![]() |
бе бе бе :-Р
такие ленивые. что лень настроить функцию для ленивых рекурсивная лень) |
Проверка на ИЕ, если это сообщение пришло, то я нашел комбинацию :) .
Добавлено через 1 минуту Воть, есть все и работает. По крайней мере на Макстоне(ИЕ), просто надо переключить раскладку на английский и нажать Alt + S. На других раскладках не работает. |
в Опере не работает :(
|
В Chrome работает :))
|
Я переключала раскладку, в моем ИЕ не работало никак
Добавлено через 54 секунды ver 6.0.29 ... Добавлено через 55 секунд тю. робэ. наверное в ИЕ не перключала, только в опере.. |
1. У нас на форуме есть описание используемых BB кодов для редактирования постов? Если нет, можно ли завести?
На дружественном Роллерпортале, при редактировании поста, есть кнопочка, по клику на которую открывается окно с подсказками, очень удобно, для тех, кто знает что такое ВВ коды. 2. Можно ли сделать, чтобы задавать размер ресайза картинки? Можно, как вариант, сделать несколько фиксированных размеров. п.с. только недавно обратил внимание, что у нас можно делать, чтобы текст был сбоку от картинки, и как это делать, подсмотрел во время цитирования поста с использованием такой штуки. |
Я так підозрюю, що у шапку кожної теми по найвострєбованіших г/л курортах треба викласти ціни на скіпаси і мінімальну кількість маршрутів для добирання з різних населених пунктів України - однакова кількість питань просто "засоряє" гілки форуму. Я вважаю, що створення своєрідного міні FAQ (словосполучення сподобалось :oops:) по кожному курорту таким чином зменшить потік флуду на форумі.
Якщо Ден одобрить, займуся цим у вільний від роботи час. |
можна зробити шаблон по якому будуть робити описи кожного курорту. і щоб ця інфа висіла в шапці теми. 1) зникнуть дурні питання 2) буде порядок :)
сьогодні читав тему, хтось пропонував зробити порівняння курортів, це питання теж відпаде бо всі курорти будутьвідповідати одному зразку. |
Цитата:
Є такий момент, як нестиковка поглядів та вражень від відпочинку та проживання. Наприклад, при публікації будь-якої інформації стосовно умов проживання дуже важко бути максимально об"єктивним та показати свою незаангажованість, незацікавленість. Я сама з цим стикнулась, коли після опублікування одного посту про мій відпочинок у одному драгобратівському готелі один наш користувач на друзки розтрошив репутацію даного готеля та його господарів. Хоча після того ж поста чоловік з 20 поїхало туди ж і я чула від них тільки схвальні відгуки. Завжди знайдуться люди, яким щось не сподобається навіть у найкращому готелі найкомфортнішого курорта (у нас у туристичній термінології є навіть такий неофіційний термін із класифікації туристів - "невиправні скептики або боркутуни"). А от шаблон - ідея хороша, дуже навіть підтримую. Окрім того, можна буде ще зробити ссилки на найвдаліші та найширші пости задля ознайомлення. |
Надо просто не гнобить, а наверно показывать плюсы только :) . Или оценивать не от себя, а в общем(понятное дело, что отели со средним удобством высокотребовательным не понравятся). Например есть люди которые на удобства смотрят меньше всего, я бы вообще в палатке жил ^_^.
Шаблон +, было бы хорошо. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:15. |