![]() |
|
|
Тестят новую канатку из Местии к нижней станции Хатцвали.
https://www.facebook.com/GeorgianMou...4575339801746/ |
Ліса катабельні аж до самого низу? Кльово би було в Местію скатку робити :)
|
А я попробую .
|
Цитата:
|
В 2018 кто-то едет???
Добавлено через 22 минуты Скажите самолёты только в Тбелиси летают??? |
Я еду . Самолет летает в Тбилиси, Кутаиси и Батуми . Вопрос откуда . Во всех указанных направлениях - из Киева .
|
Из Харькова можно и через Стамбул, цена билетов +/- та же.
Слава, а ты не бусом? |
Я смотрел .....сейчас в батуми из киева ничего не летает...в кутаиси тоже, только в тбилиси.
|
З Тбілісі у Местію раніше літав літак 6-8 місний. Квиток в районі 30$. Думаю він і досі літає. Можна пошукати.
|
По пунктам . Я конечно же бусом . Своим бусом . Он тоже соскучился по Сванетии .
Второе - самолет в Местию летает немного не из Тбилиси, а из Натахтари . Вылет - по воле грузинских пилотов, то есть малопредсказуем по времени . Билет -100 лари . Лучще не закладываться . По крайней мере наш товарищ, которому тяжело ехать в бусе, уже месяц не может сложить маршрут Харьков-Тбилиси-Натахтари-Местия . |
Плюс у него ограничение веса на пассажира 15 кг. А два билета на одного человека не продают в связи с "популярностью рейса". Долго выяснял, в общем не вариант. Только в теплое время года, так как снарягу не провезешь.
Варианты добраться: 1. Поезд до Зугдиди. Есть дневной и ночной типа "интерсити". от 8 до 10 часов. Потом трансфер до Местии, еще часов 5. 2. Автобусы "Метро", 5 часов до Зугдиди. И так далее Metro Georgia - О нас 3. Заказ прямого трансфера Тбилиси-Местия. 10 часов примерно в пути |
По внутрішньому перельоту Натахтарі - Местія.
Літає 4 рази в тиждень, як і вказано на сайті. Звичайно, рішення летіти чи ні приймає пілот за годину до вильоту, зважаючи на погоду. В разі скасування вильоту вони відшкодовують вартість квитка і допомагають із добиранням будь-яким іншим зручним для вас способом. Нам з погодою минулої весни повезло - вилетіли вчасно, долетіли добре. Взагалі, пілоти ще вирішили влаштувати нам міні-екскурсію - прокатали біля Ушби і тд. Ліміт по багажу є, але дещо формальний. Нас було 8 чоловік, кожен із своїм спорядженням, звичайно вага була явно більшою за 15 кг. Ніяких питань не було, просто зважили і відправили грузити на літак. Хз, звичайно, як це в плані безпеки, але факт. До речі, якщо гарно організуватись і попросити їх, то можна влаштувати цей перельот вертольотом. Спорядження, звичайно, стільки туди не влізе. А, і пілоти нам попались українці. Цитата:
|
@Drunk3nSa1lor, Если остались какие контакты, скинь в личку плиз. Попробую еще связаться
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:00. |