Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Функциональность Нашего Форума (https://extreme.com.ua/forum/84-funkcionalnost-nashego-foruma/)
-   -   Функциональность Нашего Форума (https://extreme.com.ua/forum/funkcionalnost-nashego-foruma/677-funkcionalnost-nashego-foruma.html)

Vyacheslav 01.03.2010 22:39

Хочу предложить Events на главной странице располагать в хронологическом порядке.

Sheridan 01.03.2010 22:43

Цитата:

Коментар від Vyacheslav (Коментар 63195)
Хочу предложить Events на главной странице располагать в хронологическом порядке.

Нереально, брат :( Орги по разному анонсы обьявляют :(

Vyacheslav 01.03.2010 22:44

А открытие Роллерсезона перенести выше прошедших соревнований?

Jolie 01.03.2010 22:46

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 63182)
форум ожив у 2008 році, до того булв як сіренька миша.

Я б сказала, що це трохи не так - до 2008 року форум був СУТО ТЕХНІЧНИМ і ПРОФІЛЬНИМ, а з 2008 року було прийнято змінити стратегію розвитку форуму і зробити його "всестороннім" - окрім гірськолижного відпочинку створилися МТБ розділ, роллер-розділ та розділ активного відпочинку. До 2008 року 80% тих, хто зареєструвалися за останні зараз (за останні півроку-рік), не могли б писати у 80% гілках, так як просто би не розуміли, про що йдеться. І якби стратегія розвитку форуму свого часу не змінилася, то ви б і велика кількість інших користувачів тут не зареєструвалися і не сиділи. Так, дизайн був "сірим" і не надто примітним, однак флуду і флейму там було набагато менше, ніж зараз.

Коли форум поступово став розширятися (а це рубіж 2008-2009 рр.), всі одразу підхопили цю ініціативу: ооо, як добре, що є нові розділи, нові теми, це об"єднає любителів і зимового і літнього відпочинку, це розширить коло зацікавлених і т.п. Однак чим більшим та об"ємнішим є проект, тим більше проблем постає в середині нього, тим більше функціоналу та опцій треба додати до його юзабілі, для покращення "дружності" інтерфейсу. Що і в кінцевому результаті ми і робимо.

Хочемо порядку та "чистоти" форуму - давайте думати, що можна зробити, щоб цей порядок забезпечити. А ображатися невідомо на що, наводити якісь незрозумілі приклади і неконструктив - це вже якось смішно, їй богу.

Sheridan 01.03.2010 22:54

2Vyacheslav: Нереально. Разве что удалить ивент и создать такой же новый...

Есть смысл? Просто подними тему, если это так нужно.

2Jolie: чмоке :)

waterboy 01.03.2010 23:27

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 63206)
2Vyacheslav: Нереально. Разве что удалить ивент и создать такой же новый...
Есть смысл?

Есть! Слав, напомни мне ближе к дате - я сделаю!

Salseros 02.03.2010 10:47

Я вот заметил, что почему-то один waterdoy оставляет сообщения (и кратко- повод!!) о бане/ридонли по отношению к какому-нибудь юзеру:good:.
Хотя, на самом деле, эта информация полезна: во-первых, больше ясности и, как следствие, меньше обсуждений догадок, во-вторых - не будут писать к "мёртвым душам" и оценивать их посты:mosking:, в -третьих - видна (и сохранена(!)) динамика отношений и т.д.
Но в теме "Функциональность" такие посты быстро теряются.

Предлагаю рассмотреть вопрос о создании информативной темы админов под названьем "TRUBLE NEW`S"(например), куда только они будут писать подобные сообщения, а также сообщения о технических проблемах форума.

А "Функциональность..." по-прежнему остаётся темой для обсуждений.

dem 02.03.2010 11:49

Почему я не могу удалить свой "-"?

Колыба 2010 - Страница 60 - Горнолыжный Форум

griig 02.03.2010 11:53

Цитата:

Коментар від dem (Коментар 63273)
Почему я не могу удалить свой "-"?

Колыба 2010 - Страница 60 - Горнолыжный Форум

+/- Можно удалить на протяжении 1 минуты после оценивания. Это если случайно не то нажал. Вроде так говорилось. :)

dem 02.03.2010 12:36

Цитата:

Коментар від griig (Коментар 63275)
+/- Можно удалить на протяжении 1 минуты после оценивания. Это если случайно не то нажал. Вроде так говорилось. :)

я сразу папытался удалить. Мне написало, что я не имею права.

Прошу админов удалить "-", т.к. нажал не ту кнопку. Спасибо.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:19.