Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Горнолыжные курорты Италии (https://extreme.com.ua/forum/139-gornolyzhnye-kurorty-italii/)
-   -   Горные лыжи в Италии (https://extreme.com.ua/forum/gornolyzhnye-kurorty-italii/1117-gornye-lyzhi-v-italii.html)

Witness 23.12.2019 01:29

там карти майже на кожній станції великої гандоли - беріть скільки треба / вивчайте :agree:

HappySkier 23.12.2019 06:40

Цитата:

Коментар від Witness (Коментар 342272)
там карти майже на кожній станції великої гандоли - беріть скільки треба / вивчайте :agree:

Це я знаю. Просто я хотів спланувати своє катання ще дома, до поїздки. :)

Witness 23.12.2019 10:28

там нема що планувати - гарна погода = їдете на Мармоладу чи аж на Кроналатц ( ми аж на Кортіну їздили ) . Погана - на Саслонг можете чи просто по Корварі ( Альта Бадії ) покататись ... дивлячись де ви зупиняєтесь .

HappySkier 23.12.2019 10:51

Цитата:

Коментар від Witness (Коментар 342280)
там нема що планувати - гарна погода = їдете на Мармоладу чи аж на Кроналатц ( ми аж на Кортіну їздили ) . Погана - на Саслонг можете чи просто по Корварі ( Альта Бадії ) покататись ... дивлячись де ви зупиняєтесь .

Ну це залежить від загальних намірів. ;) Якщо просто покатити в задоволення, то так. Але я планую і покатати і відео познімати на максимальній кількості трас, а з першого разу не завжди гарно виходить. Тому кожна година на обліку.
По ходу виникло декілька питань.
1. А чому при поганій погоді на Саслонг? Я, навпаки, думав, що на трасу Кубку світу краще при гарній погоді потрапити.
2. Якщо раптом (не думаю, але про всяк випадок) з якоїсь причини (наприклад, меніск підкачає) застрягну на протилежній стороні Селла Ронди, як там ходять автобуси? Чи треба тільки на таксі в такому випадку добиратися додому? Бо щось італійські сайти, на відміну від австрійських, повною інформацією не відзначаються.

Witness 23.12.2019 11:17

ви спочатку відповідайте на мої питання ( де зупиняєтесь ) а потім на ваші ;)

HappySkier 23.12.2019 11:28

:pardon:
Цитата:

Коментар від Witness (Коментар 342284)
ви спочатку відповідайте на мої питання ( де зупиняєтесь ) а потім на ваші ;)

Вибачайте, пропустив. У Канацеї.:pardon:

Witness 23.12.2019 13:29

Цитата:

Коментар від HappySkier (Коментар 342282)
Ну це залежить від загальних намірів. ;) Якщо просто покатити в задоволення, то так. Але я планую і покатати і відео познімати на максимальній кількості трас, а з першого разу не завжди гарно виходить. Тому кожна година на обліку.
По ходу виникло декілька питань.
1. А чому при поганій погоді на Саслонг? Я, навпаки, думав, що на трасу Кубку світу краще при гарній погоді потрапити.

- тому що Саслонг близько до Канадзей і у любу погоду можна шивдко повернутись :good: До речі у Корварі теж є чудова трасса Гран Різа №16 - теж я чув що Кубку світу...

Цитата:

2. Якщо раптом (не думаю, але про всяк випадок) з якоїсь причини (наприклад, меніск підкачає) застрягну на протилежній стороні Селла Ронди, як там ходять автобуси? Чи треба тільки на таксі в такому випадку добиратися додому? Бо щось італійські сайти, на відміну від австрійських, повною інформацією не відзначаються.
- забудьте про буси - розраховуйте тільки на власні сили :agree:. Десь поряд з останнім витягом ( якщо їхати з Корвари ) , з якого можна добратись до Канадзей бачив я італійських бомбил на бусику - возять за 10 євро/людина до верхнього витягу Канадзей .

HappySkier 23.12.2019 14:55

Цитата:

Коментар від Witness (Коментар 342298)
- тому що Саслонг близько до Канадзей і у любу погоду можна шивдко повернутись :good: До речі у Корварі теж є чудова трасса Гран Різа №16 - теж я чув що Кубку світу...

Так, у мене є плани і щодо Гран Різи :good:
Але вона приблизно на протилежній стороні Селла Ронди, тому й питав щодо автобусів.

Цитата:

Коментар від Witness (Коментар 342298)
- забудьте про буси - розраховуйте тільки на власні сили :agree:. Десь поряд з останнім витягом ( якщо їхати з Корвари ) , з якого можна добратись до Канадзей бачив я італійських бомбил на бусику - возять за 10 євро/людина до верхнього витягу Канадзей .

Дякую за інформацію, хоча вона зовсім не радує. :(

Так, схоже, що дійсно Італія - це не Австрія.

Witness 23.12.2019 15:05

Цитата:

Коментар від HappySkier (Коментар 342303)
Так, у мене є плани і щодо Гран Різи :good:
Але вона приблизно на протилежній стороні Селла Ронди, тому й питав щодо автобусів

- через Гран Різу ( по червоній ) рухались до Кронплатцу , доїджали там до верхньої точки і встигали повернутись назад ... так що вам турбутись точно нема причини ;)

Цитата:

Дякую за інформацію, хоча вона зовсім не радує. :(

Так, схоже, що дійсно Італія - це не Австрія.
беріть авто в прокат ( біля 300 євро 7-8 днів + паливо ) і зовсім ніяких проблем не буде - у тому числі спокійно поїдете до Кортіни / обкатаєте Олімпію і т.д.

HappySkier 23.12.2019 15:10

@Witness, дякую за поради. :good:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:35.