Цитата:
Коментар від Neon
(Коментар 96618)
сорі за офтоп, але як то не катить ?!?!? після мого минулорічного посту про захист і куртку... і попередній про кріплення, мні в приват написало багато народу розпитуючи, що і як. Я розумію, що відповідати на ці питання було б корисніше тут, але якщо вже їх задали в приваті значить відповідати в приваті. тому з цього можна висновок, навіть якщо немає "прямої" корисності, то "опосередкована" корисність точно є.
|
Антон, тому і усі "приватні" питання, скажімо, до мене, я згодом переробляю і вивішую у відповідних гілках, так як, чесно кажучи, я змучуюсь відповідати на одні і ті самі питання у своїй лічці десяткам різних людей з початком кожного наступного сезону. Це вузько спеціалізовані питання, які необхідно ранжувати, сортувати поряд із загальнокорисною інформацією і відповідно подавати у відповідних гілках.
Вибач, але я не бачу спільного, скажімо, між детальними постами про відпочинок, житло, специфіку добирання та цінову політику від людей, які як мінімум кілька годин сиділи за комп"ютером для того щоб усе це розмістити та подати іншим людям, і постами з фотографіями з мобільного телефону, які містять новопридбані особисті речі кожного з наших користувачів. Співвідношення "корисність для усіх-оцінювання" тут, як на мене, "не катіт". Ось це я мала на увазі.
Тому не знаю як для кого, але для мене поняття "золотий пост" - поняття трохи розмите, яке своєї суті до кінця не відображає. Як і наша колишня карма, через яку всі так довго сварилися.
Загалом раджу усім не сприймати усі оцінки надто близько до серця. За віртуальними оцінками іноді дуже важко оцінити справжню суть людини та її внутрішній світ. Ну і рівень катання, звичайно :pleasantry:. Така от моя скромна думка.
|