Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Горнолыжные курорты Словакии (https://extreme.com.ua/forum/66-gornolyzhnye-kurorty-slovakii/)
-   -   Ясна, Низкие Татры (https://extreme.com.ua/forum/gornolyzhnye-kurorty-slovakii/5320-yasna-nizkie-tatry.html)

Gora 09.02.2013 13:10

У темі 10 додатків
Цитата:

Коментар від Toskanini (Коментар 201230)
да в Ясна этих елок..))

wwа правду каже, там ялинок неймовірна кількість, кожен раз вибираєш собі інший маршрут, з різною складністю красотою, та взагалі там нарахунок цього повний капець. В голові не вкладається. Немаю поняття кіку треба часу шоб ті всі ліси укатати, хотя місяць думаю стало б:) Ті ялинки що на фото доступні зліва від станції Люкова, якщо дивитись з кріселки під час під"йому), або з Хопка прямо в низ. (кабак Von Roll) Перший витяг який був вставлений в 40- вих роках.

Так як на роботу ходили :)(майже щодня)до темальних басейнів Басенова - Бомба!!! 5 чи 6 басейнів на дворі, температура води коливається ві 26 до 40 градуса. 40 саме більше вставляє.Також декілька всередині з простою водою. Мали акцію від готелю - при покупці одного будь якого абонементу, другий отримували безкоштовно. Халява!

Доречі їздили одного дня В Татраландію. Після Басенова - "не то", хотя прикольний кораблик, зелений рай, для дітей там теж файно. Вода в термальних басейнах через міру хлорована на відміну від Басенова(тут дійсно натуральна лікувальна протічна вода(вихідна темеператуа з підземлі 65 градусів), само собою що в басейнах із прозорою водою теж трохи було чути хлоркою, но це нормально, так і повинно бути).

Gora 09.02.2013 13:12

У темі 10 додатків
Ще пару фото:)
Хто перший згадає де бачив ту прикольну свічку, з мене пиво ::crazy:

На одному з фото вище Косівчанка Богдана Мацьоцька, Зайняла 4 місце в слаломі за Кубок Європи, це перший раз за історію України(по її словах) . В ясна проходив один з його етапів. Наша дівчинка:)

kapprizz 11.02.2013 18:25

Цитата:

Коментар від thunderlis (Коментар 197018)
Да , мне дали мульти визу . На два года и на 90 дней посещения )) Хотя подавал на обычную и заплатил как за обычную 30 евро ) . А ездить теперь можно куда хочешь ) мульти шенген .

Сегодня денек на Ясна соответствовал названию курорта ))

Спасибо за ответ, в пятницу проверим , что дадут нам))

marianna 11.02.2013 20:10

[QUOTE=Gora;201874]Ще пару фото:)

В жіночому і в чоловічому туалетах, на Високих Татрах, Татранська Ломниця. Низ чорної траси))) Чекаю на пиво)

wwa 12.02.2013 09:23

Цитата:

Коментар від thunderlis (Коментар 197018)
Да , мне дали мульти визу . На два года и на 90 дней посещения )) Хотя подавал на обычную и заплатил как за обычную 30 евро )

Странно. Я в декабре 35 платил.:pardon:

Gora 12.02.2013 10:40

[QUOTE=marianna;202528]
Цитата:

Коментар від Gora (Коментар 201874)
Ще пару фото:)

В жіночому і в чоловічому туалетах, на Високих Татрах, Татранська Ломниця. Низ чорної траси))) Чекаю на пиво)

Висилати новою почтою чи при зустрічі? :friends::beer:

kapprizz 13.02.2013 17:42

Уважаемые софорумчане, не подскажете где бюджетно и приятно остановится в Ужгороде на ночь? Едем машинами из Харькова в Ясну, и перед границей хотели переночевать. в Ужгороде.
Нас довольно много - 8 взрослых и 4 ребенка. Буду благодарна за контакты каких то хотелей и тд

Sheridan 13.02.2013 19:44

kapprizz, поиск не рулит в Харькове? http://extreme.com.ua/forum/nashi-go...tml#post101639

kapprizz 13.02.2013 20:14

А спросить кем- то проверенные варианты нельзя разве? Половина этой темы составляют вопросы, ответы на которые можно найти в инете.
Спасибо за ссыль

MorAnna 13.02.2013 21:12

Арго на Капушанской. Удобно от въезда, удобно на выезд. 14 января 2-х комнатный люкс на 3-их с завтраком обошелся в 350 грн. Приехали в 11.15, в 11.30 заказали ужин, к 12 поели. Все очень прилично и чисто.

kapprizz 13.02.2013 21:18

Цитата:

Коментар від MorAnna (Коментар 203401)
Арго на Капушанской. Удобно от въезда, удобно на выезд. 14 января 2-х комнатный люкс на 3-их с завтраком обошелся в 350 грн. Приехали в 11.15, в 11.30 заказали ужин, к 12 поели. Все очень прилично и чисто.

Большое спасибо!

veresen 15.02.2013 17:56

Добрий день. Почав читати тему десь дня 2 тому, бо пульнуло мені в голову поїхати в Ясна.
Візу маю, шенгенку польську, на booking.com забукав номер в пансіончику в Деманова.
Впринципі зі скі пасами, ліптов картами розібрався. Написав мило власникам пансіону, пообіцяли продати мені ліптов кард ). Маршрут впринципі склав вже, хоча ще вагаюсь.
Є 2 варіанти: 1. Львів - Самбір - Смільніца - Мєсце Піастове - Прешов - Ясна
або 2. Львів - Перемишиль - Гміна Домарадз - Прешов - Ясна.
Впринципі через Смільніцу краще їхати бо там черг майже нема ніколи, але дорога там жахлива від Хирова :(

В мене залишилось питання.
Де можна нормально дешево харчуватись ? Чи є в Ліптовському Мікулаші кафешки де можна повечеряти за недорого і провести вечір ?
Сніданок в мене буде в пансіончику, обідати буду на горі (в теско куплю батон, масло, колбаску і зроблю собі бутерів), а от повечеряти хотілось б смачно і ситно.
Дякую.

veresen 16.02.2013 11:41

Народ, порадьте який маршрут обрати ?
Варіант №1
Варіант №2

Moric 16.02.2013 11:52

B2.

darvas 16.02.2013 14:13

Цитата:

Коментар від veresen (Коментар 204238)
Народ, порадьте який маршрут обрати ?
Варіант №1
Варіант №2

вар.2,але я їхав би через Смільницю

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:08.