![]() |
У темі 10 додатків
Цитата:
Так як на роботу ходили :)(майже щодня)до темальних басейнів Басенова - Бомба!!! 5 чи 6 басейнів на дворі, температура води коливається ві 26 до 40 градуса. 40 саме більше вставляє.Також декілька всередині з простою водою. Мали акцію від готелю - при покупці одного будь якого абонементу, другий отримували безкоштовно. Халява! Доречі їздили одного дня В Татраландію. Після Басенова - "не то", хотя прикольний кораблик, зелений рай, для дітей там теж файно. Вода в термальних басейнах через міру хлорована на відміну від Басенова(тут дійсно натуральна лікувальна протічна вода(вихідна темеператуа з підземлі 65 градусів), само собою що в басейнах із прозорою водою теж трохи було чути хлоркою, но це нормально, так і повинно бути). |
У темі 10 додатків
Ще пару фото:)
Хто перший згадає де бачив ту прикольну свічку, з мене пиво ::crazy: На одному з фото вище Косівчанка Богдана Мацьоцька, Зайняла 4 місце в слаломі за Кубок Європи, це перший раз за історію України(по її словах) . В ясна проходив один з його етапів. Наша дівчинка:) |
Цитата:
|
[QUOTE=Gora;201874]Ще пару фото:)
Хто перший згадає де бачив ту прикольну свічку, з мене пиво ::crazy: В жіночому і в чоловічому туалетах, на Високих Татрах, Татранська Ломниця. Низ чорної траси))) Чекаю на пиво) |
Цитата:
|
[QUOTE=marianna;202528]
Цитата:
|
Уважаемые софорумчане, не подскажете где бюджетно и приятно остановится в Ужгороде на ночь? Едем машинами из Харькова в Ясну, и перед границей хотели переночевать. в Ужгороде.
Нас довольно много - 8 взрослых и 4 ребенка. Буду благодарна за контакты каких то хотелей и тд |
kapprizz, поиск не рулит в Харькове? http://extreme.com.ua/forum/nashi-go...tml#post101639
|
А спросить кем- то проверенные варианты нельзя разве? Половина этой темы составляют вопросы, ответы на которые можно найти в инете.
Спасибо за ссыль |
Арго на Капушанской. Удобно от въезда, удобно на выезд. 14 января 2-х комнатный люкс на 3-их с завтраком обошелся в 350 грн. Приехали в 11.15, в 11.30 заказали ужин, к 12 поели. Все очень прилично и чисто.
|
Цитата:
|
Добрий день. Почав читати тему десь дня 2 тому, бо пульнуло мені в голову поїхати в Ясна.
Візу маю, шенгенку польську, на booking.com забукав номер в пансіончику в Деманова. Впринципі зі скі пасами, ліптов картами розібрався. Написав мило власникам пансіону, пообіцяли продати мені ліптов кард ). Маршрут впринципі склав вже, хоча ще вагаюсь. Є 2 варіанти: 1. Львів - Самбір - Смільніца - Мєсце Піастове - Прешов - Ясна або 2. Львів - Перемишиль - Гміна Домарадз - Прешов - Ясна. Впринципі через Смільніцу краще їхати бо там черг майже нема ніколи, але дорога там жахлива від Хирова :( В мене залишилось питання. Де можна нормально дешево харчуватись ? Чи є в Ліптовському Мікулаші кафешки де можна повечеряти за недорого і провести вечір ? Сніданок в мене буде в пансіончику, обідати буду на горі (в теско куплю батон, масло, колбаску і зроблю собі бутерів), а от повечеряти хотілось б смачно і ситно. Дякую. |
|
B2.
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:08. |