![]() |
@ex_edc ,обов'язково! Я коли щось надумав,то мене вже не зупинити...)))
Додано через 2 хвилини Тепер залишилось рідним розказати казочку про то,що Буковель - то піждєц як дорого і потрібно їхати до Італії))) Додано через 1 хвилину А коли там ціни не дуже дикі і мінімальна кількість люду? Додано через 13 секунд А коли там ціни не дуже дикі і мінімальна кількість люду? Додано через 22 секунди Заїло щось...)) |
@Валерій Трегуб , ціни там завжди ненормальні порівнюючи з Буковелем :)
Люду там багато, але їх непомітно. Ширина і довжина трас все вирішує - ти будеш вражений. По бюджету орієнтуйся на 1000+ євро за 6 днів. Це по бюджетному (250-300 скіпас, до 500 трансфер і проживання ну а далі як захочеш) але не по бідному. |
А який місяць краще обрати для "першої шлюбної ночі"?))
|
У темі 1 додатків
@ex_edc , фото для інтриги :)
Вкладення 25624 Це Бельведер. І Вкладення 25624 Кронплац з трасою більше 7 км червоно-чорна по міркам Буковеля |
@ex_edc ,це на якій висоті?...смереки гдє?!))
|
Таки заїло.
По місяцю не підкажу. Я там був у березні. Норм. Не холодно і не жарко. Ціни високі. Тепер їду у грудні. Матиму для порівняння. Кажуть що грудень холодний. Але побачимо. Добавлено через 32 секунды @Валерій Трегуб , Бельведер десь на 1500+. Смереки нижче :) |
Тепер я розумію навіщо Адріатичне море разом з вітром гопстопнули в мене блайзер минулого разу...але я не думав,що мене потягне туди так швидко)))
|
У темі 1 додатків
Вкладення 25626
На смереки )) |
@ex_edc , красота! ;)
|
@Валерій Трегуб ,
жить будем в деревушке стафал, провинция... или как там у них правильно админ районы называются😁 вале де аоста... катаем регион монтероса ски. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:11. |