62%) | 1339 (36%) | 52 (1%) |
---|
|
|
|