Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Функциональность Нашего Форума (https://extreme.com.ua/forum/84-funkcionalnost-nashego-foruma/)
-   -   Функциональность Нашего Форума (https://extreme.com.ua/forum/funkcionalnost-nashego-foruma/677-funkcionalnost-nashego-foruma.html)

A888 25.05.2010 21:16

Вот блин, запостил в Колыбе, а здесь уже пять страниц, и всё "про это". Моя вина,тяжко сейчас.

ev 25.05.2010 21:23

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 75255)
Жека, пиши ему в личку. Он как бы обиделся.

Ух ты!
Да я просто с Киевского моря приехал укатанный в хлам и не понял всей глубины этой типа "проблеммы". Увидел эту инопланетянскуя рожу - и сильно огорчился.
На самом деле мне глубоко пофиг какая у кого карма. Я свои предпочтения формирую по другим критериям и никому о них не скажу. А кто из форумчан мне наравится, а кто нет не знает даже моя жена.:D:D

Sheridan 25.05.2010 21:34

ВОТ! Слова не мальчика, но мужа!

Может давайте определять свои симпатии и уважение к людям, не прикрываясь цифрами?

Вариант Фролки со средневзвешеной Кармой катит, но я бы вообще её отключил. Реально она только для самолюбования существует. Оставляем плюсики и минусики, причем везде.

Равноправие в массы?

P.S. C автобаном разберемся. Не так часто встречаются на нашем пути достойные быть забанеными мгновенно.

Ну со?

Osja 25.05.2010 21:37

Оффтоп (пропущенные страницы всё равно перечитывать не буду и не аппелируйте):

Я пропустил какой-то годный срач?:)

A888 25.05.2010 21:42

Карму надо оставить, но независимую от плюсов(минусов), а со словами благодарности за реальные дела и свершения. Как было когда то, как было давно. Хочется иногда поблагодарить человека, за нужное фото, видео и просто тёплые слова. А плюсы(минусы) пусть живут, но сами собой.

Sheridan 25.05.2010 21:43

Цитата:

Коментар від Osja (Коментар 75261)
Оффтоп (пропущенные страницы всё равно перечитывать не буду и не аппелируйте):

Я пропустил какой-то годный срач?:)

http://extreme.com.ua/forum/nashi-no...html#post75211 и через два коммента ответ.

CLS 25.05.2010 21:45

А мне нравится смотреть в карме темы, которые юзер чтит и в которых активничает - в этом её польза.

inney 25.05.2010 21:54

Согласен что -/+ надо оставить во всех разделах, и убрать наверное карму под юзерпиком. По крайней мере пока она никакой роли не играет кроме суммирования +. А внутри профиля пусть будет возможность плюсануть и карму.

Но я бы всё-таки поигрался со статистикой. Вдруг что-то интересное нащупаете. Интересно.

Jolie 25.05.2010 21:58

Проблема, яка всіх сколихнула (підозрюю, з яких причин, озвучувати не буду):

Цитата:

Коментар від Rain (Коментар 75193)
Просто по причине Смешинок и Колыбы карма утратила свой первоначальный смысл...

Шлях вирішення (зазначу, далеко не інноваційний, однак він буде діяти, у цьому я впевнена):

Цитата:

Коментар від Schummi1 (Коментар 75235)
Я вважаю, що зовсім просто виключити розділ "Разговоры обо всем" з системи підняття карми і питання вирішиться само собою. Карму нараховувати виходячи тільки з "профільних" розділів.
Бо інакше буде як з Бобом, частина людей образиться і піде на інші форуми, а частина буде боятися щось писати, щоб його не запідозрили в накручувані карми.

А головна причина - літо. Люди від "бєздєлья" маються.:):):)

От і все, все решта - лірика, якої тут, по-моєму, вже аж забагато. Дозволю лише одну ремарку: абсолютно аналогічна ситуація була десь 1,5 роки тому на всім відомому скієркомюей, де аналогічну проблему вирішили аналогічним чином. Все працює, постає питання, може не варто вигадувати велосипед?

А тепер по суті:

- дядя Вітя, ви мене відверто здивували. Не розумію, для чого ви зайнялися "мінусуванням", якщо для цього можна було просто натиснути кнопку "Поскаржитися на повідомлення", як це роблять всі користувачі? "Мінусування" у нас прийняте, але в розумних межах, інакше постійне мінусування одного чи кількох користувачів дійсно сприймається як злиття карми. Не розумію, навіщо воно вам, невже від подібних дій легше стає? Якось це низько для такої людини як ви...

Доведу до вашого відома і до відома усіх, що, незважаючи на зайнятість (у мене сесія+захисти+ДЕК, у Діми - сесія + диплом), на якусь годину і вночі, але ми заходимо та "підчищаємо" за день форум. Я вже мовчу про постійну присутність Дена та Лон-Персона, які, як ви бачите, теж "never sleeps". Тож витирати непотріб та бояни ми ой як любимо та вміємо, тому я прошу всіх решту - не утруждайтеся писати коменти-підколки та ліпити "мінуси" де попало, такою поведінкою ви більше собі нашкодите, ніж своєму супротивнику.

- Боб Кнесл - даремно, даремно образилися. Якщо вас так нечесно "замінусували", можливо, треба було написати у лічку комусь з модерів? Так багато хто робить, скажімо, з тих, хто звертався до мене, всі "достукалися" і вирішили свої проблеми. Чому ви цього раніше не зробили? Невже написати гнівний пост легше, ніж написати два речення "...Я вважаю, що дана людина невірно чинить. Розберіться, будь-ласка." Повертайтеся і не видумуйте, раз така справа.

А загалом "стидно, стидно, товаріщі"! На такому серйозному ресурсі і такі склоки? Ужос... :fool:

Sheridan 25.05.2010 22:00

Худа без добра не бывает, Джолл. Всё решим. Досоветуемся и решим.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:03.