![]() |
там карти майже на кожній станції великої гандоли - беріть скільки треба / вивчайте :agree:
|
Цитата:
|
там нема що планувати - гарна погода = їдете на Мармоладу чи аж на Кроналатц ( ми аж на Кортіну їздили ) . Погана - на Саслонг можете чи просто по Корварі ( Альта Бадії ) покататись ... дивлячись де ви зупиняєтесь .
|
Цитата:
По ходу виникло декілька питань. 1. А чому при поганій погоді на Саслонг? Я, навпаки, думав, що на трасу Кубку світу краще при гарній погоді потрапити. 2. Якщо раптом (не думаю, але про всяк випадок) з якоїсь причини (наприклад, меніск підкачає) застрягну на протилежній стороні Селла Ронди, як там ходять автобуси? Чи треба тільки на таксі в такому випадку добиратися додому? Бо щось італійські сайти, на відміну від австрійських, повною інформацією не відзначаються. |
ви спочатку відповідайте на мої питання ( де зупиняєтесь ) а потім на ваші ;)
|
:pardon:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Але вона приблизно на протилежній стороні Селла Ронди, тому й питав щодо автобусів. Цитата:
Так, схоже, що дійсно Італія - це не Австрія. |
Цитата:
Цитата:
|
@Witness, дякую за поради. :good:
|
Цитата:
|
@HappySkier, можу сфотографувати свіжу карту, за якою катав
|
Цитата:
Я в інтернеті все ж таки дещо знайшов, але повної картини нема. Думаю, краще кинути особистим повідомленням. |
У темі 2 додатків
Ось загальний план. Фрагменти кидаю повідомленнями. Вони рекламують і такий додаток, не пробував.
Ми були один день, стартували з Корвари десь о 9-15, Піднялися на Мармоладу і далі рушили помаранчеве коло. Де подобалися ділянки - катали ще по 2-3 рази - і прямували далі. До 16-ї впоралися, без надриву. Ногами був всього один перехід більш-менш довгий, через дорогу та галерею. Якби був ще виїзд - то хотілося би пройтися зелену ронду, без Мармолади зайва година-півтори на цікаві повтори. І на ньому немає пішодрала. Якби ще дні - то можна відразу рушати у вподобану зону - і там з пів дня шліфувати курви. Думаю, на курорт днів би 4-5 було нормально, багато є глухих відгалужень. |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:08. |