Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Горнолыжные курорты Словакии (https://extreme.com.ua/forum/66-gornolyzhnye-kurorty-slovakii/)
-   -   Ясна, Низкие Татры (https://extreme.com.ua/forum/gornolyzhnye-kurorty-slovakii/5320-yasna-nizkie-tatry.html)

Близнец 11.02.2011 17:10

У темі 1 додатків
ВСЕ !!!!! Визы в кармане!!!!
Если кто будет с 13 по 20 февраля в отеле Дружба , буду рад встретиться и пообщаться, да и детям полезно общение с другими ребятами. Я буду в 2-х этажном корпусе ( белый Оутлендер XL).

GSM 13.02.2011 17:34

Ура! Мы в Ясне! Уже и откатали день.
Вчера приехали в 15 00. Всю дорогу по Украине проехали в снегопад ночью. Гололёд местами был не слабый.Таможня заняла 2,5 часа. Но в целом - всё супер! Это мой первый закордонный лыжный выезд, и я пока в восторге!
Остановились в Микулаше, пансион Альжбета.

marianna 13.02.2011 23:26

Ух, цікаво взнати повну інформацію з перших рук, GSM) Як погода? Основне питання, звичайно, про наявність снігу. Як доїхали? Який кордон перетинали? Якісь можливі рекомендації від Вас, буду вдячна. В суботу збираюсь виїжджати на Ясну, поїздка такого характеру здійснюватиметься вперше, тому вся інфа є дуже актуальною для мене)

GSM 15.02.2011 00:11

Інформація з перших рук :)
В день коли приїхали, було сонячно, але вітер був такої сили, що машину на автобані калбасило непадецки. В той день не каталися, бо пізно приїхали. Та на другий день вітер вщух зовсім, був невеликий морозець і сонячно. Сьогодні сонце майже не виходило, але також було тихо. Зараз над Микулашем тихо і зоряно, надіємось що і завтра буде приємна каталка.
Сніг є, але на трасах, гармати працюють по ночам. Природньго снігу мало. Тоді, коли в Україні був добрячий снігопад, тут не випало снігу зовсім.
До обідньої пори траси добрі, після - вже все зчісуєтся до льоду на крутяках. Людей також дуже багато, але черги на підйомники рухаются швидко.
Перетинали кордон в Ужгороді. Наших пройшли десь за пів години, словаків за дві.
Швидкість в населенних пунктах 50 км. год. Ближнє світло фар має бути ввімкненим.

babenko_roma@mai 20.02.2011 13:50

Здравствуйте,есть ли в Ясне рускоязычные инструкторы, какие отзывы и цена за их обучение

marianna 20.02.2011 20:51

Нарешті ми в Ясні, сьогодні повноцінний перший день відпочинку. Погода приємно тішить, трохи підсипає свіжого сніжку, зовсім не багато, але все рівно краще аніж просто настріляний. Враження дуже позитивні))) Гарні, доглянуті траси, черги до 2-3хв. (важко вважати це чергою), відсутність ломів та людей, які проходять чорні та червоні траси виключно плугом, саме цим нас зустріла Ясна. Єдине, чого ми чекаємо, так це сонечка і відкритої вершини Хопка)))

Andreybel 22.02.2011 16:58

Здраствуйте! подскажите пожалуйста как со снегом в Ясне в середине марта! собрались ехать и не хочеться промазать с погодой! спасибо

Близнец 22.02.2011 17:53

Цитата:

Коментар від babenko_roma@mai (Коментар 114974)
Здравствуйте,есть ли в Ясне рускоязычные инструкторы, какие отзывы и цена за их обучение

Только приехали из Ясны. Отдыхал с семьей в Дружбе. Инструкторов много . Практически все понимают по-русски или по-украински. Стоимость 55 евро за 2 час. По качеству обучения, если сравнить инструкторов Дружбы, мне понравились наши Инструктора в Украине. Для начинающих, думаю подойдут . Своих малышей я отдал на три дня в школу по 3 час\день. Остальное время 4 час\день учил сам.

Andreybel 22.02.2011 18:01

как сейчас погода в Яснах, что со снегом!?

marianna 22.02.2011 18:35

Пряме включення з Ясни))) Сьогодні відкатала 3-й день, погода суперова: сонячно, зранку -13 градусів, снігу достатньо як для трасового так і позатрасового катання (саме сьогодні ми його і випробували, враження "вспомнить молодость" - це для тих хто катав на Тросяні), їхати однозначно варто, єдине але це те що закрита сама вершина Хопка. Кажуть що недостатньо снігу для безпечного катання. Ну... Що тут казати... До вершини від верхніх підйомників не так вже і багато - 334 м., тому деякі інтузіазісти піднімаються туди пішки і спускаються)
Вражень ціла купа і всі позитивні!

Sheridan 22.02.2011 18:48

Цитата:

Коментар від marianna (Коментар 115438)
тому деякі інтузіазісти піднімаються туди пішки

Похоже, что бэккантри войдёт в обязательную программу нашего визита :)

Neon 22.02.2011 19:03

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 115443)
Похоже, что бэккантри войдёт в обязательную программу нашего визита

о5 ходити... а я думав що ми тільки кататись їдем :crazy:

slown 22.02.2011 19:05

бля
и в Ясне ходить
да сколько можно

уйду на трассы или в парк

marianna 22.02.2011 20:27

хто в курсі, де можна взнати Татранську ломницю, чи відкритий верх гори? хочеться туди попасти, а інфу знайти не можу.

Junior 22.02.2011 20:39

Цитата:

Коментар від slown (Коментар 115449)

уйду на трассы или в парк

Лучше в лес...:crazy:

З.Ы. и про меня не забудь...

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:00.